Şimdi Ara

Steam ödeme hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    26 Mayıs tarihinde Steam üzerinden 10 tl lik bir satın alma gerçekleştirmeye çalıştım. İlk başta kredi kartımla denedim ve ödeme yapılmadığına dair hata verdi. Kredi kartımı incelediğimde para çekilmemişti. Daha sonra banka kartımla denedim para çekildi fakat steam üzerinde ödemenin alınmadığına dair ibare çıktı bir kez daha.

    Banka hesaplarımı incelediğimde 2.denememde ödeme başarıyla yapılmış gözüküyor. Bugün müşteri hizmetleriyle görüştüm onlar da ödemenin yapıldığını herhangi bir iptal bulunmadığını söyledi. Steam ile görüştüğümde ise onlara herhangi bir ödeme yapılmadığını ısrarla beyan ediyorlar.

    Konu hakkında tavsiyesi olan var mı acaba ne yapmam gerekir şu aşamadan sonra ?



  • Büyük ihtimalle ödeme olmadı 10 gün içinde ödediğiniz para banka kartına geri gelir. Gelmezse telefon edin bankaya 10 gün sonra para havuza düşmüşse onlar aktarırlar.
    Niye ödeme yapamadınız bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARK_WORM

    Büyük ihtimalle ödeme olmadı 10 gün içinde ödediğiniz para banka kartına geri gelir. Gelmezse telefon edin bankaya 10 gün sonra para havuza düşmüşse onlar aktarırlar.
    Niye ödeme yapamadınız bilmiyorum.

    10 iş günü geçti 15. iş günü bugün. Bankayı aradığımda ödemenin başarıyla Steam e yapıldığını söylüyorlar. Kayıtlarda ödenmiş olarak gözüküyor dekontu var. Steam ile görüştüğümde ödemenin gelmediğini söylüyorlar. Zaten client üzerinde de hata verdi satın alma başarısız diye. Bankayla Steam arasındaki sorundan dolayı mağdur durumda olan benim ama iki tarafa da bunu anlatamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.