Şimdi Ara

Star Wars Jedi : Survivor | PS5 | ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
11
Favori
11.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben hem ps5 e aldım hem Pc de eaplay Pro ile söyle bısey var ps ıle pc arasında çok fark gördüm grafık açısından pc tarafında 50 55 aldım fps aldım ılk harıtada ıkıncı harıtada 100 e çıktı ama öyle aşırı bi sorun yok pc de 2k ultra rtx açık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aylardır konsolu açmıyordum sırf bu oyun için uzun bir aradan sonra açtık o kadar kötü performans sorunları var ki bu şekilde oynamak keyif vermiyor. Performans moduna aldığınızda görüntü çamur olmasını geçtim, yine akıcı değil. Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi 972p civarına düşürmesine rağmen görüntüyü bildiğiniz "ÇAMUR" halini alıyor ama buna rağmen yine oyunda FPS problemi var.


    Başlayacak veya almayı düşünen arkadaşlar varsa Patch gelmeden başlamayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 29 Nisan 2023; 12:0:21 >
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt

    ben almadım daha bekleyeceğim düzelene kadar.

  • Filmler, diziler ve çizgi romanları yalayıp yutmuş biri olarak ciddi bir star wars fanıyım. ( son üçlemeyi star warsdan saymıyorum disney alacağın olsun) Oyuna bayıldım. İlk oyundaki pek çok sorunu gidermişler ve iyileştirmişler. Gerçekten devam oyununu olmanın hakkını veren oyunlardan birisi. Özellikle benim gibi star wars fanıysanız sevmeme olasılığınız yok. İlla bu derecede bir fan olmanıza gerek yok evrene az çok hakim olsanız bile çok çok sevileceğini düşünüyorum oyunun. Beklediğimden çok çok daha iyi çıktı bence ilk oyunun üstüne hikaye ve mekanlar olarak çok şey konulmuş.

    Ama büyük bir aması var oyunun. Tüm platformlarda performans sorunu. Pcde zaten artık rezalet portlara alıştık da ps5 performansı da hiç iyi değil. Frame dropları geçtim bildiğiniz screen tearing oluyor ekranda. Vsynci açmamışız gibi adeta. Oyunu şiddetle öneriyorum herkese ancak ne yazık ki bu para pathclenmeden verilmez. Bug’a hiç denk gelmedim ancak oyunda sürekli frame düşüyor ve kesinlikle stabil çalışmıyor. Performans modu bile 45 fps civarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

    Bu oyunlar neden artık hep performans sorunu ile çıkmaya başladı? PC'ye alıştık ama konsollarda bile performans sorunları olması çok saçma.

  • Doom kullanıcısına yanıt

    Konsolda oynanmaz değil fakat performans sorunları olduğu net belli oluyor. Ancak oynanmayacak derecede bir durum söz konusu değil. Fakat horizon’dan sonra buna geçince bir garip oluyor insan  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

    oyun kutulu resmi olarak ülkemizde şuan için satılmayacağı bilgisini aldım ancak spotçularda şuanlık piyasada gözükmüyor kutulu sürüm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 29 Nisan 2023; 16:24:10 >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    gizala gelebilir takipte kalın dedi,saçma sapan bir fiyat yazmazsalar alıp bitirip,kutulu satmayı düşünüyorum hocam,oyunları hep kendi hesabıma aldığım için o kadar para vermek istemiyorum dijitale 👍🏻

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

    valla hocam aynı düşüncedeyim ama zaten dijitali 1400 tl olan oyunu kutlu olarak 1800-1900 TL arası gelir diye düşünüyorum diğer bütün star wars oyunlar lego star wars vs var ama bu oyunu getirmemeleri garip bakalım haftaya netleşir

  • Ben de Horizon'dan geçiş yaptım, fark çok bariz. Ama Horizon'dan sonra neredeyse her oyun garip gelir  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu hangi modda oynuyorsunuz? Normalde hep performans modunda oynardım ama bu sefer çözünürlük daha güzel geldi gibi.

    Edit: çözünürlük modunda 30 fps hiç rahatsız etmiyor beni. Oyun türünden kaynaklı sanırım, pc'de 30 fps olunca çok donuyormuş gibi gelirdi bunda pek sırıtmıyor. O yüzden şimdilik çözünürlükle devam edicem ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 29 Nisan 2023; 20:45:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir star wars hayranı olarak bu oyun beni pek sarmadı ilk oyunuda zoraki bitirmiştim o da çok dandik bir oyundu. Oyun yarısına gelmeden sattım -100 TL zarardayim neyse sağlık olsun size iyi oyunlar Star Wars ne zaman adam akıllı doyumsuz böyle Kombat a doyulasi bir oyun çıkartacak merak ediyorum bu şekilde kapalı kutu star wars oyunları ile olmaz abi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Son üç film de güzel gelmişti bana hocam, siz neden beğenmediniz, sjw mevzusu muydu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt

    Yapmayın hocam bu oyunda ışın kılıcı kullanımı çok daha kapsamlı ve daha gerçekçi. Bf2 ben de çok severim ama adamların odak noktası ışın kılıcı değildi daha çok silah kullanımıydı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 30 Nisan 2023; 10:29:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odak noktası o olmamasına rağmen Dice kalite standartını o kadar yüksek tutmuş ki halen daha iyisini görmedim kendi adıma konuşursam. Hatta sadece sw bazında da değil, kılıç balta vb içeren oyunlar için de geçerli. Birtek Susima yaklaşabildi aradığım kaliteye. Jedi'da çeşitli skiller olması benim gözümde onu bf2den daha iyi bir lightsaber oyunu yapmıyor. Sadece Anakin'in 3 tane skili ve aşırı estetik swing animasyonlarındaki kaliteyi bu seriye tercih ederim.

    Birde filmler dışındaki sw içerikleri direkt ilgimi çekmiyor zaten. Titrek, akıcılıktan uzak animasyonlarla kurbağa kesmek bf2 tecrübesinden sonra hiç açmadı. Bana göre star wars filmlerdeki askerler, ikonik dünyalar, herolar, araçlar demek. Hepsini bir oyun modunda da birtek bf2 sunuyor. Oyundaki sıradan bir askerde bile büyük bütçeli single player oyununda göreceğin kalitede animasyon ve vuruş hissi var.

    Fazla yerdim ama tüm bunlara rağmen metada en düşük 7 verilir buna, en azından mobil oyun havası yok. Günümüzde oyun sektöründeki kalite kasten düşürülüp mobil oyun kültürüne yaklaştırılmaya çalışılıyor. En vahim örneği de Rocksteady gibi bir firmanın vizyon değişikliği oldu. Diğerleri gibi yavaş yavaş vasata alıştırmak yerine direkt sert bir geçiş yaptılar mobil kültürüne. Önceden konsolda, pcde beğenmediğim/beğenmediğimiz bir çok oyunu ilerde mumla arar hale gelmeyiz umarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şöyle Ghost of Tsushima tarzında açık dünya bir Star Wars oyunu istiyoruz abi neden kimse yapmıyor hala 😅

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Rey Skywalker hikayesi çok saçmaydı özellikle Last Jedi’yı hiç ama hiç beğenmedim çok tutarsızdı. Revenge of the sith gibi bir filmden sonra hiç yakışmadı o seri bana kalırsa. Ama rogue one, Andor ve mandalorian çok hoşuma gitti disneyin çıkarttığı yapımlar arasında.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Persona_6

    Bu mesaj silindi.
    Oyunu beğendin mi hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 saat falan oynadım hocam, fps düşüşleri canımı sıktı, güncellemeyi bekliyorum. Oynadığım kadarıyla güzel, ben ilk oyunu da severek oynamıştım. Bu da ilk saatlerde oyunun iyi olacağını gösterdi ama teknik problemler yüzünden beklemeye aldım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.