Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
50
Favori
50.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunu dil olmadan oynamayın cidden yazık edersiniz. O kadar detaylı ki ilmek ilmek işlemişler. Yahu bir yan görev aldım ilaca ihtiyacı olan bir medikal var. Doktor gidip şundan ilaçları al dedi. Ben normal bi gezegende bina filan bekliyorum. Baktım uzay gemisi var. Neyse board ettim. Sıradan basit bir yan görev ne olabilir ki içinde en fazla dedim. Yahu çoğu oyunun ana görevinde göremeyeceğiniz kadar detaylı bir mekan. Gelişmiş hastane laboratuar diyeyim. İçinde bilimsel araştırmalar yapılıyo, hasta odaları var konuştum bazılarıyla birisi zehirli bişey yemiş yatıyor. Abisi yanında 😄

    Görevlilerle sohbet ettim. Hepsinin ayrı hikayesi var. Ben de araştırmanıza katılabilir miyim dedim. Bazı şeyler bulmamı istediler. Bulamazsan da bilmem kim satıyodu onda olması lazım dediler. Ya görevde marker var da buluyosun şimdi keyfi gitmek istesem hayatta bulamam. Halbuki ne gerek vardı bu kadar detaya. Odalar,aletler, teknolojik cihazlar vs. Ya siz tek tek nasıl uğraştınız insanın aklı almıyor cidden. Size görev vermeyecek npc ile dahi uzun uzun sohbet ediyosunuz. Ya diyorum demek ki quest gelecek yoksa Bethesda heralde uğraşmazdı bu kadar diyalogla diyorum. Ama yok. Sıradan citizen olan adamla bir dünya şey konuştum.

    Özetle arkadaşlar eski elder scrolls oyunları neyse, witcher 3 yan görevleri neyse, bu da aynı hatta belki daha fazlası. Türkçe oynarsanız inanılmaz haz alırsınız. Dil yoksa da yazık edersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 11 Eylül 2023; 8:6:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Oyun Sx üzerinde kaç FPS?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    30

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS


    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS




  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Skyrimdeki gibi "Power" lar varmış oyunda vaayy sevdim :D
  • wildlove kullanıcısına yanıt
    Hocam Fo4 efsane oyundur niye öyle dediniz:)) 200 saat oynadım 3 defa bitirdim...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyundaki save dosyalarının maşallahı var. Ben bu oyunu bitirip bırakacağım zaman bir oyun boyutu kadar gb olur heralde save ler 😄

    Seyahatte, dinlenmede vs save almayı kapattım. Bilmiyorum hızlı yükseliyor mb olarak. Bir de series s var. Gerek yok 😄

    Yalnız şunu söyleyeyim. Oyunda yaptığınız değişiklikler öylece kalıyor. Bir grup adamı öldürmüştüm. Baya sonra tesadüf oradan geçerken baktım hala yatıyolar silahlar yerde vs. Misal bi Rockstar oyununda gta da nolur sen o bölümü geçince yıktığın şeyler eski haline gelir. Starfield da ve eski bethesda oyunlarında hepsi kayıtlı kalıyor. Ben de kızıyorum yükleme ekranına ama abi başka çözümü yok ki bu işin. Sen bi gezegene iniyosun o sırada başka uzay gemileri de iniyo. Npc ler sabit değil. Yaşayan bir dünya var. Onlar da keşif yapıyo gezegenlerde gezip dolaşıyo. Spoiler olmadan basit bir şey anlatayım. Nişanlısı elemanın birine korkaksın ot gibi yaşıyorsun tarzında biseyler demiş. Benden fikir istedi sence ne yapmalıyım diye. Dedim şu kulübe git takıl vs. Tam da hatırlamıyorum da aklımda kaldığı kadar anlatayım. Neyse birkaç gün sonra tesadüf o kulübe gitmiştim bir quest için. Baktım bizim eleman içmiş sarhoş olmuş 😄 Seni dinleyip geldim buralara filan diyodu.

    Abi bu oyuna ram nasıl yetsin 😄 Tonlarca şey oluyor sizden bağımsız. Silinme yok. Yaptığın orada öylece kalıyor. 4090'lar bile kasıyor ondan sonra. Tek grafik olarak düşünmemek lazım. Günlük oyun övme dozumuzun ikincisini de aldık bakalım 😄

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Oyunun fizikleri çoğu oyundan iyi.Şimdiden bununla ilgili bir dolu video paylaşıldı.Yanımızdaki karakterin saçını çekip oynayabildiğimizi başka oyunda görmedim mesela.Gezegene inen bir gemiyi ele geçirdim , şu an onu kullanıyorum.İndirdiğim düşmanlar hala gemide yatıyor , ben ellemesem oyun sonuna kadar kalacaklar orada.


    Oyun her şeyi hafızada tuttuğu için optimizasyon konusunda sıkıntı yaşamışlar belli ki.İlerledikçe yükleme süreleri de artıyor deniyor.Bu doğruysa sıkıntı olur.


    Şunu da unutmamak lazım , tüm Bethesda oyunları çıkışında çok ciddi eleştirildi bu güne kadar.Bu oyunun da değeri yıllar içinde anlaşılacak gibi.

  • wither kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim insanımızın klasik özelliği malum bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak. Adam oyunu açıp oynamamış belki pc si konsolu bile yok. Starfield leş muhaha vs yazıyor sosyal medyada. Aynısını Cyberpunk için de yaptılar. O kadar sorunlu çıktı ama atmosfer, senaryo,karakterler beni inanilmaz içine almıştı. Şimdi çoğu kisi yeni anladı kıymetini.Dediğiniz gibi Starfield da zamanla kıymeti anlaşılan bir oyun olacak.

    Ayrıca oyunun ilk birkaç saatini oynamışken vuruş hissi berbat yazmıştım. Sözümü geri alıyorum. Oyun başındaki su tabancası gibi silahlar öyleymiş. Şimdi shotgun,lazerli silahlar vs baya sağlam. Gömülecek kadar kötü değil en azından. 🙂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 11 Eylül 2023; 15:39:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyundaki yan görev kalitesi inanılmaz. Mantis görevini yaptım, o nasıl bir detay nasıl bir kurgudur arkadaş. Kaç tane auido, ,içerik, hikaye yazılmış bir tane yan görev için.

  • Sadece bizde değil tüm dünyada böyle maalesef.Belki çabuk ulaşmak , belki internet kültürü vs ama kimsenin sabrı yok hiç bir şeye.Oyun firmalarının işi her geçen gün daha da zorlaşıyor.


    Bethesda elindeki iyi şeylerin tamamını oyunun ilerleyen kısmına saklamış.Çok güzel gezegenler ve şehirler var.Ama sanırım oyunlarına çok güvendikleri için bunları başa koymayı tercih etmemişler.Oysa artık ilk bir saate bakıp oyun silen sabırsız bir oyuncu topluluğu var.Burada hata yapmış bence Bethesda.Oyuncuların ilk gönderildiği şehir Neon City olsa bile birçok fikir değişirmiş.


    Tabi bir de oyun Ps tarafına çıkmadı diye bilenen kitle de gömmelere doyamıyor oyunu.Oyunun da eksileri var elbet , burada yazdık zaten çoğunu.Aksiyon da tahmin ettiğim gibi Division mantığında olmuş.Başta vasat silahlarla kötü aksiyon.İyi silahlar geldikçe baya zavkli hale gelen aksiyon.

  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt

    O görevde sağlam bir rifle düşüyormuş sanırım ama zorlu bir görev yazmışlar.12 levelim kurtarır mı emin olamadım.

  • wither kullanıcısına yanıt
    rifle değil de gemi ve suit seti çıkıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 75 saatin sonunda oyunu bitirdim. Bir önceki save e dönerek yan görevleri tamamlayacağım. Hala gideceğim bir sürü yer var. Sanırım bi 75 saat daha gidecek.

    Edit : Oyun bittikten sonra gariplikler bitmiyor, bitirin, söylemek istediğimi anlayacaksınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 11 Eylül 2023; 21:11:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

    new game plus farklı bir deneyim vaad ediyormuş diyorlar

  • Şu vendor’lara item satmakla ilgili bilgisi olan var mı? Daha pahalı ya da daha ucuz vendor var mı? Mesela MED PACK heryerde 525cr. Item’ların özelliklerinde yazan değeri kim veriyor? Kimse vermiyorsa neden öyle bir değer var? Sadece alırken mi o fiyat?

    Ayrıca elimde 16000cr lik contraband var, The Den’deki vendor 2013cr veriyor…

    Commerce skill’i dışında daha pahalıya satmanın bir yolunu bilen varsa çok makbule geçer…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 12 Eylül 2023; 1:9:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Hocam ingilizce olmadan tat verir mi sizce bitirilir mi ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Hocam merak ettiğim bir husus var. Şimdi ben genelde olabildiğince köşe bucak keşfedip bir tane dahi aktivite,yan görev vs kalmayana kadar oynadıktan sonra ana göreve geçer bitiririm. Sizce bu oyunda önce ana görevi bitirip öyle mi keşif yapmalıyım yoksa ana görevi bitirmene gerek yok mu dersiniz?

    Şundan dolayı soruyorum. New game plus çok ilginç muhabbeti var ya. Anladığım kadarıyla spoiler vermeden kimse de açıklama yapamıyor. Ondan dolayı spoiler vermeden sizce hangi yol izlenmeli? 🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NG+ a geçtiğinizde silah, zırh, para vb her şey gidiyor. Kazandığınız seviye ve yetenekler duruyor. Tüm gezegen keşifleriniz de siliniyor. Buna göre kendiniz karar verirsiniz. Tavsiyem önce yan görevleri yapmak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • unowen kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler. Esasen new game plus çok gündem olunca acaba dedim ben de mi bir an önce main quest i bitirip new game plus a mı başlasam diye düşünüyodum. Anladığım kadarıyla çok da şart değil. Yan görev kasmaya devam 🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.