Şimdi Ara

Stranger Things 4. sezon 1 milyar saatten fazla izlenme ile rekor kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Stranger Things 4. sezon son iki bölümünün yayınlanmasından bu yana sadece birkaç gün geçti. Bu gidişle Güney Kore yapımı popüler dizi Squid Game'i geçecek gibi görünüyor.



    1.15 milyar saat izlenme



    Stranger Things 4. sezon 1 milyar saatten fazla izlenme ile rekor kırdı



    Stranger Things 4, son iki bölümünün gösterimiyle Netflix’in en popüler İngilizce dilde dizisi oldu. Netflix, dizinin her bölümünün yayınlanmasının ilk 28 günü içinde 1.15 milyar saat izlenme süresi sağlandığını açıkladı. The Hollywood Reporter’ın belirttiği gibi, ilk yedi bölümün izlenme süresi bir ay olmadan 930 milyon saati geçti. Bu arada 8. ve 9. bölümler, 27 Haziran - 3 Temmuz haftasında 221 milyon saate ulaştı.



    Bu, diziyi yayınlandığı ilk 28 gün içinde 1.65 milyar saati aşan ve şu anda Netflix tarihinde en çok izlenen dizi unvanını elinde tutan Squid Game’den sonra ikinci yapıyor.



    Ayrıca Bkz.Squid Game’in 2. sezonu resmen duyuruldu: İşte ilk teaser



    Netflix, Stranger Things 4’ün popülaritesinin abone sayıları üzerinde bir etkisi olup olmadığına ilişkin bir açıklama yapmadı. 2021’de kısmen Squid Game sayesinde üçüncü çeyrekte yılın en iyi abone büyümesini kaydeden şirket olduklarını söylemişti. Ancak bu yılın Nisan ayında daha sert rekabet ve hesap paylaşımı gibi çeşitli sorunlar nedeniyle 2022’nin ilk çeyreğinde yaklaşık 200.000 abone kaybettiklerini itiraf etmişti.






    Kaynak:
    https://www.engadget.com/netflix-stranger-things-1-billion-hours-viewed-044914966.html







  • Konunun bağlanması açısından güzel bir sezon oldu ancak 4 ayrı yerde hikaye işleniyor olması final bölümüne kadar biraz yorucuydu. Yeni sezon için de kapıyı açık bıraktılar.

  • 4. Sezon diğer leş sezonlara göre gayet iyiydi . Karakterlerin büyümesi gerilimi ve ciddiyeti arttırmış. Ama bence bu sezon güzel bir finalle bitirebilirlerdi. Onun yerine 5. Sezondan da ekmek yiyelim diye sönük bir finalle bitirdiler. 5. Sezon gelene kadar çocuklar yetişkin olur evlenip çoluk çocuğa karışırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sezon komple Hawkins de ve Will karakteri on planda olacak sekilde olacakmis.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hani stranger things 4 sezon bitiyordu komple dizi final de hiç de öyle görünmüyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

    Altın yumurtlayan kaz kesilir mi hiç. Stranger things netflix'in en popüler dizisi . 5. Sezonda da bitmez bu hikaye yan diziler falan gelir daha.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp dizi final yapan dark daha iyi bundan
  • sıkıcı bir sezondu. en azından geçmişteki olaylara ışık tutmuş oldular. 3 sezonun hatırına izledik.

  • Stranger Things dizisi ,zorlama bir seneryo ile devam ediliyor.Her şeyin tadında bırakılması gerekiyor.Diziyi uzatmanın bir anlamı yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En çok tren izlemeyi seviyorsundur diye tahmin ediyorum.

  • 2. ve 3. sezonu beğenmeyenleri anlarım ama 4. sezonu beğenmeyene ciddi manada hayatlarında hiçbir şeyden zevk alamadıkları için acıyorum adamlar gerçekten 3 sene bekletmenin bütün karşılığını sonuna kadar verdiler karşılığını da aldılar tüm dünyada trend olmuşken zaten sadece donanımhaberin asosyal ölücüleri bu diziyi kötüleyebilirdi yine şaşırtmadılar xd

  • Stranger Things'in filmini severek izledim ama dizisine henüz bakmadım , ben genelde tamamına ermiş dizileri izlemeyi seviyorum.(Beklemek sinir bozucu) Dark'ı da ilk sezon merakla izledim, sonu fena değildi. İkinci sezonu pür dikkat izledim ama çok fazla mantık hatası vardı ve merak uyandırmak için cılkını çıkartmışlar gibi geldi. Üçüncü sezonu da zar zor bitirdim , haliyle dördüncü izlemeyi pek düşünmüyorum ve düşünsem bile sezon bitmeden bakmam. Stranger Things'i izlemeli miyim emin değilim ama listemde bekliyor bir şans vermem gerekli diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 7 Temmuz 2022; 01:44:59 >
  • 5. sezon final... anlayın artık...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.