Şimdi Ara

SSS 10. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor | 22/11/2014 - 19.00 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
2
Favori
13.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Planet Pit P kullanıcısına yanıt
    Neyi anlamadın? Ben ne yazıyorum sen ne yazıyorsun!? Bu takımdan bir cacık olmaz diyorum, 4. yıldız gelmez diyorum. Eğer teknik heyet ve bazı oyuncular değişirse bir ihtimal var diyorum. Hala neyi anlamamak için ısrar ediyorsun!?
  • Lacano kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir söz vardır: "Bir kaleci ne kadar iyi olursa olsun önünde kötü defans varsa yine gol yer, ama eğer bir kaleci kötü olsa bile önündeki defans iyiyse zor gol yer."

    Bir örnek: Neuer ile San Marino kalecisini bir maçlığına değiştirin. Neuer onca kurtarış yapar, ama kötü savunma sebebiyle 1 gol yer. Ama San Marino kalecisi, tüm maç savunma iyi olduğundan kendisine top gelmeden maçı bitirir. Bu yüzden uzun yıllar Valdes iyi kaleci gibi gözüktü.

    Yani Muslera aslında iyi kaleci bence. Ama önündeki defanslar bitik. Takımın 11'ine değil de tüm stoperlere baksak, Semih Kaya şu anda formsuz, kötü. Önce Dortmund, sonra Brezilya maçında kendi kalesine attı. Chedjou 1 maç iyi 2 maç kötü. En azından geçen sene gibi değil. Geçen sene her maç kötüydü. Koray Günter genç ve 11'de hiç yok. Olsa ne değişir ki? Semih Kaya'dan pek farkı olmaz. Gökhan Zan bazen iyi müdahale yapıyor ama genel anlamda iyi değil bence. Eee? Takımın defans çöktü. Beklere gelince... Sabri'den medet umduğumuz bir takımdan bahsediyoruz :D Sol bekte Pran-deli'nin muhteşem (!) tercihiyle Telles kadroda yok, Hakan da çok ağır. Antonio Valencia bir ara bunu nasıl rezil etmişti ama? :D

    Defansif orta sahada Dzemaili hala kötü. Melo iyi. Sneijder oranın adamı değil, hücumcu orta saha; ve bu maçta oynatılmadı. Selçuk kazması ve Burak kazması her maç 11'de başlıyor ama?

    Burak ve Umut... Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi (!) forvetler. Bunlar en iyiyse en kötüsü nasıldır bilmiyorum herhalde... Ben çıksam 1-2; hatta 3 gol atarım. 12 kere topla buluşmuş diyorlar. Messi o kadar topla buluşmaya 2-3 gol sığdırıyor. Hadi yeteneksizlik desem, değil. Sezonda 30 gol atan, Ronaldo ile yarıştırılan bu Burak değil miydi? Montpellier'de oynayan bu Umut değil miydi?

    Bruma hariç takımın geri kalanı bitik zaten. Veysel özellikle. Bilen biliyor zaten, boşuna klavye kullanmaya değmez. Bruma da muhteşem (!) tercihlerin kurbanı. Böyle giderse küme düşme hattına ineriz. PRANDELLİ VE YATAN FUTBOLCULARIMIZ SAĞOLSUN...

    Not: Galatasaraylıyım. Ve tarafsız bir eleştiri yaptığımı düşünüyorum...

    Hadi sağlıcakla kalın.




  • güldüm
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.