Şimdi Ara

STEELSERIES Arena 9 Rgb 5.1 Oyun Hoparlörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • ses kasan ve kulaklıklardan bıkan fps ciler için sanırım bu alet bi devrim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _anthology_ kullanıcısına yanıt
    Parası ve yeri müsait olan için iyi fiyat

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _anthology_ kullanıcısına yanıt

    Casual oyuncu ekipmanı oluyor bu durumda :)

  • Babası holding sahibi olan kişilere hitap eden bir ürün  

  • Bu parayı vereceğiniz rgb tabanlı bir ses ürünü zyerine gerçek dinleme keyfine varabileceğiniz 2.0 studio monitör ya da bookshelf speaker almanız kulaklarınıza bir jest yapmanızı sağlayacaktır, bu sayede hem yerden kazanırsınız hem de kaliteli bir ses elde etmiş olursunuz.

    Bir ses cihazında illa rgb aranıyorsa tabi ona bir itirazım yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • otomania kullanıcısına yanıt

    Ürünü 5+1 olarak değilde 2 hoparlöründe rgb ışıklandırma var diye çin malı hoparlör kalitesine çevirme mantığınızı anlayamadım.


    eskiden creative’in özellikle pcde oyun ve film için 5+1 hatta 6+1 hoparlörleri vardı. Sonrasında logitech’in yıllarca sattığı model dışında bu tarzda bir ürüne hasret kaldık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    En üst düzey dinleme ve kayıtların stereo sistemler ile yapıldığını hatırlatırım. 5.1 veya 7.1 surround sistemleri kurmak istiyorsanız buna uygun güçte bileşenlerle kurmanız gerekiyor. 100w rms ve küçük sürücüler ile kulağa mantıklı gelmiyor. Sinematik deneyim için tercih edilebilir ancak bu bütçe ile deneme riskine değer mi ben onu tartışmak adına yazdım. (Edit: Ürünün rms gücü dahi net olarak belirli değil, amfisi hangi sınıf belirli değil, teknik bilgi yok, ancak hi-fi ürün fiyatına satılıyor.)

    Sorum şu; bu ürün steelseries marka ve rgb aydınlatmaya sahip olmasa kaç para eder? Çin malı muamelesi yapmadım ancak yapmak istesem geçerli nedenlerim mevcut. Steelseriesin kullandığım Rival 710; 700 ve Rival 300 sorun çıkardı, üst seviye ürünleri olan Arctis 7 kullanan arkadaşım sorun yaşadı; sorunlarından ve son olarak Apex Pro alan arkadaşımın da birkaç ay sonra Switch sorunları oluştu. Steelseries kullanan kendim ve ürün kullanımına güvendiğim arkadaşlarımın sorun yaşamış olması benim marka ve markanın ürünlerine kalitesiz demem için yeterli diye düşünüyorum. Her markada bozulma ihtimalleri olsa da Steelseries de bu oranın yüksek olması aklıma farklı birşey getirmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomania -- 29 Aralık 2022; 21:26:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.