Şimdi Ara

Steam iki hafta içinde Windows 7 ve 8 desteğini sonlandıracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steam iki hafta içinde Windows 7 ve 8 desteğini sonlandıracak
    İstemcinin Windows 7 ve 8 desteğini sonlandıracak olması, Steam'deki mağaza ve sosyal işlevlerin bir kısmına dayanan Google Chrome tarayıcısının bu sürümleri için desteğin sona ermesiyle açıklanıyor.



    Ayrıca Bkz.Oyun dünyasını sarsan gelişme: Insomniac Games hacklendi, 1.67 terabaytlık veri sızdırıldı!



    12 milyon oyunseveri etkileyecek



    Bir başka neden ise Steam'in gelecekteki sürümleri için gerekli olan ve yalnızca Windows 10 ve daha yeni sürümlerde kullanılabilen özellikler ve güvenlik güncellemeleri olarak adlandırılıyor. Valve'ın yeni donanım istatistikleri, Steam kullanan tüm bilgisayarların yalnızca yüzde 1'inin Windows 10'dan daha düşük bir sürüm kullandığını ortaya koymuştu.



    Steam iki hafta içinde Windows 7 ve 8 desteğini sonlandıracak
    Bu yüzde çok fazla görünmeyebilir, ancak Aralık 2023 itibariyle tahmini Steam kullanıcı sayısı 1,2 milyar - bu da yaklaşık 12 milyon kişinin oyunlara erişemeyeceği anlamına geliyor. Aynı zamanda PUBG'nin geliştiricileri de oyunun 1 Ocak 2024'ten itibaren Windows 7, 8 ve 8.1'de artık desteklenmeyeceğini duyurdu - ve sadece Steam'de değil, Epic Games ve Kakao dahil diğer platformlarda da.




    Kaynak:https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/4784-4F2B-1321-800A







  • Yan tarafa Ubuntu kurulup oynanır sıkıntı yok. Proton sayesinde bir çok oyun Linux da daha iyi performans veriyor. Steam deck de Linux olduğundan sektör o tarafa doğru kayma eğiliminde.

  • Linux'a oyun desteği artsa bari.

  • korsana evet için nedenlerden bir tanesi daha, geçen haftalarda playstation storeda satın alınan belgeseller uçup gitmişti, 10-15 sene sonra windows 10 desteği kesilecek,

    neyse ki goldberg ve diğer steam emulatörleri yanına crack dosyalarıyla windows xp-7de nostajiye devam edebileceğiz,

  • İyi poh yiyor, yeni sistem istemeyen bir sürü oyun var. Niye bu kadar kastırıyorlar anlamıyorum. İstemcinin çoğu özelliğini kullanmıyorum bile, eski sistemler için basit bir istemci çıkart geç git, işine....

  • yani gerekli bir durum olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.