Şimdi Ara

Steam kış indirimleri başladı: İşte indirime giren seçmece oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam kış indirimleri başladı: İşte indirime giren seçmece oyunlar
    Valve’in dijital oyun platformu Steam’in her yıl Aralık ayında yaptığı kış indirimleri resmen başladı. Oyuncular tarafından beklenen yılın Steam indirim dönemi 22 Aralık saat 21.00’da başladı ve 5 Ocak 2023 saat 21.00’a kadar da devam edecek.



    Ayrıca Bkz.Steam'de 149 TL'lik oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu



    Steam yıl boyunca zaman zaman indirimler gerçekleştiriyor. Gerek bahar indirimleri gerek sonbahar indirimleri güzel fırsatları oyuncuların ayağına getiriyor. Ancak oyuncuların asıl beklediği indirim dönemi ise elbette belli: Steam kış indirimleri. Yaklaşık iki hafta boyunca sürecek bu indirim döneminde platformdaki sayısız oyun cazip indirimlere sahne olacak. O yüzden belirli aralıklarla takip etmek ve indirimleri kaçırmamak önemli.



    Steam kış indirimlerinde indirime giren oyunlar



    Özellikle Steam’in Türkiye tarafında yaşanan kur güncellemesi sonrası artan oyun fiyatları maalesef oyuncuları bu indirim dönemlerini beklemeye itiyor. Biz de sizler için seçtiğimiz en iyi steam kış indirimlerini listelemeye çalıştık. Yakaladığınız fırsatları yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın ve buradaki ilgili forum kısmını takip edip sıcak fırsatları yakalamaktan geri kalmayın.



    God of War - 197,40 TL (%40)



    Forza Horizon 5 - 389,35 TL (%35)



    Dead by Daylight – 34,65 TL (%65)



    Bloons TD 6 – 50 TL (%75)



    Uncharted -349,30 TL (%30)



    Ori and the Will of the Wisps – 16,50 TL (%67)



    Frostpunk – 54 TL (%75)



    Mafia: Definitive Edition – 90,65 TL (%65)



    Mafia Trilogy – 149,60 TL (%60)



    Call of Duty: Modern Warfare II – 934,15 TL (%15)



    Dying Light 2 Stay Human – 174,50 TL (%50)



    Days Gone – 108,57 TL (%67)



    FIFA 23 – 279,99 TL (%60)



    Crysis Remastered Trilogy – 51,31 TL (%69)



    Dead Cells – 89,99 TL (%50)



    ELDEN RING – 419,30 TL (%30)



    Hollow Knight – 12 TL (%50)



    Cyberpunk 2077 – 124,50 TL (%50)



    Metro Exodus -46,75 (%75)



    The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition – 14,99 TL (%80)



    Flight Simulator – 279,20 TL (%20)



    Cuphead – 21,70 TL (%30)



    Hades - 20 TL (%50)



    Brothers - A Tale of Two Sons – 6 TL (%75)



    Detroit: Become Human – 71 TL (%50)



    Quantic Dream Collection – 126,90 TL (%50)



    Crash Bandicoot N. Sane Trilogy – 65,60 TL (%60)









  • Alt tarafı oyun yav. Ve oyun dağıtımcıları. Akp ile ne alakası var. Ülkenin, çocuklarımızın geleceği Epic'e ya da Steam'e bağlı değil. Tıklıyorsun iki taraftada aynı oyun açılıyor. Ha çok sosyal olan, steam arkadaşlıkları olan, daha fazla para verip Steam'i yine tercih edebilir. Yine de partiler ile kıyaslayacak isen Epic'i Akp gibi değil, Zafer Partisi gibi düşünebilirsin. Sonuçta oyun geliştiricilerinden de Steam e göre çok daha az komisyon alıyor. Steam diyor ki, ben tekelim, bana oyun koyacaksanız, onca uğraşıp, yatırım yapıp geliştirdiğiniz oyuna ortak çıkarım, ciddi oranda paranızı ben alırım. Epic diyor ki, siz geliştirmenize bakın, ben düşük komisyon alırım. Ha ama sonuca bakarsan ikisi de Tekel olsa adamı öper, ticari firma sonuçta. Yine de Steam'in sağolsun yıllardır döviz kurunu Tr için neredeyse bedava tutması çok iyiydi. Çok ucuza güzel oyunlar alabildik.


    Yine de merak ediyorum, bu kadar Steam'e tutkuyla bağlıysanız, şu ana kadar GTA da dahil Epic'in verdiği hiç bir bedava oyunu almadınız herhalde? İhanet etmezsiniz yani Steam'e değil mi? Steam'in de gözleri yaşarmıştır.

  • Bu yılsonu Epic'e parayı vereceğim gibi. Çoğu aynı fiyatta, ama Epic'te ekstra 200 lirayı doldurana 50 lira indirim var. O yüzden daha ucuza geliyor.

  • Witcher 3 complete edition 15 lira yalnız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birde şöyle bir durum var. Epic her fırsatta bedava oyun vererek gönülleri fethetti. Bir şey alacaksak ve çok fark yoksa kesinlikle epic üstünden olmalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Swedish Marksman S kullanıcısına yanıt
    Kankam sen çok yanlış geldin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Battlefield 1 : 33,59 TL
    Star Wars Battlefront 2 : 41,99 TL
    Red Dead Redemption: 98,67 TL

    Çok ciddi bir şekilde bu oyunları tavsiye ediyorum bir daha bu fiyatları göremeyebilirsiniz. İndirimler 5 Ocak'a kadar demiş kredi kartı ekstresi kesildikten sonra alın (benim 25 Aralık mesela).

  • Swedish Marksman S kullanıcısına yanıt
    Sen ülke ve gündem bölümüne gitsene burda ne işin var?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahu Epic Games bir tık daha ucuza veriyor vs evet ama, o launcher daki kasma ne olacak? İnsanı deli ediyor resmen, sırf o yüzden bile epicten oyun almak istemiyorum, steam o konuda çok kullanışlı 🤷🏻‍♂️

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Swedish Marksman S kullanıcısına yanıt

    Malum partiyi gömeceğim diye kendini rezil etmişsin. Siyaset ile oyunu birbirine karıştırma. Bir firma sana karşılıksız iyilik yapıyor, siyaset yapanlar senin mezarını kazıp aç gezmeni sağlıyor.

  • Swedish Marksman S kullanıcısına yanıt

    :) Biraz kalk, dolaş, hava al.

  • Swedish Marksman S kullanıcısına yanıt

    Alt tarafı oyun yav. Ve oyun dağıtımcıları. Akp ile ne alakası var. Ülkenin, çocuklarımızın geleceği Epic'e ya da Steam'e bağlı değil. Tıklıyorsun iki taraftada aynı oyun açılıyor. Ha çok sosyal olan, steam arkadaşlıkları olan, daha fazla para verip Steam'i yine tercih edebilir. Yine de partiler ile kıyaslayacak isen Epic'i Akp gibi değil, Zafer Partisi gibi düşünebilirsin. Sonuçta oyun geliştiricilerinden de Steam e göre çok daha az komisyon alıyor. Steam diyor ki, ben tekelim, bana oyun koyacaksanız, onca uğraşıp, yatırım yapıp geliştirdiğiniz oyuna ortak çıkarım, ciddi oranda paranızı ben alırım. Epic diyor ki, siz geliştirmenize bakın, ben düşük komisyon alırım. Ha ama sonuca bakarsan ikisi de Tekel olsa adamı öper, ticari firma sonuçta. Yine de Steam'in sağolsun yıllardır döviz kurunu Tr için neredeyse bedava tutması çok iyiydi. Çok ucuza güzel oyunlar alabildik.


    Yine de merak ediyorum, bu kadar Steam'e tutkuyla bağlıysanız, şu ana kadar GTA da dahil Epic'in verdiği hiç bir bedava oyunu almadınız herhalde? İhanet etmezsiniz yani Steam'e değil mi? Steam'in de gözleri yaşarmıştır.





  • Gerçekten bizim için son büyük indirim olabilir. Almak istediğiniz oyunları almaya çalışın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tosunpasa kullanıcısına yanıt
    Ne alaka. Babasının hayrına verdi sanki oyunları. Bir iki eski oyun verdi niye Steam gibi bir platform varken neden özürlü bir launcher kullanayım sadece unreal engine için kullanıyordum onda bile deli ediyordu yavaşlığıyla. Arada ciddi bir fiyat farkı yoksa Steam daha rahat.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.