Şimdi Ara

Star wars jedi knight 2 jedi outcast online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu için doğru bölüm mü bilmiyorum ama en uygun burayı bulabildim. Bu oyunu birçoğunuz unutmuş olabilirsiniz ben yeni keşfettim müthiş bir oyun. Lightsaber (ıışınkılıcı) mızı elimize alıp deathmatch, capture the flag gibi türlerde oyun oynayabiliyoruz. Ve aşama aşama yeni güçlerimiz açılıyor (itme, çekme, savunma, heal gibi) Oyun 600 mb civarı. Ama inanın bana çok zevkli. Eğer oynamak isterseniz bilgilendirmek isterim.

    İyi oyunlar...Gökhan...



  • bi ss koy bistesini ver bakalım nasilmiş??
  • oyunun sitesinin adresini verebilirsen daha çok bilgilendirmiş olursun ve zaten burdaki konu açma nedenin bilgilendirmek olmalıydı.. yani oyun hakkında bilgi vermeliydin ss ler , download linkleri , site adresi .. bilgilendirmelerini bekliyoruz
  • oyun superdi ozellikle Duel yapmak (sırf lightsaber ve jump ile) fakat suan sunucu yok sanirim. eskiden sanane sunucularında oynardım bu oyunu kapanınca bıraktım.
  • Download Linki Falan Verseydiniz Bari
  • oyunu cd halinde bulabilirsiniz su anki mmorpg ler gibi down linki yok

    azıcık google amcaya arama yapsanız goreceksiniz sırf post kasmak için "Download linki verseydin bari" tarzı cumleler kurmayın.

    oyunda single mode bulunmakta kyle katarn adında bir jedi eskisini yönetiyoruz. Oyun darth vaderin ölümü ve luke skywalker ın mevcut en yüksek jedi master konumunda olduğu ve yok edilmiş harap jedi temple de bulunan bir avuç jedi knight ve padavan zamanında geçmekte Sith tekrar ortaya çıkmış ve gücü kontrol altına almaya başlamıştır etrafta yeniden trooper lar gezmekte eldeki bir avuç jedi knight ve padavan ise küçük çapta saldırılarla sithe karsı koymaya çalışmaktadır. Kyle tam bu noktada oyuna devreye girer kız arkadası sith tarafından kaçırılan kyle eski dostu skywalker dan yardım ister oda içindeki gücü yeniden keşfetmesi için kyla yardım eder...

    ancak benim size önerim star wars:jedi academy dir oyunda stick ve double lightsaber kullanma çok sayıda akrobatik hareket ve daha iyi oynanabilirlik mevcut



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 26 Mayıs 2007; 23:33:28 >




  •  Star wars jedi knight 2 jedi outcast online


     Star wars jedi knight 2 jedi outcast online


     Star wars jedi knight 2 jedi outcast online




     Star wars jedi knight 2 jedi outcast online






  • Özür dilerim olayın gazıyla fazla bilgilendirmeyi unutmuşum. Oyunun torrent ini heryerde bulabilirsiniz. Direkt link illegal olduğundan yazamadım.

    Öncelikle bir resim vereyim. Sonra başlayayım anlatmaya

     Star wars jedi knight 2 jedi outcast online


    Oyun öncelikle söylemeliyim sistemi hiç kasmıyor. Zaten kasması da beklenemez. Oyunu indirip 1.3 ve 1.4 patch lerini kurduktan sonra online bölümünden herhangi bir servera giriyoruz. Benim favorilerde birkaç serverım var adlarını bulunca söylerim. Oyuna güçsüz bir biçimde başlıyoruz. Skillerimizde birkaç farklı segment var. Knight, Healer, Swashbuckler gibi. İlk başta verilen puanları (her bölüm için ayrı puan veriliyor) harcıyoruz istediğimiz güce göre. Diyelim ki push gücünü yükselttik. x-z tuşlarıyla alttaki bardan push gücünü seçiyoruz ve adamın üstüne hedef alıp f ye bastığımızda düşmanı itiyoruz. Bunun gibi gücünüzü speed e verebilirsiniz heal a verebilirsiniz. Oyunda taktik çok önemli. Örneğin bir köprü var ve altı uçurum. Adam bir köprüden diğerine zıplarken push gücüyle adamı iterseniz köprüden aşağı düşüyor. Ya da adamı büyü gücüyle tutup havaya kaldırma olayı var ve bu büyüden kurtulmanın tek yolu hızlı bir şekilde rakibe push skili uygulamak. Zaman geçtikçe wallrun gibi özelliklere kavuşuyorsunuz.

    3 tane kılıç kullanma lvl iniz var. mavi, sarı ve kırmızı. Adam öldürdükçe önce mavi den sarı ya geçebiliyorsunuz (L Tuşu ile) ama eğer çok fazla ölürseniz sarı dan maviye düşme şansınız da var. Capture the flag, deathmatch, team deathmatch gibi modları var. Kılıç düelloları müthiş zevkli oluyor. Youtube dan çeşitli videolar bulabilirsiniz. Eğer gunz online oynamışlığınız varsa bu oyun hakkında bir fikir edinebilirsiniz. Oyunda light veya dark side seçebiliyorsunuz. Her iki tarafın güçleri farklı. Henüz ben de tam bilmiyorum ne tür farklı güçleri olduğunu.

    Umarım yeterince anlatabilmişimdir. Oyun yaklaşık 600 mb. Oynamak isterseniz burada bilgilerimizi paylaşalım. Turnuvalar düzenleyelim. Neyse lafı daha fazla uzatmayayım.

    İyi oyunlar...Gökhan...




  • Bugün oynadığım 1 saatlik oyundan sonra 2. sıraya yerleşmeyi başardım. Bir tane de yeni hareket keşfettim. Savaş anında ss alamadığım için sadece sıralamayı gösteren bir ss aldım. Ama yakında daha iyi ss ler gelecek.

     Star wars jedi knight 2 jedi outcast online


    Bu arada oyunda çok hoşuma giden birşey keşfettim. Arada bir rakiple düello yaparken tam karşı karşıya kalınca kim daha hızlı sol tıklarsa peşpeşe o rakibi yere yatırmaya başlıyor ve yeterince yamultunca ileri tuşuna bir basıyorsunuz rakip yere düşüyor. Çok zevkli bir oyun. Fraps ile video da çekeceğim nasip olursa onu da koyarım.




  • sitesi ne? ve oyunu nerden bulabiliriz
  • Dostum cd cilerde bulabilirsin. Ya da torrent yoluyla. Free oyun değil yani. Tek cd 600mb.
  • ya kardeşim yazdık yukarda daha ne soruyosunuz
  • Ares sen oynuyor musun bu oyunu?? Bu arada oyunun gunz online gibi salla babam salla kime denk gelirse o ölür felsefesi üzerine yapılmadığını anlamış oldum. Kılıcı ne tarafa savurduğunu bile izlemek lazım yoksa rakip hemen boşluğunuzu yakalayıp küt geçiriyor. Upload bitsin 15 dakikaya kadar tekrar oyundayım.
  • aslında dediğim gibi jedi knight versiyonu çok dah şahane bi oynanışa sahip daha fazla kılıç seçeneğin var
  • Bu sefer baltayı taşa çarptık. Ne biçim teknikleri varmış oyunun. Sağolsun biri öğretti birazcık. Dark side da sürekli büyüyle kaldırıp fırlatma gücü var paso onu yapıyorlar. Absorb büyüsüyle onla başa çıkmanın yolunu öğretti bir oyuncu sağolsun. Ama adamlar feci şımarık. Adamla savaşıyorum. Senle vaktimi harcayamam benden uzak dur diyor. Töbe yarebbi. Neyse oynamak isterseniz server bulunur. Buyrun gelin.
  • ss ler güsel ama eski bi oyun galiba
  • Birçok yeni online oyundan daha güzel grafikleri var (bkz gunz, silkroad, knight online)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ::Battousai::

    Bu sefer baltayı taşa çarptık. Ne biçim teknikleri varmış oyunun. Sağolsun biri öğretti birazcık. Dark side da sürekli büyüyle kaldırıp fırlatma gücü var paso onu yapıyorlar. Absorb büyüsüyle onla başa çıkmanın yolunu öğretti bir oyuncu sağolsun. Ama adamlar feci şımarık. Adamla savaşıyorum. Senle vaktimi harcayamam benden uzak dur diyor. Töbe yarebbi. Neyse oynamak isterseniz server bulunur. Buyrun gelin.


    o yazılar otomatik mesaj




  • Yok yaa adamla bayağı muhabbet ettik. Sonraları sana demiyordum falan da dedi. Otomatik mesaj belli oluyor zaten sürekli söylüyor.
  • gunz tarzı guzel bır oyun gunzı tercıh ederim neyse bilgiler icin sagolun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.