Şimdi Ara

Star Wars: Return of the Jedi yeniden vizyona giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Star Wars: Return of the Jedi yeniden vizyona giriyor
    Star Wars hikâyesinde önemli bir yeri olan ve vizyona girişinin üzerinden tam 40 yıl geçen Star Wars: Return of the Jedi filmi yeniden sinemalarda gösterilecek. Lucasfilm serinin hayranlarına müjdeli haberi verdi.



    Star Wars: Return of the Jedi ne zaman vizyona giriyor?



    O dönem büyük ses getiren Star Wars üçlemesinin son filmi Star Wars: Return of the Jedi, 25 Mayıs 1983 tarihinde vizyona girmişti. 32.5 milyon dolar bütçesi olan film global çapta 475 milyon dolar hasılat elde etmişti. Ülkemize gelmesi ise neredeyse 3 yılı bulmuştu.



    Ayrıca Bkz.Star Wars filmleri hangi sırayla izlenmeli? 2023 Star Wars izleme sırası



    Lucasfilm geride kalan 40 yılın anısına Star Wars: Return of the Jedi filmini yeniden vizyona sokma kararı aldı. 28 Nisan tarihinde ABD, İngiltere ve dünyanın pek çok bölgesinde serinin hayranları filmi yeniden izleme şansı bulacak. Yine tüm seriyi Disney+ platformunda izlemek mümkün.



    Yan yapımlar hariç toplamda 9 filme ulaşan Star Wars serisi için 3 yeni film daha duyurulmuştu. Daisy Ridley'nin canlandırdığı Rey, yeni Jedi Düzeni'nin parçası olarak yeni bir Jedi Akademisi kuran bir Jedi ustası olarak geri dönecek.



    Star Wars: Return of the Jedi yeniden vizyona giriyor




    Kaynak:https://www.engadget.com/disney-is-bringing-star-wars-return-of-the-jedi-back-to-theaters-on-april-28th-204108642.html







  • baska hic bir basarili yapimin etinden sutunden bu kadar fayda saglanmamistir. saga saga bitiremediler.

  • eski üçlemedeki en dandik filmdi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • darkaura kullanıcısına yanıt
    Yenilerin başında da George Lucas olmalıydı diyorum ben hala. Hikakeyi bitirmesi gereken Lucas'tı, Disney değil. Ondan sonra Disney istediğini yapabilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 11 Nisan 2023; 13:19:29 >
  • lterlemez L kullanıcısına yanıt

    yani, star wars evrenini para makinesine donusturme gayreti disneyin, her cepheden saldirip marvel gibi evren olusturup surekli kazanc saglama gayretinde ama bunu yaptikca hikayenin ozunu bozuyor, her gelen vasat yapimci, vasat yonetmen kendi kafasina gore elementler ekliyor, ozunu seyreltip bozuyor. hikayeyi genistecek biri varsa bu sadece lucas olmali, sonucda onun hayal gucunun urunu, onun yarattigi bir evren.

  • 1998de Adana SUN sinemasında yine böyle vizyona koymuşlardı 2.filmdi sanırım, hem remastered hem Dolby Digital 5.1 olmuştu, o kadar zevk almıştık ki uzay savaşlarını böyle izleyebilmekten...

  • yeni üçleme çop bence en azından diziler özellikle mandalorian sarıyor, çıkacak üçleme güzel olsa bari bi posta daha empire republic dönmesin

  • Isıtıp ısıtıp izletin bakalım
  • Isıtıp ısıtıp izletin bakalım

  • Türkiye'de vizyona girecek mi acaba?

  • darkaura kullanıcısına yanıt

    İşte hikaye tam olarak bitmediği için böyle oluyor. Tamam diğer kategorilerde bir sürü hikaye anlatıldı, anlatılıyor ve anlatılacak da ancak, Lucas'ın baslattığı bitmediği için sonunu bilmiyoruz. Lucas'ın hikayeyi bitirmesi lazımdı. Ya da en kötü Disney'in istediği gibi devam edebileceği bir noktaya getirmesi gerekliydi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.