Şimdi Ara

Stellantis, 2023 yılında rekor gelir elde etti, net kârı 18.6 milyar euroya yükseldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Stellantis, 2023 yılında rekor gelir elde etti, net kârı 18.6 milyar euroya yükseldi
    Küresel otomobil devlerinden Stellantis, 2023 yılında gelirini %6 arttırarak 189,5 milyar euroluk rekor seviyeye çıkardı. Şirketin net kârı ise %11 artarak 18.6 milyar euroya yükseldi.



    Stellantis'in küresel tam elektrikli (BEV) araç satışları bir önceki yıla göre %21 artarken, düşük emisyonlu araç (LEV) satışları %27 artış gösterdi. Şirket şarj edilebilir hibrit araçlar satışlarında ABD'de lider durumda olduğunu belirtti.



    Konuya ilişkin açıklama yapan Stellantis CEO'su Carlos Tavares, "Elde ettiğimiz rekor seviyedeki mali sonuçlar, sektörümüzde yeni bir küresel lider haline geldiğimizin ve 2024'te de güçlü kalacağımızın kanıtı" ifadelerini kullandı.



    Ayrıca Bkz.MG, şubatta elektrikli otomobil alanlara 1 yıllık şarj hediye ediyor



    Şirket, Kuzey Amerika’daki genel pazar büyümesini ve elektrikliye geçiş hamlesini desteklemek üzere 2024 yılında 18 ek BEV model pazara sunacak ve 2024 yılı sonuna kadar toplam 48 modele ulaşacak.



    Hollanda merkezli Stellantis, 2021 yılında Fiat Chrysler (FCA) grubu ile Peugeot Citroen (PSA) grubunun birleşmesiyle oluşan ve bünyesinde 14 markayı bulunduran dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden birisi konumunda.



     









  • Sıfır maliyet ile araç başına %116 ila %284 arasında vergi toplayan Reis'in Stellantis'in %11'lik net kâr artışına dair tepkisi:
    Stellantis, 2023 yılında rekor gelir elde etti, net kârı 18.6 milyar euroya yükseldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Şubat 2024; 3:29:44 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Şakası bir yana, dünyada emsalsiz bu Ötv'ye rağmen bu kadar ciddi satış yapıp, normalde tepe üstü çakılacak ekonomiyi 441 milyar lira Ötv geliri ile döndürebilmek gerçekten her kula nasip olmaz. sadece Ötv geliri bu bakın.. muazzam bir rakam, biz aldığımız araba kadar bedeli kendi ellerimizle çıkarıp devlete veriyoruz, sonra şikayet ediyoruz.


    Bu kadar korkunç miktarda vergiyi toplayabiliyorsan, ekonomi tabiki bir şekilde döner.. herşey ateş pahası olur ama o ateş pahası şey de satılır. bu yüzden kimsenin şikayet etmeye hakkı yok abi, adamlar milletini çok iyi tanıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.