Şimdi Ara

Stephen King-Kamp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kitap sitelerini dolaşırken yazarın kamp isimli kitabına rastgeldim daha önce böyle bir kitabını duyan ya da okuyan var mı Türkiye'de satışa çıktı mı hiç?

    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=440398&sa=88003167



  • İlk kez gördüm, hatta Altın Bilek Yayınlarını da ilk kez duydum.
  • Bir kaç kez gördüm bende internette. Ne kitapçılarda ne de sahaflarda gördüm bu kitabı. Görsem zaten alırdım hemen.
  • Bende aradım bu kitabı ama bulamadım. Belki kısa öyküsünü kitap yapmıştır bizimkilerin işi belli olmaz.
  • stephen king hastası olan biri olarak bu kitabını bende hiç duymadım ve bugün kitapkurdu sitesinde gördüm.okuyan yada nerde bulunabileceğini bilen biri var mı ?
    2-3 kitabı hariç tüm kitapları bende mevcut ama bunu ne gördüm nede duydum
  • O kadar King okumama rağmen bu kitabı hiç duymadım :s
  • http://static-135-131-92-77.sadecehosting.net/m_84382723/tm.htm

    Pir burada kitabın çıkmadığını söylemiş.
  • Merhaba gençler. Ben 52 yaşındayım ve Stephen King'in Kamp kitabını biliyorum. Okudum. 1986 tarihinde yayımlanmıştı ve bilinmeyen bir yayınevi çıkarttı. Kitap iyi bir kitap mağazası ile anlaşamadığı için kitap sadece üç gün satışta durdu ve sadece 50 adet türkiye'ye verildi (Türkçeye çevirilmiş hali.) Bu nedenden bilinmeyen ve ikinci elciler bunu birinci el adına sattı ve fazla beğeni alınmadı. Bende beğenmedim ve tavsiye etmem. Zaten aranızda o kitabı bulan olmaz. Bulan hayatının en şanslı anını yaşar. Ancak haberlere bile çıkmıştı o sanırım. Biri belki onu ikinci ele vermiştir. Bilemem. Sadece külliyat olsun diye alırsanız sadece. Onun dışında güzel bir kitap değil. Zaten StephenKing sitesinde bile adı yazmıyor. Çünkü başka bir hikaye derleme kitabına ad değiştirilerek verildi. Bazı yerlerde 2000 küsür falan yazıyor yayın tarihi olarak. Ama yanlıştır. Bu kitap bende şuan duruyor kütüphanemde. Saklıyorum. Kaç yıldır elimi sürmedim. Ancak okunacak kitapta değil bunu bilin. Eğer tüm kitaplarını okuduysanız King'in Kamp'ı almaya gerek yok. Çünkü başka bir hikaye derleme kitabıyla birleşti. Okumaya devam edin gençler ve sakın bırakmayın. Tek King değil başka yazarlarda keşfedin. Sagılarımla :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Author.writer

    Merhaba gençler. Ben 52 yaşındayım ve Stephen King'in Kamp kitabını biliyorum. Okudum. 1986 tarihinde yayımlanmıştı ve bilinmeyen bir yayınevi çıkarttı. Kitap iyi bir kitap mağazası ile anlaşamadığı için kitap sadece üç gün satışta durdu ve sadece 50 adet türkiye'ye verildi (Türkçeye çevirilmiş hali.) Bu nedenden bilinmeyen ve ikinci elciler bunu birinci el adına sattı ve fazla beğeni alınmadı. Bende beğenmedim ve tavsiye etmem. Zaten aranızda o kitabı bulan olmaz. Bulan hayatının en şanslı anını yaşar. Ancak haberlere bile çıkmıştı o sanırım. Biri belki onu ikinci ele vermiştir. Bilemem. Sadece külliyat olsun diye alırsanız sadece. Onun dışında güzel bir kitap değil. Zaten StephenKing sitesinde bile adı yazmıyor. Çünkü başka bir hikaye derleme kitabına ad değiştirilerek verildi. Bazı yerlerde 2000 küsür falan yazıyor yayın tarihi olarak. Ama yanlıştır. Bu kitap bende şuan duruyor kütüphanemde. Saklıyorum. Kaç yıldır elimi sürmedim. Ancak okunacak kitapta değil bunu bilin. Eğer tüm kitaplarını okuduysanız King'in Kamp'ı almaya gerek yok. Çünkü başka bir hikaye derleme kitabıyla birleşti. Okumaya devam edin gençler ve sakın bırakmayın. Tek King değil başka yazarlarda keşfedin. Sagılarımla :)

    alınmayın ama ben resim görmeden inanmam.

    bir de madem başka isimle basıldı, kısaca bi özet geçin de hangi hikaye olduğunu bilelim içimizde kalmasın, arşivimizde eksik olmadığını bilip rahatlayalım.




  • ÇÖP
  • fatih çimen kullanıcısına yanıt
    git trollüğünü başka yerde yap
  • Gençler hatırladığım kadarıyla Louis denen bir adam arkadaşlarıyla beraber bir kamp'a gider ve burada sıra sıra herkes ölür. İnanın bana eğer derleme kitabı okuduysanız bunu da okumuşsunuzdur. Bu sizin gerçek King'ciliğinize bağlıdır. Burada bunun sıra sıra arkadaşları ölünce Louis tek başına kalır ve kurtulmaya çalışır. Şeytanla mücadele eder ve bir çocuk görür. Bu çocuğu kurtarkamk için elinden geleni yapar. Sonu biraz dram. Uzun gibi gelsede 80 sayfa gibi bir şey. Onu çıkartacak değilim ve benim tüm king kitaplarım yeni çıkanlar dışında hepsi 1.basım. Yenilerde öyle ama eskiler buruşuk ve yırtık. Bende Ateş Yolu'na kadar hepsi var. Kurt Adam Döngüsü'de. İnanmak istemeyenler inanmasın. Sonuçta benim elime bir şey geçmeyecek. Ben kendim inanıyorum kendime. İnanmayanı inandırmak zorunda da değilim.
  • Sizin için üşenmden baktım ve o kitabı siz nerde bulabilirsiniz bir bakayım. Onu siz King'in The Body adındaki Pengues the Forest bölümünde bulursunuz. Adı değişik ama yine o. Ad değişik sadece. Kolay gelsin gençlik :)
  • Author.writer A kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam üşenmeden baktığınız ve bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler... Yalnız birkaç sorum olacak... Neden kitabı sanki daha zor bulmamızı istermişsiniz gibi Türkiye'de yayınlandığı adıyla "Ceset" ismiyle değilde "The Body" ismiyle yazdınız? Neden King'in en zor bulunan kısa hikaye derlemelerinden "Aslında içinde sadece iki hikaye var. (Zifiri Karanlık Yıldızsız Gece kitabı bile bunun yanında gözyaşları içinde kalır...)" birine hiç alakası olmayan bir isimle yazıp hedef şaşırtıyorsunuz... Bakınız gerçekten böyle bir hikayenin olduğunu en azından kitabın kapağını ve birkaç sayfasının resmini göndererek bizimle paylaşmanızı rica ediyorum... Yoksa resmi sitede bile araştırdım... Ne öyle bir hikayesi ne kitabı ne de dergilerde yayınlanmış bir öykü yok... Saygılarımla...
  • Fake'tir o kitap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.