Şimdi Ara

Stormreaver EU 'A Few Good Men' guildimize bekleriz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Vanilla'dan beri WOW oynayan ve gerçek hayatta da uzun süredir arkadaş olan 15-20 kişilik bir grubuz. Zamanında oyunu hardcore olarak oynayıp bir şekilde içinde bulunduğumuz guildler sebebiyle şu an Stromreaverdayız(Horde).

    Artık biz bize takılmak istediğimiz için bulunduğumuz guildlerden ayrıldık ve WOD başladığından beri birlikte oynuyoruz. 25-30 yaşları arasında değişen, zaman buldukça oyuna girmeye çalışan, düzgün ve casualdan hallica insanlarız.

    Progressimiz Highmaul normal clear , hc ise 6/7 şeklindedir. BRF'de de 4 bossu aldık denemeye devam ediyoruz.(Pek zaman bulamadık daha)

    Sayımız az olduğu için ve eskisi kadar çok oynayamadığımız için aramıza gelmek isteyen arkadaşlar olabilir mi diye araştırmaya başladık. Bunun yanında benim gibi PVE'ye adam ihtiyaç oldukça giden ama aslında PVP için oynayan 3-4 kişilik arena sevdalıları grubumuz da var.

    Şu an için Pala healer ve dps açığımız var.

    Eğer Stormreaver'da değilseniz bile guild runlarımıza katılabilirsiniz ya da birlikte PVP yapabiliriz. Önemli olan arkadaşların yapıcı, oyun oynamayı seven olgun insanlar olması. Tabi daha verimli runlar veya BG ya da arenalar yapabilmek adına tecrübeli ya da öğrenmeye istekli arkadaşlar bizi daha çok sevindirir.

    İlgileniyorsanız forumdan ya da PM'den bana ulaşabilirsiniz.

    İyi günler dilerim.







  • vanillada Tarren Mill'de bi A Few Good Men vardı onu hatırlattınız. GL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.