Şimdi Ara

Steam Para İadesi Yapmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 21 Aralık 2021 tarihinde Valve Steam platformu üzerinden Battlefield 2042 oyununu satın aldım. Aldığım oyunu geri iade talebinde bulundum ve23 Aralık 2021 tarihinde iadem kabul edildi. Üzerinden 1 aydan fazla süre geçmiş olmasına rağmen daha para iadesi yapılmadı. Steam Destek ile iletişime geçtiğimde bankanızla görüşün deniyor. Bankamla iletişime geçtiğimde herhangi bir iade ödemesi yapılmadığını söylüyor. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar, param hiç oldu gitti.




  • Karta mı iade istediniz? Hesap kesim tarihi geçti mi? Borç kesilmiş mi kontrol ettiniz mi? Ürünü iade ettiğiniz bilgisini içeren email ve Steam'in "bankanızla görüşün" bildirisi ile bankanıza harcama itiraz talebinde bulunun. Düzgün bir banka ise talebinizi kabul edip zararınızı karşılayacaktır.


    Ben yıllar önce nanokatalog diye yalandolan bir siteden ram sipariş etmiştim; tam hatırlamıyorum ama 1000 liranın üzerinde bir fiyatı vardı. Ürün ha geldi ha gelecek derken aylarca beklettiler, ürün falan da gelmedi; o sırada dükkan da tası tarağı toplayıp kaçmış. Parayı verdim ürünü alamadım diye harcama itirazında bulundum, bir iki hafta içinde banka zararımı karşılamıştı. Banka zaten müşterisini korumuyorsa hiç durmayın, tası tarağı toplayıp kapatın bütün hesaplarınızı başka bankaya gidin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.