Şimdi Ara

Star Citizen geliştiricisi oyun motorundaki etkileyici ilerlemeyi gösterdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Star Citizen ve Squadron 42'yi 600 milyon dolardan kitle fonlamasıyla geliştirmek için on yılı aşkın bir süre harcayan Cloud Imperium Games (CIG) kısa süre önce kaydettiği gelişimi gözler önüne serdi. Her iki oyunun da halen çıkış tarihi olmasa da oyuncuların elinde oynanabilir ve teknolojik açıdan hayli iddialı bir uzay dünyası bulunuyor.



    Star Engine motoru iddialı görünüyor




    Geliştirilen “Star Engine” oyun motorunu gösteren fragman, Star Citizen ve onun tek oyunculu versiyonu Squadron 42'ye güç veren benzersiz teknolojiye kapsamlı bir genel bakış sunuyor. Fragman, motorun çeşitli sahneleri ve karakterleri etkileyici bir ölçekte işleme yeteneğini vurguluyor. Yarım saatlik video boyunca birden fazla gezegen ve yıldız sistemindeki çeşitli ortamlar yükleme ekranları olmadan gerçek zamanlı olarak işlenerek gösteriliyor. Gelişmiş ışıklandırma ve fizik simülasyonu efektlerini sergileyen video, şehirleri, dağları, mağaraları, gemileri, uzay istasyonlarını ve diğer yerleri gösteriyor.




    CIG, verdikleri tek tavizin motorun zamandan tasarruf etmek için gezegenler arasındaki mesafeleri sıkıştırması olduğunu söylüyor. Bethesda'nın uzay keşif temalı RPG oyunu Starfield, sıklıkla yükleme ekranlarının aşırılığıyla eleştirilmişti. Bu geçişlerin olmaması CIG'nin fragmanının ana odak noktasını oluşturuyor. Muhtemelen fragmanın en dikkat çekici özelliği, motor sayesinde karakterlerin gemilerin, şehirlerin, trenlerin ve uzay istasyonlarının içinde çeşitli faaliyetlerde bulunurken diğer karakterlerin de aynı anda eylemler gerçekleştirebildiğini göstermesi.



    Ayrıca Bkz.Assassin’s Creed Syndicate kısa süreliğine ücretsiz



    CIG tarafından şu ana kadar sergilenen oynanış, oyuncuların Starfield, No Man's Sky ve Elite Dangerous gibi oyunlarda deneyimlediklerinden temelde farklı görünmüyor. Bununla birlikte, CIG projelerinden birini veya her ikisini de başarılı bir şekilde yayınlayabilirse, diğer uzay oyunlarından birçok unsuru bir araya getirebilir ve daha fazlasını başarabilir. Cloud Imperium Games, bir süre önce Squadron 42'nin cilalama aşamasına girdiğini duyurmuştu. Star Citizen tarafındaysa süreç ve kitlesel fonlama devam ediyor.






    Kaynak:
    https://www.techspot.com/news/100971-star-citizen-developer-showcases-impressive-technological-progress-new.html







  • İzlediğinde vay be diyorsun gerçekten.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metaverse bu işte

  • Cryengine forku mu?
    https://www.cryengine.com/showcase/view/star-citizen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 28 Kasım 2023; 14:33:40 >
  • Teknolojik Jet Jadıl durumu :)

    Kitle sömürme sistemini çok iyi oturttular ve finalde çıkardıkları şey oyundan başka her şeye benzemese bari :)

  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

    zamanında sistem sömüren crysis öpüp baş üstüne koymak gerek, şimdi bile(god of war 2018 hariç) daha iyi bir grafik göremedim herhangi bir oyunda...

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Alan wake 2

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakterlerin özürlü gibi yürümesinden başka sorun göremedim, çok detaylı nefis bir oyun bizi bekliyor anlaşılan.

  • Herşey motor da bitiyor cryengine hala yağdırıyor.

  • metaverse olsa yerinde duramazsın

  • 10 sene önce verdiğimiz paramızı nasıl geri alıyoruz?


    Hala süper bir şeyler geliyor, bizi bekliyor falan diyenler var  

    Haberini yapmak bile hata bence. Bi halt olacağı yok. Adamlar Star Citizen diye çıkıp Squadron'a girmiş, bi de çakma video gösteriyorlar, ahahahah...


    Evde mobilyaları boşaltıp yerde deterjan kalıbı yapan mallar vardı, ponzi sistemi herifler paraları alıp yurtdışına kaçmış, tiplemeler hala diyor ki fb'ta, biz yaptık paramızı aldık, daha da çok aldık, devam ediyoruz, bilmemkim bey bizi mağdur etmez.. Tam o hesap  

  • Oyun oynanabilse süper fakat oyun içi buglar facia ve oyun çoğunlukla oynanamaz durumda. Ben denedim ve para iadesi aldım. 28 günlük bir refund var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.