Şimdi Ara

Star Wars Old Republic Tanıtım Ve İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Star Wars Old Republic Tanıtım Ve İnceleme



    Savaş oyunları ve aksiyon oyunları sevenler adına tartışmasız en iyi özelliklere sahip olan oyunlardan biri de Star Wars Old Republic oyunu olmaktadır. Film senaryosu olarak da izlediğimiz oyun birçok oyuncu kitlesine sahip olmaktadır. MMORPG oyunları arasında yer alan oyun, etkileyici animasyonları ve görsel efektleri ile birçok kişiyi bağımlı hale getirmektedir. Oyunun geniş bir senaryosu ve hikâyesi bulunmaktadır. Bundan dolayı oyun oynandıkça zevk vermekte ve uzun soluklu olmaktadır. Jedi tapınağının Sith’lerin eline geçmesi ile beraber Jedi’ler ve Sith’ler aralarında bir ateşkes anlaşması yapıyor. Ancak bu anlaşmanın gerçek olmadığı oyunun ilerleyen bölümlerinde gün yüzüne çıkıyor..

    Oyuna giriş yaptığınızda oyun içerisinde yer alan iyi veya kötü karakterlerden birini seçerek mücadeleye başlayabilirsiniz. Arzu ederseniz acımasız ve kötü karakterli olan Sith karakterini yada kötüler ile savaşan Jedi şövalyelerini seçerek muhteşem bir maceraya atılabilirsiniz. Oyun içerisinde arkadaşlarının ile bir grup kurabilir ve mücadeleye güçlü bir şekilde devam edebilirsiniz. Bunun dışında bireysel oyun oynarken, diğer güçlü takımlar ile aynı düzeyde olabilmek adına aranıza farklı özellikleri bulunan botları alabilme şansına sahip olabilirsiniz. Oyunda birçok farklı animasyon ve efekt yer almaktadır. Oyunda kullanılan en etkileyici silahlardan biri de ışın kılıcı olmaktadır. Oyunda RPG formatından birçok işlevi bulabilmek mümkün olabilmektedir. Bunlara örnek olarak; gerekli cephanenin ve ışın kılıcının kullanılması, karşı tarafta yer alan azılı düşmanlar ile yakın mesafeden savaş imkânı, farklı modeller de silahlar ve daha birçok öğe bunlara örnek olarak verilebilir. Star Wars Old Republic oyununda tüm bunların dışında Jedi ve Sith gruplarının farklı özellikleri ve güçleri bulunmaktadır. Jedi şövalyeleri arasında yer alan karakterlere örnek olarak; Trooper, Smuggler, Jedi Knight ve Jedi Consular karakterleri, Sith karakterlerine örnek olarak ise; Bounty Hunter, Sith Warrior, Imperial Agent ve Sith Inquisitor karakterleri bulunmaktadır. Her iki tarafta da etkili ve birbirinden farklı güçlere sahip olan karakterlerin bulunmasının yanı sıra Sith tarafında daha azılı ve güçlü karakterler yer almaktadır. Bu karakterlerin arasından size en uygun olan karakteri seçebilir ve o doğrultuda maceraya başlayabilirsiniz.

    DurmaPlay üzerinden Star Wars Old Republic Prepaid satın alarak oyundaki aylık üyelik ücretlerinizi ön ödemeli olarak ödeyebilirsiniz ya da Star Wars Old Republic Gold satın alarak Star Wars Old Republic’deki karakterlerini daha da güçlü hale getirebilirsiniz.

    Uzun soluklu bir macera sizi bekliyor. Güçlü görsel efektlere sahip olan Star Wars Old Republic oyununda hangi tarafta savaşacağınızı belirlemek size kalıyor. Oyunda gücün aydınlık tarafında mı yoksa karanlık tarafında mı yer alacağınıza kendiniz karar veriyorsunuz. Güçlü olabilmek ve koordineli bir şekilde savaşabilmek adına oluşturduğunuz grubunuzda yer alan arkadaşlar zaferi kazanmanız yolunda size ellerinden gelen yardımı yapabilecekleri gibi bunun tam tersine sizi yarı yolda bırakarak size ihanet de edebilirler. Bu gibi nedenlerden dolayı güçlü aksesuar ve silahlar ile birlikte sıkı birlikler oluşturarak yola devam edin ve mücadelenin üstesinden gelin.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.