Şimdi Ara

Steins;Gate (oyun için) Türkçe yama istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba GPT-3 ile Steins;Gate oyununun türkçe yamasını yapıcak bir babayiğit varmıdır?.Elimden gelse ben yapacağım ama hiçbir bilgim yok gpt-3 ile nasıl yapıldığı hakkında. Oyun steam hesabımda var ilgilenen kişiye dil dosyalarını atabilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruwbom -- 12 Şubat 2021; 15:16:42 >



  • GPT-3 öyle herkesin erişebileceği bir program değil. Herkes kullanabilir ama herkes erişemez. Bekleme listesine kaydolmalısın, yapımcı uygun görürse sana erişim hakkı verir. Ben de kaydoldum halen daha bekliyorum. Dediğin oyun sanırım görsel roman oyunu, eğer unity ile yapıldıysa unity oto çevirme aracı ile çevirebilirsin. Eğer Renpy motoru ile yapıldıysa, Translator ++ yada Translate Renpy aracı ile çevirebilirsin. Ya da steamdan şuan ki indirimli fiyatı ile 3TL'ye bu programı alabilir ve bütün görsel roman oyunlarını Türkçe oynayabilirsin. Akıcı diyaloglarda önermem ama görsel roman gibi yavaş ve tıklama ile oynan tüm oyunlarda işe yarar.


    Game Localization Steam'de %80 İndirimli (steampowered.com)





  • Teşekkürler hocam bakacağım yapabilirsem atarım.

  • https://bakayumeceviri.com/


    Üstteki sitede çeviri yapılıyor. Takip edebilirsin.

  • Teşekkür ederim. O siteyi görmüştüm zaten ama çok yavaş ilerliyorlar. Umarım en kısa sürede bitirirler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: azor ahaii

    GPT-3 öyle herkesin erişebileceği bir program değil. Herkes kullanabilir ama herkes erişemez. Bekleme listesine kaydolmalısın, yapımcı uygun görürse sana erişim hakkı verir. Ben de kaydoldum halen daha bekliyorum. Dediğin oyun sanırım görsel roman oyunu, eğer unity ile yapıldıysa unity oto çevirme aracı ile çevirebilirsin. Eğer Renpy motoru ile yapıldıysa, Translator ++ yada Translate Renpy aracı ile çevirebilirsin. Ya da steamdan şuan ki indirimli fiyatı ile 3TL'ye bu programı alabilir ve bütün görsel roman oyunlarını Türkçe oynayabilirsin. Akıcı diyaloglarda önermem ama görsel roman gibi yavaş ve tıklama ile oynan tüm oyunlarda işe yarar.


    Game Localization Steam'de %80 İndirimli (steampowered.com)

    Reis sırf sormak için hesap açtım Game Localization uygulamasını aldım ama steins gate oyununda bir türlü uygulayamadım tam çalışmıyor galiba yada ben ayarlarını yapamadım sen biliyorsan nasıl yapılacağını söyleyebilir misin

    (Güncelleme kısmında anlatılmış numara numara ne yapılması gerektiği ama tam anlayamadım ne olduğunu bi bakıp anlatabilir misin rica etsem)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Kızıl Balta -- 28 Temmuz 2021; 20:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • okazaki kullanıcısına yanıt

    Zamanında çevriliyor diye oyunu almıştım 2024 oldu hala çevrilmedi :D

  • Kara Pisicik K kullanıcısına yanıt

    Çünkü tek projemiz, odak noktamız ve yaşama sebebimiz Steins;Gate değil. Farklı projelerimiz olduğu gibi hepimizin nefes aldığı her saniye yapmakla yükümlü olduğu şey gönüllü çeviri yapmak da değil. Pek çoğumuz üniversitelerimizi tamamlamak üzereyiz veya ev geçindiriyoruz.


    Steins;Gate projemizde çeviri aşamasının yarısını tamamladık. Bizlerin önceliği hız değil, bu değerli görsel roman ve parçası olduğu evren için profesyonel seviyede, özenli bir yerelleştirmeye imza atmak ve Türk halkının bunu hak ettiğine inanıyoruz, özensiz ve ruhsuz makine çevirileri değil. Yaptığımız işi hiçbir şey bilmeden hafife almadan önce araştırmanızı rica eder, sabrınız için teşekkür ederiz.


    ~Ecciel




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakaYume -- 6 Ocak 2024; 3:8:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.