Şimdi Ara

Steam Batman Arkham City GOTY Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun steam üzerinden satılmıyordu ben amazondan aldım steamde aktive ettim fakat oyun bana toplamda kurduğum bilgisayarlar için 10 kere indirme hakkı ve bu dahil toplam 5 bilgisayarda aktive etme hakkı tanıdı gerçi yeterli oyunu bitirdikten sonra yüzüne bakmayacağım sonuçta ama sormak istediğim bunun sebebi nedir? zaten TR'de satılmadığı için mi yoksa genel olarak bu oyunun keyleri böyle sınırlı mı verildi?



  • Genel olarak boyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim merakım bundan önce arkadaş gibi amazon.com'dan birşey almaya çalıştım,sonra dedim bunların hepsi "region lock" özelliğine sahiptir. (Amerika içinde sanırım var bu) Sen bunla karşılaştın mı dostum ? Yoksa bende dark souls ve dediğin gibi batman arkham city almak istiyorum ama VPN aktive etme vesaire beni kıllandırıyor.
  • amazon için vpnye gerek yok ıp üzerinden bakmıyor sadece adresini amerika üzerinde göstermen yeterli onun sebebi de genelde amazondan kargoyla gönderilen şeyler alındığı için ama dijital bir şey veya oyun gibi bir şey alacaksan sadece ödemeyi yapıyorsun sana ne aldıysan kod olarak geliyor veya oyunsa direk amazonun game libaryisine ekliyor

    ----------------------

    Teşekkürler genel olduğunu öğrenmem iyi oldu yoksa steamden bir kez daha nefret edebilirdim gerçi adamlar bana mı kaldı ama en azından şöyle olmadığı kesinleşti steamin sanki 1$=1€ gibi değerlendirmesi gibi saçma bir uygulama değilmiş dünyada böyle geçerliymiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodyberry -- 23 Temmuz 2013; 11:09:48 >
  • bloodyberry kullanıcısına yanıt
    Steam e yükliyince de sorun çıkmadıysa ben direktman ne var ne yok digital downloads da sömürmeye başlıyım o zaman uzun zamandır dark souls arıyordum.
  • hemen yap dostum hemen indirimler bitmeden steam indirimi varken darksouls 8 $ dı ama steamde bulamıyorsun sonuçta yapıştır gitsin gerçi firmaya inat sen misin bu kadar nazlanan o zaman al sana crack diyeceksin de işte gönül el vermiyor o beni görmemiş ben ne diye kasayım da diyor insan bir yandan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.