Şimdi Ara

steelseries sorumsuz distribütör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. elimde 1 adet kutulu ve içindeki garanti belgesi imzalanmamış olan steelseries aerox 3 winter wireless mouse var. faturasına ulaşamıyorum. türkiyedeki yetkili firması olan firmaya mhd@despec.com.tr adresi üzerinden mail gönderdim ve fatura-garanti belgesi olmadan işlem yapamayacaklarını söyledi. açıkçası yıllardır böyle bir cevap almıyordum. sonuçta o ürünün satış tarihini bilmelerini beklerim zira satıldığı zaman yada sisteme kayıt edildiği zaman zaten görmeleri gerekir sanırım. onu da geçtim garanti belgesi de var kimse doldurmamış. bunun suçlusu neden ben oluyorum?


    10 bin liralık ürün alsam ertesi gün faturasını kaybetsem 1 günde garantisi mi bitecek yani?


    kısaca bu konuda steelseries'e mi ulaşayım sizce yada ne yapabilirim? resmen sorumluluktan kaçıyorlar. genel merkeze mail atsam amerikaya yani çözüm üretirler mi sizce?








  • Bir ürünün faturası yoksa o ürünün ne zaman alındığının bilgisi yoktur. Ancak müşteri memnuniyeti kapsamında üretim tarihi belliyse (örneğin çıkış tarihi garanti kapsamında ise) yardımcı olabilirler.


    Öncelikle faturaya ulaşman gerekiyor. Muhtemelen e-faturadır. Ve saklanma süresi epey vardı, talep edersen yollamak zorundalar.


    Ürünü nereden satın aldın?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.