Şimdi Ara

Starbucks Tipi İnsan Modeli!? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Güzel cevap. Konu başlığıni anladığıniz için teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amasseia

    Sen şimdi kıçını kaldırdin gittin oraya içtin kahvenin sıkıntı yok zaten, sözüm özenti tiplere yukarda belirttim ama anlamak istemeyen insan mı arıyorsun doluuu!



    Haa oradaki gerçek hayat nasıl acaba anlatır mısın, biz starbuok'ta sabahlamadigimiz, sabah kalkar kalkmaz o kutu kahvelere sarilmadigimiz için bilemiyoruz anlatın lütfen hayatın acı gerçeğini, yüzleştirin bizi gerçek hayatla.

    Alıntıları Göster
    ne istiyorsun benden gerçek hayatmı istiyorsun ben allah değilim bir daha oku mesajımı




  • Merhabalar. Öncelikle bu önyargınızdan dolayı sizi kınıyorum. Bu konudan kendime pay çıkartmış birisi olarak birkaç kelam etmek istiyorum. Starbucks hakkındaki düşüncelerinizi eleştirmek bana düşmez fakat türk esnafının hali içler acısı vaziyette. Gidip bir kıraathaneye de otursam lüks bir kafeye de otursam 10 dakikada bir garsonların gelip taciz etmesi beni rahtsız ediyor. Bunun yanında yaptıkları kahve ve çayların kalitesizliği de cabası. Burada starbucks ı savunmuyorum fakat kaliteli kahveler ücretsiz wifi ve kimsenin size dokunmadan istediğiniz kadar oturabilmek artık bu ülkede lüks bir durum olmuş vaziyette. Kahvelerinin mükemmel olduğunu söylemiyorum fiyatlarını da açıkçası pahalı buluyorum fakat dışarda olduğum zamanlar f/p ürünü olarak görüyorum. Naçizane tavsiyem arkadaşlarınızla birgün gidip biraz etrafı ve işleyişi izlemeniz, kahvelerin,insanların ve baristaların tavrını kimsenin kimseye karışmadığını görmenizdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • -LeoN - kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ama siz de konuyu anlamadiniz. Bir önyargı da yok zaten.

    Starbuok'a giden herkes şöyledir ya da böyledir diye bir konu değildir bu lütfen anlatmak istediğime odaklanin. Kınamak isterseniz yine kinarsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk halkında yoğun bir aşağılık kompleksi var, özellikle 15-30 yaş aralığında. Türkiye'de insanların çoğu sevdiği için değil, bunu statü sembolü olarak gördüğü ve gittiğinin reklamını yapmak için gidiyor. Ben de bazen antrenman öncesi kahvemi buradan alıyorum ama fotoğrafını çekip bunu tüm dünyaya ilan etmiyorum. Aslında Starbucks güzel firma ama müşteri profili kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde kahveyle gezenler çok iticisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende yüksek ihtimal 180 kilo, 2 haftada bir duş alan , ekşi sözlükte takılıp jahrein izleyen, evden dışarı ayda 1 kere fatura ödemeye çıkan gorillerdensin. Bence kahve kutusuyla uyanmak daha iyi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeslanınKutusu

    En son Starbucks'a gittigimde "Limonlu soguk cay alabilir miyim?" seklinde verdigim siparis uzerine kasadaki gorevli, ingiliz kraliyet ailesine mensup olacak ki anlamamis gozlerle bakip bir kac kere tekrarlattiktan sonra "iced tea lemonade istiyorsunuz sanirim" demisti... :d

    Su batililasmayi tanzimattan beri bi turlu cozemedik :)
    Ben inanmadım buna çünkü hangi Starbucks'a gidersem gideyim çalışan Türkçeye daha meyilli. Bu da anlaşılabilir çünkü orada çalışan insanlar lise mezunu ve mavi yakalı insanlar. İngilizceye bayılmıyorlar.
  • başka yerlerde çok daha az kahveye daha fazla para vermeyecek kadar akıllılar en azından.
  • Bir de güzel güzel giyinip gitmiyorlar mı, erkekler tek tip, kızlar desen yüzünde 1 kg. boya. Starbucks'ın kahvelerini severim ama müşteri kitlesi(sözüm meclisten dışarı) maalesef çöp.
  • tokatci3453616931 T kullanıcısına yanıt
    Kendini betimlemene gerek yok dostum. Kilolu olman dert de değil.

    Sende sosyalleşmek için starbuok'a girmelisin, sadece ve sadece orada sosyallesilebiliyormus forumdan öğrendim öyleymiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amasseia kullanıcısına yanıt
    Şişko değilim, ayrıca sen şişkosun %100

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.