Şimdi Ara

Star Trek: Picard dizisinin ilk fragmanı yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj

  • ulan zamanda geri gidip borg lar ile kanka oldular ya ne oldu da tekrar asimile etme çabasına girdiler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sezon bence ilk 2 sezonu boşvererek gerçek anlamda picard dizisi oldu. Her bölümü kaliteliydi. Eskileri bol bol yaad ettik. Holivud istese kaliteli senaryo çıkartırmış, gördük bunu. Darısı kaptan sisko'nun, janeway'in başına.

  • Yılların Star Trek fanıyım. Tüm dizileri izlemişimdir (Enterprise hariç, onu izlemedim sanırım). Spock ve Data'yı babam gibi severim (Özellikle Spock. Data biraz onun çakmasıdır). Yani eski diziler tamam mükemmel değillerdi, hatta bazı bölümler gerçekten "absürt" seviyesinde saçma idi. Ama arkadaş, hiç bir Star Trek dizisi bu dizi kadar "itici" gelmedi bana. Ulan Picard'ı bile severdim eskiden. Picard'ı oynayan zevzek herifin Star Trek'e karşı olan tutumu 180 derece dönmüştür "para" için bu arada bunu da not düşeyim.


    Neyse kısaca afedersiniz "..ok" gibi dizi olmuş. İki bölüm izlemek yetti. Tam bir "fan servis" dizisi. Yani eski karakterleri sırf göstermiş olmak için dizi çekmişler. Ulan bu karakterleri yaşlı görmek de zaten izleyici olarak benim canımı sıktı. Bu karakterleri böyle afedersiniz "kılı ağarmış" bir biçimde görmek istediğimizi kim nereden çıkardı? Hepsi de içi boş teneke gibi. Vursan ses gelir. Star Trek demek karakter demek. İçine etmişler.


    Ha benim gibi eski dizileri seven biriyseniz, merak etmeyin, şu anda bizim için çekilen bir Star Trek var. Öyle bir Star Trek ki bu bana göre izlediklerim içinde açık ara "1 numara". Evet, valla bana göre orijinal seriden ve TNG'den, DS9'dan bile daha iyi. İsmi "Strange New Worlds". İzleyin. İzlettirin. Karakterler muhteşem. Hepsi de ilginç, hepsi de dolu karakterler. Ben çok sevdim. Hikayeler de fena değil. Ama Star Trek'in özü "karakterler"dir. Bu da böyle biline. Karakterleri güzel yaparsan aptal saptal senaryoları bile izleriz ve severiz. Bunu anlamamış Picard'ın yapımcıları.





  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

    Ben 1 ile 2.sezonuda sevmiştim ama 3.sezon efsane olmuş

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Doğru söze ne denir?Klasik kadronun hepsi vardı...Hey gidi günler, picard'ın eski dizisini hafta sonu izleyeyim diye zamanında dersaneyi bile astığım olmuştu.

    ama sezon finalinden anladığım yeni sezon olursa eski kadro sanırım olmayacak.

  • Picard'ı oynayan zevzek'mi ? Yılların tonla ödül almış insanına söylenebilecek en terbiyesiz laf. Bu dizi bana göre değilmiş de bırak. Senin anne-baban çocukken bu adam film çekip ödül alıyordu.

  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    Ben Picard izlerken de sen daha doğmamıştın o zaman. Neyin derdindesin? Adam akraban filan mı? Hayırdır? Siz beğenmediğinize söverken iyi.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.