Şimdi Ara

STOPER SORUNUMUZUN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • STOPER SORUNUMUZUN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM

    Metin Albayrak yeniden stoper transferi için uğraşmalarını 'Stoper sorunumuzun olduğunu düşünmüyorum.Rhodolfo iyi oyuncuydu ama çok büyük sakatlık geçirdi.Marcelo ve Alexis'i de aldık çok iyi işler yaptılar.Biz Türkiye'de çok çabuk bitiriyoruz, çok ta göklere çıkarıyoruz,ortamız yok.Bizim şartlarımız belli.Sonunda herkesin beğendiği oyuncular var herkes onlar olsun istiyor.Bu futbolcuları biz görüyoruz da Avrupa görmüyor mu.Sonuçta bizim bir bütçemiz var ona göre transfer yapacağız.Mesela Tosic bu sene çok başarılı oldu ve Avrupanın bile dikkatini çekti.Mitrovic'i aldık.O bizim için bir proje transferi 4 maç oynadı.Mitrovic çok zeki çok akıllı ayağı çok iyi olan bir oyuncu.O bölgede daha sert daha agresif oynayan oyuncular da var.Rhodolfo'yu satarsak bir stoper daha alabiliriz.' dedi.

    Kaynak:http://tr.beinsports.com/haber/besiktastan-flas-lens-aboubakar-ve-oguzhan-aciklamasi-15-20-milyonluk-teklif







  • Survivor tolga bunu vurgulayarak ne demek istedi acaba? Bizim zaten stoper sorunumuz yok oyle bir sorun olsa mesela stoper sorunu olan gs gibi 13 puan fark yerdik. Sampiyon olup uefa da ceyrek final oynadik. Bizim stoper konusunda kaliteyi bir tik daha yukari cekmeye ihtiyacimiz var. Yoneticimizde oyle soyluyor zaten. Sonucta artik hedef takimiz. Rakipler bize karsi max performansla ve bozmaya yonelik oynuyor. Biz kendi oyunumuzu oynuyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tosiç avrupanın dikkatini çekmiş :D kaçırdığı penaltıyla mı
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Bir cok kez haftanin 11 'ne girerek. Tabi bir takim 2 oynayan stopere 16 milyon euro bonservis digeri 2 milyon odeyip. Ustune daha az gol yiyip 2 yil ust uste sampiyon olunca diger takimin taraftarinda boyle etkiler gorulmesi normal oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam.
  • Aslında Ahmet albayrak doğru söylemiş: beşiktaşın öyle ahım şahım stoper sorunu yok. Rakipten top almaya göndereceğin hızlı ve esnek ayaklı biri yok. Mecburen tosic gibi ağır bir adamı top almaya gönderiyorsun ve o da faul yapıp dönüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.