Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ConCarnage Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.535
Cevap
230
Favori
297.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • heyaliriza kullanıcısına yanıt

    Bakayım hocam sag olun

  • Merhaba, 256gb lcd ekranlı versiyonu alarak büyük bir heyecan ile bende oyun oynamaya başladım. Güncel olarak kullanıp memnun kaldığınız bir sd kart önerir misiniz ? 512gb kapasiteli bir sd kart almayı düşünüyorum.

  • Arkadaşlar selamlar. Elimde Rog Ally mevcut. Kuzenim yakında avrupadan gelecek. Steam Deck Oled getirtme düşüncem var.

    Asus Rog Ally Z1 Extreme ve SD Oled kıyaslanınca performans açısından hangisi daha iyidir. SD Oled in oled olması dışında başka avantajları var mıdır?


    Rog Ally yanına SD Oled almaya değer mi diye düşünüyorum. Önceliğim performans açısından avantajlı olup olmaması. (Ally gibi Deck'te de sanırım piracy oluyormuş, dolar kuruna geçtiği için o şekilde kullanmayı düşünüyorum :/)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: miozet

    Arkadaşlar selamlar. Elimde Rog Ally mevcut. Kuzenim yakında avrupadan gelecek. Steam Deck Oled getirtme düşüncem var.

    Asus Rog Ally Z1 Extreme ve SD Oled kıyaslanınca performans açısından hangisi daha iyidir. SD Oled in oled olması dışında başka avantajları var mıdır?


    Rog Ally yanına SD Oled almaya değer mi diye düşünüyorum. Önceliğim performans açısından avantajlı olup olmaması. (Ally gibi Deck'te de sanırım piracy oluyormuş, dolar kuruna geçtiği için o şekilde kullanmayı düşünüyorum :/)

    Rog ally daha güçlü bir cihaz. Eğer bu cihaza sahipsen, steam deck veya oled modeli almana gerek yok. Her iki cihazda da donanım güncellemesi yok. Sadece ekran paneli oled olarak değiştirildi.

  • miozet kullanıcısına yanıt

    İkisi de küçük farklar dışında aynı cihaz, performans olarak iyi veya kötü uçurum beklemeyin. Kullanım olarak farkları ortaya çıkıyor bence onun da sebebi Windows. Deckte Windows kurmadan gamepass, anticheatli oyunları oynayamazsınız, bazı durumlarda da detaya girip ayar vs. yapmak gerekiyor. Ally olunca bildiğim kadarıyla böyle bir sorun yok, zaten kullanıyorsunuz.


    Şahsi fikrim eğer bir şikayetim yoksa hazır alınmış cihazı değiştirip diğerine geçmezdim. Baştan Windowslu bir el konsolu alır mıydım ona kesinlikle hayır. Steam Deck [ANA KONU] 

  • 1cemoo kullanıcısına yanıt
    Evet hiç bir oyunda çözünürlük artmıyor harici ekrana bağladım dün CS go açtım o da düşük çözünürlüklü olarak çalıştı
  • Steamdeck Emulator yuzuda sorunsuz bir korku oyunu Steam Deck [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 29 Mart 2024; 2:9:4 >
  • Dün uzun süredir oynamadığım Path of Exile oyununu steam deck e kurdum, kontroller desteği de eklenmiş oyuna, Diabloyu kenara attım resmen. bir kaç ufak ayar ile sorunsuz akıcılıkta oynayabiliyorum

  • Steam Decke 1 yada 2 tb ssd takmayı düşünüyorum. Var mı öneriniz?
    Bir de yarı windows yarı steamos yöntemi halen var mı?
  • Counter Strike 2 oynayabilen var mı, kontroller bir türlü düzgün çalışmıyor.
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Bu tür online FPS oyunları için harici kontroller veya klavye fare bağlayın. Deckin kendi analog hassasiyeti o kadar da iyi değil. En azından ben beceremedim diyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teneke_kupa -- 29 Mart 2024; 11:52:23 >
  • Steam Deck üzerinde FPS oynamak için kesinlikle Gyro'yu aktif hale getirin. Klavye-fare kadar ideal olmasa da kabul edilebilir seviyeye geldiğini göreceksiniz. Zaten SteamOS kullanıyorsanız adamlar tek tek her eksende hassasiyetini bile ayarlamanıza müsaade ediyorlar Steam Deck [ANA KONU] Önceki Nintendo Switch versiyonları falan nasıldı bilmiyorum ama SteamOS ile kontrolcülerin kullanıcılar tarafından kişiselleştirilmesi konusunda resmen şov yapıyor Valve. Herhangi bir muadili ve örneği olduğunu sanmıyorum. İşin ilginci bu kadar büyük bir avantajdan bahseden bile yok, hala sonrasında çıkan taklitlerle karşılaştırılıyor bu cihaz. İnanmak güç gerçekten.


    South Park Snow Day'i oynadık eşimle. Kötü bir oyun ancak yerin dibine soktukları kadar da değil. Henüz ortalarındayız, bitirir bir daha da yüzüne bakmayız gibi. Yani direk alın diyemiyorum, serinin müdavimleri indirimlerde değerlendirebilir.


    Burada ara ara gelip diğer cihazlarla bunun arasında kalıp tavsiye isteyenler oluyor. Özellikle albenisi olduğu için Oled almak istiyor insanlar ancak bir noktaya çok dikkat edin!!! Oled için halen Windows sürücülerini yayınlamadı Valve. Windows için hiç bir zaman sürücü yayınlamayacağız bile diyebilirlerdi, adamlar resmen amme hizmeti yapıyor. Aklınızda olsun, özellikle kütüphaneniz yoksa, sadece Windows'a bel bağlayacaksanız LED ya da diğer markalar daha mantıklı olabilir.





  • Arkadaşlar kedim şarj kablosunu mahvetti sağolsun, nereden nasıl bulabilirim sarj aletini?
  • 1cemoo kullanıcısına yanıt

    45 watt üzeri herhangi bir şarj aleti kullanabilirsiniz. Orijinal olması çok önemli değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1cemoo

    Arkadaşlar kedim şarj kablosunu mahvetti sağolsun, nereden nasıl bulabilirim sarj aletini?

    tr dışındaysanız ifixitte var ama bence ihtiyaç yok, deck için herhangi bir 45W+ type-c adaptör yetiyor. Sürekli çantada vs taşıyacaksanız Anker 313'e bakabilirsiniz.

  • Arkadaşlar 512 GB Oled versiyonu almayı düşünüyorum değer mi sizce? PS5 ve PC'ye sahibim ama merak ediyorum Deck'i tavsiye eder misiniz? Oyun kütüphanem geniş olduğu için Steamda kafamda almak var. Ayrıca en güvenilir nereden alınabilir garanti konusunda?

  • mtnei kullanıcısına yanıt
    Ps5 açmadım steamdeck aldıktan sonra.
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    Hand held olayı biraz farklı olabiliyor. Kimisinin kanepede uzanırken takılmak çok uygun oluyor. Ben ev dışında işteyken atıl zamanlarda kullanıyorum. Ps5 ve series x sahibi biri olarak favori konsolum bu. Emudeck ile seviye oldukça katlanıyor. Retro oyunlar ve nintendo oyunlarına erişimle geniş bir oyun yelpazesine erişebiliyorsun. Ama tabii sizinn deneyiminize cihaz değer mi değmez mi kesin bir şey söyleyemeyiz. Hayatınızda hand held konsol kullanımına yer varsa düşünmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1cemoo

    Ps5 açmadım steamdeck aldıktan sonra.

    Teşekkür ederim yanıtlar için arkadaşlar. @jymz___

  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.