Şimdi Ara

Steam dolara geçti: Oyunlara büyük zam geldi! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
0
Favori
15.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reyiz sağolsun gençlik oyunlara binlerce saat gömemeyecek.

    Steam dolara geçti: Oyunlara büyük zam geldi!
  • kortor K kullanıcısına yanıt

    çok yararlı bi yorum teşekkürler :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Doğru söyle bugün kaç tane atom parçaladın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profeson kullanıcısına yanıt

    siyasal islamcı mı hahah öyle bişi mi kaldı la :) islam düşmanlığınında bir ismi var biliyorsun dimi .aydınlık geleceklere galp yapa yapa koş sen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim merak ettiğim şey ise tekrar eskisi gibi dolara geçtiğine göre key sitelerinden alacağımız [EU] keyler aktive edilebiliyor mu ?
    eskiden edilebiliyordu, dolara geçtikten sonra bu işlem kısıtlanmıştı ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cahar Dudayev -- 21 Kasım 2023; 17:36:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/2720-4EC7-B95A-1D2A gerekli bilgi burda var neyi neden yapmışlar .kur yükselirken dolar karşılığında fiyat yükseliyor ve fiyatı ona göre düşürüyor üreticiler fakat .üretici diyorki sen bana bırak fiyatı ben belirleyeyim belki daha fazla indirim yapabilirim . steam de diyorki tamam ben senin global fiyatini yayınlıyorum sen ülkeye göre fiyatını tekrar belirlersin bende seni magdur etmemis olurum satışlarına etkim olmaz.yani şuan ki fiyatlar üreticinin belirlemediği fiyatlar bir iki hafta içinde görüşelim sizle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 21 Kasım 2023; 17:43:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakıyorum da "Almanya bizi kıskanıyor"'cular gelmiş...

  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    Steam dolara geçti: Oyunlara büyük zam geldi!ZAKKUMyoutube
    Zakkum // Anason Albüm: "13" / 2011 - Söz: Cem Senyücel Müzik: Yusuf Demirkol Konuk Oyuncu: Kurtuluş Şakirağaoğlu Yönetmen: Burak Çaldır Yapım ve Yapım Tasarımı: Deniz Küçük Görüntü Yönetmeni: Anıl Kaya Yönetmen yardımcıları: Yağmur Dolkun / Güçlü Aydoğdu Focus Puller: Erdoğan Gök Makyaj: Sema Dağ Klarnet: Mustafa Cihan Aslan Perküsyon: Mert Baycan Bendir: Özgem Özden Ud: Sercenk Külah - YouTube: https://bit.ly/39XgEvh Spotify: https://spoti.fi/3q4uDFw Apple Music: https://apple.co/2Lv7qgt TikTok: https://bit.ly/39FCXsh Deezer: https://bit.ly/2N3UFKg Fizy: https://bit.ly/2MOn3Ad Muud: https://bit.ly/3uCuMCA Tidal: https://bit.ly/2YVxvsf - ANASON ------------- Dokunsalar ağlayacaksın Ama hiç dokunmuyorlar Biçare bakan gözlerin bırak kanasın.. Gücüne gitsin şarkılar.. Anason kokarken sofralar Yaşlandırıyor seni aynalar Her geçen yıl birer birer Masadan eksiliyor dostlar Aklın ilk göz ağrısında Hatırlıyor mu seni hala ? Dikiş tutmayan bu büyük yara Bazı geceler kanıyor hala.. Bilirim, gidenler ölünmez ama Kalanlarla da yaşanmıyor... Anason kokarken sofralar Yaşlandırıyor seni aynalar Her geçen yıl birer birer Masadan eksiliyor dostlar Sessizce aktı gitti yıllar Seni hiç uyandırmadan... Ve bir sabah uyandığında Kalmışsın tek başına Artık son bir dalga beklerim.. Alıp beni de götürsün diye... - ZAKKUM Youtube: http://youtube.com/zakkumonline ZAKKUM Instagram: http://instagram.com/zakkumonline ZAKKUM Twitter: http://twitter.com/zakkumonline ZAKKUM Facebook: http://facebook.com/zakkumonline ZAKKUM Web: http://www.zakkumonline.com
    https://www.youtube.com/watch?si=Cbo2L-5__ChZJDyg&v=Nfr_MaidZFo&feature=youtu.be
  • Hayat bitti
    Ama biz Steam den razıyız iyi bile dayandı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Madem boş yazma o zaman vasat Provakatör seni işin gücün yalamak başkada bir vasfın yok zaten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanarım yanarım da forza horizon ı zamanında almadım, ona yanarım....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım Dolara geçmez onlar :) Geçse bile Ps nin kütüphanesi yada gamepass kütüphanesi uzun süre götürür yine zaten sırf şu kütüphane olayı olduğu için şuan her 2 konsol daha mantıklı oyun için.. Steamden oyun aldın diyelim sana yüksekten bozacak bankaya göre 60 dolarlık oyun olacak sana 65-70 dolar .. Valla şu saatten sonra steamden artık oyun gerçekten almam alacağımı aldım zam gelmeden :)

  • 679₺ ye satılan Ghostrunner 2 şuan 1.200₺
    899₺ ye satılan Horizon Zero Dawn şuan 1.440₺

    Şu iki oyun cadılar bayramı indiriminde indirime girmedi içimde ukte kala kala öylece baktım . Şimdi maaşlı işte çalışıyorum s1ke s1ke alacağım ama pahalıya alıcam malesef

    Bu iki oyundan sonra artık ne oyun alırım bilmiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ⣿⣿⣿⣿⠄⠄⠄⠄⠄⣀⣀⣰⣬⣤⣴⣶⣿⣿⣿⣆⠘⣿⣿⢸⣿⣿⣿⣿

    ⣿⣿⣿⣿⠄⠄⠄⠄⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠄⢿⣿⢸⣿⣿⣿⣿

    ⣿⣿⣿⣿⠄⠄⠄⠄⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠺⣿⢸⣿⣿⣿⣿

    ⣿⣿⣿⣿⠄⠄⠄⢠⢸⡝⣿⠭⠉⢻⣿⠉⢐⢚⣯⣻⣷⢿⣿⢸⣿⣿⣿⣿

    ⣿⣿⣿⡿⠄⠄⠄⢰⡸⢷⣤⣌⣧⣾⣿⣷⣬⣾⣿⣿⣿⣶⣿⢸⣿⣿⣿⣿

    ⣿⣿⣿⡟⠄⠄⠄⠄⠅⢽⣿⡟⣱⠻⡿⠟⣮⡻⣿⣿⣿⣿⣿⢸⣿⣿⣿⣿

    ⣿⣿⣿⡇⠄⠄⠄⠄⠄⠐⢿⠰⠋⠷⠄⠼⣛⡛⣹⡿⢿⣿⣿⠸⠿⠿⣿⣿

    ⣿⣿⣿⡇⠄⠂⠄⢀⠄⠄⢀⠉⣾⣍⣉⣩⣿⣷⢏⣽⠄⠈⠙⠿⢿⣿⣿⣿

    ⣿⣿⣿⠇⠄⠄⠈⠄⠄⠄⢸⣦⠈⠛⠛⠛⡻⢵⣾⡟⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠉⠛

    ⠟⠋⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣿⣿⣷⣌⡀⢈⣽⣿⣿⡇⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄

    ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣻⣿⣿⡋⠉⠈⠙⡻⣿⠃⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄


    Resim kodlu görmek için mavi olarak kaplayın.Steam dolara geçti: Oyunlara büyük zam geldi!  Steam bu yüzden dolara geçmiş öyle deyolar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 21 Kasım 2023; 19:22:9 >
  • Forza Horizon 5 Pc Xbox'ta şu an indirimde. Fiyatı; 499 TL.

  • Nedense topluluk pazarında satılan itemler artmamış cs go da m4a4 diş perisi skinim vardı 3 dolar diye gösteriyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İfade özgürlüğünü sonuna kadar savunan birisi olarak trollerin bu forumda barındırılması çok büyük talihsizliktir. Profil resminde milli şairimiz Akif'in sözüyle '' Yıldız Baykuşu '' olan çapsız trolün bu foruma faydası nedir? malum oluşumu yalamak dışında herhangi bir yorum yapmış mı bu arkadaş bu forumda?


    Ne bileyim, forumun herhangi bir bölümünde sorusu olan bir kişiye yardımcı olmuş, fikir vermiş mi? yoksa sadece malum oluşumu '' şlonk şlonk '' yalamak dışında birşey yapmamış mı?


    Milletin canı burnunda, ülkenin ekonomik durumu malum ve dövizin geldiği noktada şu haberin altına '' oynamayın '' yazmak ve insanları galeyana getirmek ve bunu resmen bir alışkanlık haline getirmek normal mi? bunlara neden izin veriliyor

  • wolferto kullanıcısına yanıt

    Niye öğrencileri yöneteyim öğretmen miyim ben? Asıl sen öğretmensen ekonomi senin neyine? Git çoluk çocukla uğraş.


    Benim yaşım akp öncesine, kurulduğu zamana o meşhur gezi dediğin zamana da yetiyor. Yaşadık gördük. Tutturmuşunuz saçma sapan gezi mezi diye birşeyler senin seçmeni olduklarının yanlış politikalarına bahane. Her yıl için başka masallar uydurdunuz. Feto, gezi, abd, dış güçler bu masallar hiç bitmedi. Hiç biz batırdık demediniz. Sanki doların nasıl yükselip düştüğünü görmedik. Resmen kontrollü yükseltiyorlar.

    Ne geziymiş be sanırsın büyük buhrandan büyük ki etkisi 10 sene sürüyor. 2001 krizini de böyle büyütürdünüz ülke 2002 seçimleri yapılırken krizden çıkıyordu.


    Ülkede muhalefet yok olsaydı ecevitin oylarının eridiği gibi erir giderdiniz.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    hah iste aynı yerdeyiz o muhalefetin peşinden gittiniz ben böyle koyun görmedim ciddiyim dış güçleri espirisinin cıvkını çıkaranda sizsiniz onları yemleyende :) keske azerbaycana yardım etmeseydik diyende .ihaya maket diyende .togg italyadan geliyor diyende .Atatürkün askerleri olsaniz ne yazar it sürüleri diyenlere selo yu cikaracagız diye guneydogudan oyları toplayanda .pkk yı batı besliyor ve petrol için .neden ordayız diyende siz bu muhalefeti desteklediniz bunlarda butun sosyal mecralardan dolarinizi satmayin dedi yerli girisimleri torpuledi sizde herseyi göre göre sırf tayyip gitsin diye saksakladiniz.alım satım ticaret islerinde bile tayyip yuzunden diyip birbirinize pahali pahali ikinci elleri itelediniz stokladiniz .turkiyeye yatirim yapmayin diyende can guvenliginiz yok diyip turist istemeyende sayayim daha 10 sayfa yazarim tayyip yerine türk islam birligi tarafli biri gelsin yine onu desteklerim.manda ve himayeye karşı bi Atatürkcu gelsin onuda desteklerim . ama siz muharrem inceyi bile saray üçkagitcisi ilan ettiniz .500 milyar dolar getirecegim diyene kandınız :) heyy gidim hey siz akıllı olsaydınız böyle bir muhalefet olmazdı zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    12 yıllık geçmişim gözükmüyorsa sana özel pdf atabilirim ister misin? ben senin profiline baktım bayada bi fikir özgürlüğün varmış yalanı ortaya çıkan haberleri bile silmemişsin gönderilerin duruyor :) ve hepsi manipülasyon .seni gidi seniii engelleyipte yaz bari şunu herkes girip bakabilir senin gecmisede benim gecmisede açık hepsi duruyor buyur :) ve benim hesap uyuyan bi hesap değil ekran kartı işlemci mobil cihazlar yenilenebilir teknolojiler savunma saayi butun ilgi alanlarımıda görebilirsin 10 yıl hic uyumamıs bir hesap




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 21 Kasım 2023; 20:10:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.