Şimdi Ara

Star Wars: The Old Republic Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
19.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Puan gerçekten abartı yani starwars etiketini kaldırdığın anda f2p bi oyundan farkı yok sadece hikaye ve seslenidrme için oyun oynayacaksam film izlerim daha iyi... arkadaş yıl olmuş 2012 milyon dolarlarla adamların yapabildiği bumu? wow'un star wars şekli hiç bir özellik yok yazık olmuş ha single player yapsalardı bence daha iyi olurmuş kotor 2 gibi ..Bazı dengesizler harici video inceleme gayet başarılı her önemli noktaya basılmış güzelde gösterilmiş lütfen mmo incelemelere durak vermeyin aynen devam ;)
  • Şunu diyemeden geçemiyorum, gerçekten insanları anlamak güç. İncelemeyi okuyarak küçük beyninizi yormayın diye bir video hazırlanmış ve size sunulmuş üstelik hiç bir site bunu yapmıyorken. Fakat nedense oyundan çok inceleme yapanın sesi sizi ilgilendirir olmuş. İnsanların şevkini kaçıracak hareketlerden kaçının bence ve varsa daha iyisini yapan oraya gidin.

    Emeğinize sağlık BSC ekibi.
  • yıl 2012 ve bioware hala utanmadan oyun çıkarıyor.. nereye gidiyoruz ey ahali.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    yıl 2012 ve bioware hala utanmadan oyun çıkarıyor.. nereye gidiyoruz ey ahali.


    Ondan 9.5 alıyor zaten.
  • Çok güzel bir inceleme Beril Hanım.Elinize sağlık.
  • Video eski mi? level 50ler artık battlegroundlara giremiyor...
  • yıl 2012 ve hala gınayt onlayn kafasına sahip insanlar utanmadan yorum yazabiliyor.
  • Bazı hatalar olmuş. Insanları yanıltmak istemeyiz.

    1. Oyunda 5 değil 6 companion sahibi olabiliyoruz.
    2. Endlevela gelinene kadar 16 flashpoint ve endlevela ulaşıldığında da 7 adet heroic 4man flashpoint bulunmakta. 2 adet raid dungeon yani operation bulunmakta. Bu raid dungeonlara 8man yada 16man olarak girebiliyoruz. Normal - Heroic ve Nightmare olmak üzere de 3 adet zorluk derecesi var. Kombinasyonunu yaptığımız da buda bizim karşımızda 12 operation olduğunu gösteriyor. Level50 olmuş birinin Belsavis ve Illum'da yapması gereken günlük daily PVE questlerinden bahsedebiliriz, toplanması gereken Datacron'lardan bahsedebiliriz, yapılması gereken Matrix Shard'dan bahsedebiliriz, 2 saatte bir respawn olan endlevel world boss'lardan bahsedebiliriz, PvP Daily questleri ve Daily Flahpoint Quest'inden bahsedebiliriz ve tabi bunların Weekly questlerinden. Ve tüm bunlardan bahsettiğimizde bu oyunun endgame'i eksik demek büyük bir hata olur.
    3. Level50'ler ile Lowlvl oyuncular artık Warzone'larda aynı maça giremiyorlar. Ayırıldılar.




  • Guild Wars 2 biçicek bu oyunu haydi hayırlısı.
  • Bence ne guid wars nede wow forever Mario
  • güzel bir mmo free to play olursa oynarız.)
  • Youtube'daki oyuncuların amatör videoları bile daha iyi inceleme yapmış.
    Kötü seslendirme, inceleme, video edit, abartı puanlar.. En azından internet alemindeki emsallerinize bakıp ona göre bir video hazırlamanız gerekirdi..
  • biraz emeğe saygı gösterin. sizi düşünerek bir video hazırlamışlar sizde insanların morallerini bozacak şeyler yazmışsınız. Herşey için teşekkürler BSC.
  • Wow fanboyları toplanmış.Biraz yapıcı eleştirsek gam yemeyecem oynayan biri olarak memnunum oyunun hatası yok mu var.1 ayını doldurmuş bir mmo olarak konuşuyorum.Oyun aceleye gelmiş.Pvp kısmını open world yapınca zıçmışlar afedersiniz.Ama pve sevmem ama bu oyunda sevdim eğlenceli vakit geçiriyorum.Oyunu pacthlerle düzeltirler eksik kısımları o yüzden ben sabrediyorum.

    Star Wars seviyorsanız mutlak deneyin pişman olmazsınız
  • Öncelikle incelemeyi seslendiren bayanın sesi kulak tırmalayıcı ve amatörce yapılmış bir video.Bi oyun bukadar mı çok övülü oyunu 1 gün boyunca denedim 1 günün sonunda pc den tamamen sildim .Şimdi incelemeye bakıyorumda puanların gerçekten boll keseden atmışsınız.Erdinç bey yapmalıydı incelemeyi erdinç beyin dediği gibi bu oyun sadece isimden oynanıyor yoksa oynanacak bir şey yok.Grafik 6.7 Ses 8.2 oynanabilirlik 6.0 genel puan 7.0 bu oyunun alabileceği puan budur bakıyorumki oynanabilirliğe 9.8 vermişsiniz :) wow oyuncusu olarak incelemeniz gerçekten kötü.
  • saçma ışın kılıcıyla adama vuruyo adamın canı çok az gidiyor yani sonuçta ışın kılıcından bahsediyoruz doğraması lazım :S 9,5 puanını haketmiyor
  • Her şey ayrı yazılır.
  • @maelstromb bu yazacaklarım sana değil emeğe saygı diyenlere.

    Emeğe saygı diyen arkadaşlara lafım ses videoya oturmamış video süresi boyunca sese dikkat etmedim diyebilirim görüntüyü izledim. Hatayı söyleyeceksiniz ki daha iyisini izleyelim.. Amam siz emeğe saygı demeye devam..

    @maelstromb

    Yanlış anlama sanki videoda sesini değiştirir gibi yapıyorsun konşma ve ses tonun bu değil gibi.

    Not: Emeğe saygı diyen arkadaşlar aşağıdaki linki bir izleyip dinleyin.. Farkı farkedebilecekmisiniz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_56805912/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_endless

    saçma ışın kılıcıyla adama vuruyo adamın canı çok az gidiyor yani sonuçta ışın kılıcından bahsediyoruz doğraması lazım :S 9,5 puanını haketmiyor

    Haklısın.. sakın oyuna bulaşma derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

    Öncelikle incelemeyi seslendiren bayanın sesi kulak tırmalayıcı ve amatörce yapılmış bir video.Bi oyun bukadar mı çok övülü oyunu 1 gün boyunca denedim 1 günün sonunda pc den tamamen sildim .Şimdi incelemeye bakıyorumda puanların gerçekten boll keseden atmışsınız.Erdinç bey yapmalıydı incelemeyi erdinç beyin dediği gibi bu oyun sadece isimden oynanıyor yoksa oynanacak bir şey yok.Grafik 6.7 Ses 8.2 oynanabilirlik 6.0 genel puan 7.0 bu oyunun alabileceği puan budur bakıyorumki oynanabilirliğe 9.8 vermişsiniz :) wow oyuncusu olarak incelemeniz gerçekten kötü.
    WOW fanları bir taraftan, ben oyuna para vermem deyip koxp'a aylık 30tl veren knight online fanları bir taraftan, oyunu alacak parası olmayıp yinede cool gözükmeye çalışan post liseliler bir taraftan..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesut -- 15 Şubat 2012; 20:05:55 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.