Şimdi Ara

Steam sonrası EA de dolara geçti: İşte zamlı EA Play fiyatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Ses ile alakası yok ki. Bunlar tamamen ticari şirketler. Para ile alakası var. Bir başka yorumda da denildiği gibi, paramız monopoly parasından farksız hale geldi. O yüzden adamlar hesaplıyor, TL iken kaç kişi satın alıyordu. 10 bin kişi alsa ne yazar ki, dolara vurunca çerez parası yapıyormuş zaten. Şimdi 10 kişi de alsa, hiç kimse de almasa çok da koymuyormuş diye hesaplıyor adamlar. Yani harbiden TL bazında oyunlar adamların çalışanlarının 1 günlük kahve parasına yetmeyecek düzeydeydi. İşte gider ayak dünyaca ünlü batmış ülke Arjantin ile eş değer tutulduk.

    Daha önce destekleyip de şimdi desteklemekten vazgeçenlerin de tek argümanı hala daha aslında eskiden iyiydi de sonra bozdu olacak. Halbuki işin aslı eskiden de kötü politika uygulandığı için, hazır yeme politikası, her yerin satılması, özelleştirilmesi, yap işlet ile ülkenin borçlandırılması, sözde saygın kabul edilmesi gereken Türk vatandaşlığının bile çerez gibi önce 250 bin TL ciklere satılması politikasının ilk anlarda bolluğunu yaşadık, şimdi ceremesi zamanı. Tek üretimin geliştiği işte bir drone piyasamız, bir kaç askeri piyasa daha oldu. Ama onun yanında giden tonlarca şirket, yerli meyve sebzeler, hayvancılık, hepsi fazlasıyla acısını çıkarttı. Bildiğim kadarıyla o askeri şirketlerde devlete bağlı değil, özel. Yani yarın öbür gün çekip giderlerse şirketleri ile beraber de gidebilecekler.

    Yine de benim acıdığım, insanların biz yanlış yapmıştık demek yerine, eskiden aslında iyiydi ya, bolluk vardı ya diyecek olmaları işte. Çünkü aynı insanlar karşılığında bizim Kıbrıs'ı almış olmamıza rağmen. Kıbrıs'ı o imkansızlıklara rağmen düşmandan kurtardığımız için bir ton ambargo yememiz sonucu alt tarafı bir süre tüp, yağ kuyruklarına girmelerine rağmen, eskiden omo tüp kuyruğu yağ kuyruğu vardı diyen insanlar. Sözde şimdi vatansever diye geçinen, ama Kıbrıs'ı alma karşılığında tüp kuyruğuna girmek bir taraflarına batmış olan insanlar. Haliyle toprak özelleştiğinde de onlara koymuyor. Toprak mı satılmış, satılsın, yeter ki cep para görsün mantığı. Ama bakarsan osmanlı dizileri izleyip gaza gelirler. İki yüzlülüğün can bulmuş hali.





  • Boş...


    İsterse Euro'ya geçsinler oyunlarla işim yok...   

  • Şansımı edeyim 540 lira FIFA 24 alacağım dedim işe bak şimdi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt
    Genede güzel oyunlar mevcut kütüphanesinde İt takes two a way out mass efect remastered ilk 3 serisi dead space remake Brothers: A Tale of Two Sons aklıma gelenler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NPC gibi yorum yapanları dikkate almayın arkadaşlar. Kendinizi boşa üzmeyin. Habere gelirsek bu beklenen bir şeydi. Şaşırtıcı değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TL stabil olmadığı için pratikte kendi değeri üzerinden kullanılmıyor zaten artık, herşey dolar-TL kuruna endeksli. Bizim kendi vatandaşımız bile evini dolarla kiraya veriyor, malını dolarla satıyor.

    Devlet desen köprülere dolarla, euro ile geçiş garantisi veriyor. Ciddi iş pozisyonlarının ödemeleri dolara endeksli, USD üzerinden çevrilerek alınıyor.

    Elin yabancısı niye uğraşsın, yavaştan tüm hizmetler dolara dönmeye başlayacak. Bizim için de tek çıkış yolu Karadağ gibi AB'ye girmesek de Euro kullanmak.

    Stabil bir para birimine ihtiyacımız var bu kadar hızlı değer kaybı olursa malesef bir anlamı yok. TL'mizi kripto MEME coinlerinden bile değersiz, volatil hale getirenler utansın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 13 Aralık 2023; 16:12:21 >
  • Fifa oyunları alıyorsunuz ama kadroları güncellemiyor, her sene yeni bir fifa almak gerektiriyor, bu haliyle fifa en fazla 200 tl eder.


    Bizim Amerikadaki gibi maaşlarımız yüksek değil yani EA den oyun oynayamıcaz gibi.


    Oysaki bi dragon age 4 hayalim vardı.

  • korsana devam o zaman :)

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.