Şimdi Ara

Steelseries Siberia v2 usb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar;

    Kullandığım Siberia kulaklığın kablosunun biraz kısa gelmesi ötürü usb uzatma kablosu , klavye usb girişi , usb çoklayıcı ile sorunu çözmek istiyorum;

    Kafamdaki sorun ise şu daha önce araştırdığım kadarıyla bazı arkadaşlar uzun bir kablonun ses kalitesini öldüreceğini öte yandan belkide voltaj gitmeyeceği için hiç çalışmacağını yazmış. (Ayrıca kasanın ön 4lü usb çıkışını kullanıyorum oda etkiliyorsa) Bu açıdan 3 seçenek sundum kendime;

    1- Klavye usb girişi

    2- Usb çoklayıcı

    3- Usb uzatma kablosu

    Bunlardan 1. olan klavye usb girişi konusu yeni bir klavye alacağımdan ve bunun için tercihimin razer blackwidow ultimate' e doğru kaymasından dolayı. Ama araştırdığım kadar 2 usb slot ile enerji emen klavyenin birde kulaklığı ne kadar kaldıracağı hakkında tek bir fikrim bile yok. Şayet eğer güzel bir şekilde kaldırırsa tercihim olacak olan klavye.

    Usb çoklayıcı ve kablo ise kaliteli ve sağlam olduğu sürece problem yok ama ses kalitesi düşümü yaşamak istemiyorum gerçekten. En saçmasından araştırdığım Roccat'in Apuri adlı usb çoklayıcı mouse zımbırtısı oldu. Ama her türlü usb çoklayıcı veya uzatma kablosu sorun yaşatmayacaksa sorunu çözer.

    Birde bonus soru olarak bu kulaklığa uygun bir ses kartı(USB ses kartı dangılı yok) ses kalitesini onboard bir ses kartından çok daha güzel bir seviyeye çıkarır mı ? Çıkarırsa ne önerirsiniz? (Bu açıdan 7.1 vb gibi sesi her tarafdan duycam diye bir sorunum yok tek isteğim sesin kaliteli olması.

    İyi Haftasonları dilerim.







  • hocam bendede siberia v2 var uzatma kablosu yokmu acaba sizde 2-3 metre uzun bişi zaten ses kartıda eklenince iyicene uzuyor yetmedimi size yoksa uzatma kablosumu cıkmadı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.