Şimdi Ara

Street Fighter 6 DLC Karakteri Akuma Ne Zaman Geliyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Capcom tarafından oyunculara sunulan dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6 için yeni DLC karakterleri gelmeye devam ediyor. Açıklanan detaylara göre Akuma karakteri bu bahar içerisinde geliyor ve bu karakter Deluxe Edition, Ultimate Edition veya Year 1 Character Pass sahipleri için mevcut olacak.
     
    Street Fighter 6 yeni içerikleri sunmaya devam edecek
     
    '' 
     
    Şeytani bir karakter olarak karşımıza çıkan Akuma, Street Fighter 6 kadrosuna katılıyor ve oyuncular Fighting Ground, World Tour ve Battle Hub dahil olmak üzere üç oyun modunda da Akuma ile mücadele edebilecek. Yakında karakter hakkında çok daha fazla detay açıklanacak ve bu yılın ilerleyen süreçlerinde daha fazla güncelleme ile karşılaşabileceğiz.
     
    Street Fighter 6, ikonik karakterleri bünyesinde barındırıyor ve köklü bir seri olarak karşımıza çıkıyor. Geliştirici ekip, oyun içerisinde yer alan Savaş Merkezi'ni kontrol etmenizi ve burada keşfedebileceğiniz ödüllerin ve içeriklerin olduğunu aktarıyor. Oyun şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için mevcut.
     
    Akuma fragmanı
     
     








  • Baş geliştirici vücudunu tasarlarken buda heykelleri, tüysüz goril ve manda ‘dan ilham aldık dedi. Dövüş oyunu karakteri oluşturmak farklı bir şey. Her şey ilham kaynağın olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer bütün karakterler rip diyebiliriz. Yüzde 90 seçilme oranıyla herkes akuma oynayacak artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.