Şimdi Ara

Star Trek: Section 31 filminin çekimleri tamamlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Star Trek: Section 31 filminin çekimleri tamamlandı
    Star Trek'in 2016 yılından beri atıl durumda olan film serisi beyazperdeye dönmekten en az birkaç yıl uzakta olsa da bu arada en azından Paramount+ platformunda bir Star Trek filmi izleme şansı yakalayacağız. Söz konusu bu film, Star Trek: Discovery dizisinin spin-off'u olan Star Trek: Section 31 olacak.



    Star Trek: Section 31'in ocak ayı sonunda başlayan çekimleri, bu hafta tamamlandı. Filmde rol alan oyunculardan olan Robert Kazinsky, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla çekimlerin tamamlandığını duyurdu.



    Star Trek: Section 31, ilk olarak Star Trek: Discovery dizisinde karşımıza çıkan Philippa Georgiou'nun yeni maceralarına odaklanacak. Everything Everywhere All at Once filmindeki performansıyla Oscar kazanan usta oyuncu Michelle Yeoh, Section 31 filminde Philippa Georgiou rolünde geri dönecek.



    Ayrıca Bkz.Doctor Who'nun yeni sezon fragmanı yayınlandı



    Star Trek: Section 31, Yıldız Filosu'nun Saklı Yüzünü Gösterecek



    Filme adını veren Section 31, Yıldız Filosu'nun gizli bir departmanı olarak biliniyor. Federasyon'un daha karanlık işleri için görevlendirdiği bu departmana katılan Phillipa Georgiou, bir yandan Federasyon'u korumak için tehlikeli bir göreve atılırken, bir yandan da karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacak.



    Star Trek: Discovery'nin yönetmenlerinden Olatunde Osunsanmi'nin yönettiği Section 31'in oyuncu kadrosunda Michelle Yeoh'a Omari Hardwick, Kacey Rohl, Sam Richardson, Sven Ruygrok, Robert Kazinsky, Humberly Gonzalez ve James Hiroyuki Liao eşlik ediyor.



    Film için henüz net bir yayın tarihi açıklanmadı. Ancak daha önce gelen bilgiler, 2025'e kalma ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor.




    Kaynak:https://collider.com/star-trek-section-31-filming-wrap-image/







  • Okunuşu biraz şey.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Star Trek evreninin yüz karası Discovery nin dizisi neydi ki filmi ne olacak

  • Discovery faciasından ders almamış paramount çekimi , şimdiden çöp filmi.

    Cancel culture bir size mi var lan

  • Bu karıda ne var da sürekli başrol veriliyor anlamıyorum ya. Sağlam torpilli anlaşılan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabakdolması -- 24 Mart 2024; 1:5:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marvel filmlerini izleyenler için; MCU'da Hydra diye gizli bir yapılanma var. Hydra elemanlarının kollarına yada göğüslerine "Hydra üyesiyim" diyen bir işaret, rozet takmaları ne kadar anlamlı olurdu?

    Section 31, Star Trek evreninde tıpkı Hydra gibi gizli mi gizli bir yapılanmaydı (bkz. 1993 Deep Space 9). 2017 ve sonrasında çekilen dizilerde ise, üyelerin göğüslerinde siyah "Section 31" rozeti var (bkz. 2017 yapımı ST:Discovery).

    Bilmeyenler için, Uzay Yolu 1966 'da 3 sezon, sonrasında 1987 - 2005 arası aynı evrende geçen, birbirinden bağımsız 4 dizi olarak yayınlandı.

    Yani Star Trek, 2005 öncesinde çekilen 5 diziden ibaret.

    Sonrasında 12 yıllık bir boşluk var, ta ki 2017'de farklı bir ekip tekrar "Star Trek" adı altında dizi üretmeye başlayana kadar.

    Alex Kurtzman yönetimindeki bu ekibin, eski, orijinal Star Trek üretme gibi bir dertleri bulunmuyor malesef. Star Trek'in adını kullanıyorlar fakat ortaya çıkan diziler orijinalden alakasız, bilim kurgu demek bile abartı olur (bazı bölümlerde resmen sihirli taş ve cihazlar var).

    Kendi değimleriyle Star Trek'i "bir platform olarak kullanıyorlar". Platform derken de ne kastettikleri belli; inclusion, diversity, legebete vb. yayma cabası.

    İyi bilim kurgu, kaliteli hikayeler anlatılsa hadi neyse derdim. Beğenen izler, fakat şahsen vaktinizi harcamayın derim.





  • Kabakdolması kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen oyunculuğunu gerçekten kaliteli buluyorum , o yüzden bir şey diyemem sadece yönetmenin abartıldığını düşünüyorum. Bunun dışında Koreliler de çok iyi oyuncu var böyle, kaliteli oyunculuk yapan isimlerini hatırlayamasam da..

  • kadın dünya güzeli seçilmiş gençliğinde. 97'de bond kızı olmuş, 2000'de kaplan ve ejderha ile hollywood'a damga vurmuş, yılların oyuncusu. Allah için imdb bedava, gir bak kimmiş neymiş bu abla pek sık karşımıza çıkıyor diye de torpil nedir lan? O anca bizde olur öyle.

  • dermeister01 kullanıcısına yanıt
    ilk 2 sezonu çok iyi olup bu sezonlarında ortaya çıkan ve çok beğenilen karakterin filmini yapmışlar, gayet de güzel olur.

  • msegmx M kullanıcısına yanıt

    Çok güzel yorum, katılıyorum. Star Trek in sadece ismini kullanıyorlar. Dizinin bilimle ve kurguyla alakası yok. lgbt draması


    Gerçek star trek izlemek isteyenler Star Trek: Strange New Worlds izlesin.

  • dermeister01 kullanıcısına yanıt

    Strange New Worlds'ün ST ile bir alakası yok. Adı Star Trek sadece.


    Bu son yıllarda çıkan yapımların tek amacı, eskiden beri var olan kült hale gelmiş karakterleri değersizleştirmek. Picard, Spock, Luke Skywalker, Indiana Jones... liste uzun. SNW'de Spock'u komedi figürüne dönüştürdüler resmen. İletilmek istenen mesaj hep aynı: "erkekler kötü, kadınlar güçlü, herkes legebete".


    Kendileri diyor zaten, Star Trek'i bir "platform" olarak kulanıyorlar.


    2017 ve sonrası çıkan ST'e epey para harcıyorlar harcamasına, bu da özellikle görsellere yansıyor, fakat Star Trek izlemek isteyenler 2005 ve öncesi Star Trek dizilerini izlemeli.

  • msegmx M kullanıcısına yanıt

    Kardeş sen strange new worlds ü izlemedin galiba orada lgbt yok ayrıca spock ı küçümseyen bir durumda yok spock zaten her zaman garip hareketleri olan komik bir karakterdir. Bütün Vulcan lılar öyledir. Ben gönül rahatlığıyla strange new worlds ü star trek fanlarına tavsiye ederim.

  • dermeister01 kullanıcısına yanıt

    SNW'ün ilk sezonunu izledim sadece. İkinci sezonu youtube'dan değerlendirme videolarını izleyerekten takip ettim, malum, ordaki değerlendirmeler asıl diziden daha eğlenceli oluyor.


    Legebete yok diyorsun da, ilk sezon sonrasında bile halen dümendeki subayın erkek mi kadın mı olduğuna karar veremedim. Irk olarak insan yalnız, uzaylı değil, orası kesin, yalnız erkek mi kadın mı belli değil.


    Şahsen derdim legebete değil aslında, Discovery'de de var fakat ilk 3 sezonu gayet izlemiştim. İzlemiyor ve önermiyor olmamın nedeni daha çok yapımcıların dizinin özüne ve ruhuna sadık kalmamalarından kaynaklanıyor. (Discovery demişken, bi kere dizideki mary sue'nun adı neden "Michael"!??)


    Başka bir örnek vereyim; bu Vulkanlıların "pon far" diye bir olayı var. Yapımcılar daha SNW sezon 1 bölüm 1 de bu kuralı hiçe saydılar, yani orijinali pek umursamıyorlar, sorun orda.


    Orijinal Uzay Yolunda Spock'un özellikle Bones ile olan sahnelerinde komedi unsuru vardı, doğrudur, fakat Spock ve Vulkanlılar için komik karakterler demek siyaha beyaz demek gibi birşey olur.


    Orijinal Uzay Yolu'nun 5 dizisi de Netflix'te var, tavsiye ederim.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.