Şimdi Ara

STEAM Oyun Önerileri | Fujita

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Büyük indirimlerin hepsinde farklı konu açıp oyun önerisi yapacağım. Bu yüzden yanına "Fujita" koydum. 300 küsür oyunum var Steam'de, oynadığım ve bildiklerimi konu altında yazacağım. Başka önerisi olan varsa PM atabilir, eklerim konuya.

    STAR WARS - Knights of the Old Republic 1/2(5,40TL)

    Star Wars evreniyle ilginiz olmasa bile almanızı şiddetle tavsiye ettiğim rol yapma oyunları. Çoğu kişi Star Wars'ı filmleri güzel olduğu için değil, filmde yansıtılan evren güzel olduğu için sever. Bu oyunda ona ithafen hazırlanmış bir nevi. Star Wars filmlerinden 4000 yıl öncesinde geçiyor, bu yüzden hiç bir ilginiz yoksa bile Star Wars'la alıp oynayabilirsiniz.


    The Elder Scrolls: SKYRIM(7,75TL)

    TES serisinin en popüler oyunudur herhalde. Vaat ettiği uzun oynanış süresi, binlerce mod, keyifli senaryo ile her RPG severin gözü kapalı alması gereken bir oyun. RPG ile aksiyonun karışımı.


    Hotline Miami(4,50TL)

    Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınız 2 boyutlu indie bir aksiyon oyunu. Müzikleri bir Transistor kadar olmasa da güzel (müzikleri gerçi aynı kulvarda bile değil ama) Anlatacak fazla bir şey yok aslında.


    Cognition: An Erica Reed Thriller(6TL)

    Macera ve point&click oyunlarını severler için mükemmel bir oyun. Neden popüler değil anlayamadım, alın oynayın oynatın.

    GÜNCELLEYECEĞİM







  • Dragon Ball seven varsa kesinlikle parasına kıyıp xenoverse alsın. Hatta bundle alın son çıkan paketinde ssjgssj goku ssjgssj vegeta ve golden frieza veriyor ve bunların dlc'i var. Oyunu oynamaya başladıktan 4 saat sonra saatin gecenin bir yarısı olduğunu fark ettim. Bu arada serileri izlemediyseniz spoiler yiyebilirsiniz demedi demeyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.