Şimdi Ara

Steam Hakaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu tam olarak nerede açacağımı bilemediğim için burada yazıyorum lütfen mazur görün .


    Az önce can sıkıntısıyla Left 4 Dead 2 de yerel sunucular da oynamaya başladım ve şahısın biri oyuna girip milli bütün değerlere hakaret etti . Kendisi hızını alamayıp Şehitlere , Atatürk'e ve birkaç kadın cinayetiyle ilgili de espriler yapıp bu kendini havalı sandığı kara mizahıyla devam ettirdi .Sinirden SS almayı unutup Telefon ile çektim resimleri bu şahıs için dava açma gibi bir durum söz konusu mudur ? Yoksa ne yapılabilir ? Yardımcı olursanız memnun olurum gece gece kafa dağıtmak için girdiğim oyun da çoluk çocukla bu şekilde bir diyaloga girdiğim için aşırı derece sinirliyim .


    İyi Forumlar .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MohCod -- 24 Ocak 2022; 1:14:3 >



  • Steam profili linki artı çekmiş olduğun görüntüler ile yerel mahkemeye şikayette bulunabilirsin. Halkı kin ve düşmanlığa tahrikten ve Atatürk'e hakaretten dava açılabilir. İşini iyi yapan bir savcı ise bu işin peşini bırakmaz. Duyduğum kadarıyla ise siber suçlarla mücadele ekibi baya iyi çalışıyor memlekette. Ama uğraşılı bir süreç, dava kazanıldığında tüm masraflar karşıya ödetilir ama dava süreci boyunca dosya masrafı vesaire gibi masrafları sen karşılamak durumundasın; o yüzden zengin değilsen hiç girişme.


    5816 Sayılı Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun

    Madde 1 – Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.


    Madde 2 – Birinci maddede yazılı suçlar; iki veya daha fazla kimseler tarafından toplu olarak veya umumi veya umuma açık mahallerde yahut basın vasıtasiyle işlenirse hükmolunacak ceza yarı nispetinde artırılır.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.