Şimdi Ara

Steam Currency Converter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steam Currency Converter

    Merhabalar,


    Steamin dolar kuruna geçmesiyle birlikte gözlerimizin alıştığı türk lirasını steamde görmemek bize biraz garip hissettirdi. Biz de bunun için Steam'de dolar değerini güncel Merkez Bankası satış değeri üzerinden hesaplayan bir Chrome eklentisi hazırladık, mesai dışı olmasını dikkate alıyor ve dolar kuru güncel olarak yenileniyor. İleride diğer kurları da desteklemeyi planlıyoruz, linkimiz aşağıda.


    Steam Currency Converter

    Chrome:


    Firefox:


    Steam Currency Converter
    Steam Currency Converteraddons.mozilla.org
    Steam Currency Converter – Get this Extension for 🦊 Firefox (en-US)
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/steam-currency-converter/

    Eğer çalışmazsa Firefox'u açıp url kısmına `about:config` yazıp adrese gittikten sonra. Arama yerine `layout.css.has-selector.enabled` yazıp aktif edince destekliyor.

    https://stackoverflow.com/a/73936256




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trsnaqe -- 22 Kasım 2023; 18:54:54 >







  • Konu açtığınızı yeni gördüm. Elinize sağlık, öne çıkardım. Steam Currency Converter  Yazdığımı buradan da yazayım kalıcı olsun:

    ________


    Dolar kısmın komple silinmesi bence iyi olmuş, Augmented Steam ile fare üzerine gelince bakılabiliyor.


    Steam Currency Converter

    Öneri-1: TL kısmında virgülden sonraki küsüratı yukarı yuvarlayıp fiyatı kısaltsanız güzel olur. Artık kuruşların bir değeri yok, hele çift hane tam lüzumsuz.


    Öneri-2: Bir opsiyon ekleseniz ve https://steamdb.info/sales sitesindeki fiyatları da TL görebilsek muazzam olurdu. Steam Currency Converter 





  • Önerileri dikkate alacağım teşekkür ederim. Virgülleri silince, sadece 3 hane kalınca biraz gözüm yabancılamıştı benim yıllardır steamde virgülden sonra 2 hane olunca göz alışmış Steam Currency Converter 

    Belki bu tarz şeyler extension ayarları tarzı bir şey konup ayarlanabilir, tamamen silme yerine arkadaşın yaptığı gibi hover seçeneği konabilir vs.

  • Güzel düşünce ama steam'e ne pc, ne mac, ne telefonda bir internet tarayıcısından girmiyorum. Her yerde uygulaması var ve ona müdahale etmedikçe benim için dolar görünmüş görünmemiş pek fark yok. Kaldı ki mesela mac'te spotlight'a, atıyorum "18.45 dolar" yazdığımda hemen hemen ₺ cinsinden eşitini anında veriyor. Spotlight da 2 klavye tuşuyla açılan kapanan bir şey.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.