Şimdi Ara

Steam aldığım hiç bir oyun açılmıyor artık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ;

    Sorunum var. Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. This war of mine 15 gündür açılmıyor ve Total War:Atilla'yı dün indirimden aldım o da açılmıyor. Az önce Sniper GhosT Warior aldım o da patates oldu .Kafayı yemek üzereyim. Oyun için çift tıkladığımda önce açılıyor - eşitleniyor diyor ardından hiç ses seda yok... Steam dil ayarlarını değiştirdim dosyaları doğrulardım ama bir türlü oyun açılmıyor. İşletim sistemi Windows 10 GTX 670M kullanıyorum belirtmemde faydası olur mu bilmiyorum...



  • Steam genelde otomatik kuruyor gerçi ama oyunların Redist klasöründeki DirectX'leri falan kurdunuz mu?
  • KortX kullanıcısına yanıt
    son direct x güncellemelerinide kurdum sabahleyin kaldırdım bütünoyunları tekrar kurdum sadece bu yeni aldığım oyunlar açılmıyor . Steam destekten yazabileceğim yer yok malesef . sadece windows sorun giderici gibi yonlendirme yapılıyor
  • iceberg987 İ kullanıcısına yanıt
    Bir de bazen oyunlar Steam'ın açık olduğunu algılamıyor ve açılır gibi olup kapanıyor. Steam'ı kapatıp açmak sorunu çözüyor. Genelde bende Steam PC açıldığında otomatik açıldığı için bu problemle karşılaşıyorum.

    Ek olarak, bir de Yönetici olarak çalıştır ya da uyumluluk seçeneklerini denediniz mi?
  • KortX kullanıcısına yanıt
    yönetici olarak da çalıştırdım bilgisayarı yeniden başlatıp yine denedim olmuyor . bazı forumlarda klasörde türkçe karakter sorun oluyormuş sanırım klasörleri kontrol ettim türkçe karakter yok . steamin dilini ingilizce yaptın yine yok yok oğlu yok . illa oyuncuları korsana zorluyorlar !
  • iceberg987 İ kullanıcısına yanıt
    Bazı oyunlar, farklı klasörlere kurulduklarında da problem çıkarabiliyor. Mesela D sürücüsüne kurmak ya da C sürücüsü de olsa farklı klasör altına (mesela "Oyunlarım" adlı klasör oluşturup Steam oyunlarını buraya kurmak gibi) kurmak da sıkıntı yaratabiliyor.

    Bunun dışında aklıma başka çözüm gelmiyor. Eğer oyun alınma süresi 14 günü ve oynanma süresi 2 saati geçmemiş ise destekten koşulsuz iade yapabiliyorsunuz.

    Steam Destek ile sorun çıkaran oyunları seçerek irtibata geçebilirsiniz. İşe yarar mı bilmem. Yanlış bilmiyorsam Türkçe olarak da sorununuzu yazabilirsiniz ancak geri dönüşleri daha geç oluyor sanırım.
  • KortX kullanıcısına yanıt
    D de kuruluydu önceden kaldırarak hepsini c ye steam kurdum oyunlarıda c ye yükledim yine olmuyor ...Google dan da araştırarak bişeyde bulamadım ...Olmadı geri iade edeceğim . Gerçi fazlada bir para değil hani 1 lira ghost warrior , 20 lirada Total War Attila... Şu sorunu çözmemde biri yardımcı olur inş
  • bahtiyaraslani B kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşta spam mesaj atıyor bütün konulara. Nasıl şikayet edebiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.