Şimdi Ara

Steam Half-Life Server Nasıl Açılıp Arkadaşla Oynanır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben Steam' den Half-Life oyununu aldım, daha önceden de Steam' den yine Counter-Strike almıştım. Bu oyunu Half-Life' ı aldım ve indirmem 30 sn sürmedi niye böyle oldu anlamadım bu da bir gariplik değil mi ? Neyse sorunumu anlatayım okuyup yardımcı olursanız sevinirim çünkü arkadaşla oynamak istediğim çok güzel bir oyun. Yazımı oldukça az kelime kullanarak anlatacağım.

    Şimdi arkadaşlar ilk olarak Steam' den Counter-Strike almıştım onu da arkadaşla oynamak istiyorduk ama bir türlü yapamadık ve sonunda bulduk çözümünü onu kısaca şöyle yapıyorduk; ikimizde Hamachi indirdik aynı ağa katıldık. Sonra ben Steam'de Counter-Strike' ın oyun dosyasında HLDS' ı açtım ayarları yaptım ve oyuna girdik.Sonra ben arkadaşa HLDS' daki İp yi verdim oyun içinde konsolu aç İp' yi oraya yapıştır dedim olmadı sonra Hamachi İp' sini kopyalayıp gönderdim ve bu sefer oldu. Steam Counter-Strike' ı beraber oynadık.

    Şuan ama aynı şekilde Steam'de Half-Life' ı deniyoruz aynı şekilde ama olmuyor ? Yani şöyle yapıyoruz; Yine ikimizde aynı Hamachi ağındayız. Ben Steam araçlar kısmında Half-Life (HLDS) yi bulup açıyorum. Çünkü Counter-Strike'ın içindeki HLDS' da Half-Life çıkmıyor Game' de. Ama araçlar kısmında ki HLDS' da çıkıyor. Sonra Hamachi İp mi kopyalıyorum oyun içinde konsolu açıp Connect XXX İp' mi yazıp Enter' e basınca 2 çeşit hata veriyor. Yani Server açılıp harita yüklenmiyor Counter Strike' taki gibi olmuyor yani arkadaşa İp' yi veremiyorum bile.

    Hatalar;

    lan servers are restricted to local clients class c hatası
    steam validation rejected hatası

    Evet arkadaşlar HLDS' yi hem LAN olarak ayarladım hem İnternet olarak ayarladım olmuyor Lütfen bir yardımcı olun arkadaşlar Steam' den alıyoruz bir de niye bu kadar zor oluyor ki ? CS GO çok basit hiç Hamachi' ye HLDS' a gerek yok ama bu oyunlarda çok zor. Lütfen yardım edin arkadaşlar nasıl yapabiliriz.







  • Hocam aslında bu kadar uğraşmanıza gerek yok.https://www.gametracker.com Bu siteden oynamak istediğiniz haritadaki bomboş sunuculara girerekte oynayabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2to2

    Hocam aslında bu kadar uğraşmanıza gerek yok.https://www.gametracker.com Bu siteden oynamak istediğiniz haritadaki bomboş sunuculara girerekte oynayabilirsiniz.

    Hocam harikasın. Evet amacım sadece arkadaşlarımla be biz oynamak başka birikerini istemiyoruz. Yani biz dediğine göre hazır server lara girip oynuyoruz öyle mi ? Peki kimse girmez mi ? Birde güvenli mi peki bu site ? Ve nasıl yapıyoruz tıkladım anlamadım pek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darknight-96 kullanıcısına yanıt
    https://www.freegamehosting.eu Bu siteye girerek kendinize bir sunucu açın. Sunucu reklamlı olacaktır ama istediğiniz şifreyi koyduğunuz takdirde şifreyi bilmeyenler sunucuya katılamayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1Life1Chance

    https://www.freegamehosting.eu Bu siteye girerek kendinize bir sunucu açın. Sunucu reklamlı olacaktır ama istediğiniz şifreyi koyduğunuz takdirde şifreyi bilmeyenler sunucuya katılamayacaktır.

    Hocam steamden counter strike aldım onu hamachi ile oynuyoruz bu half life ı da hamachi ile oynayamaz mıyız hlds ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darknight-96 kullanıcısına yanıt
    O kısmı bilmediğim için yorum yapamayacağım. Ama söylediğim yöntem en zahmetsiz ve kolay yöntemdir, başka bir şey ile uğraşmanıza gerek kalmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.