Şimdi Ara

Street Fighter 6 Ps5 ANA KONU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
25
Favori
26.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • İçimizdeki asyalı sevdasını kıpırdaştıran bir karakter olmuş seneye girince ilk oynayacağım karakterlerden biri, ikincisi Cammy, üçüncü Akuma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Street Fighter 6 - Spooky Party Fighting Pass | PS5 & PS4 Games


    Street Fighter 6   Ps5 ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/street-fighter-6/ A cat, a zombie, a clown, or a toy, Dress your avatar up in this outfit for joy, The Spooky Party Fighting Pass begins tonight, Get cosmetic items to deepen the fright. Complete each tier of the pass by obtaining Kudos. Rewards include avatar gear, Fighter Coins, spooky photo frames, and more! #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #streetfighter6
    https://www.youtube.com/watch?v=uiee0x9Waxg
  • beyler cok basit bir soru belki ama bulamadım ben. nasıl anlatıcam bılmıyorum da. oyun esnasında rakibe gıcık vermek ya da saygı duymak gıbı hareketler nasıl yapılıyor?

  • https://steamcommunity.com/app/1364780/discussions/0/3886100869063219237/

    Desteklemek isteyen varsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortal çıktığından beri canım sf6 ya ara vermiştim elim hemen soğumuş. Olmayacak kişilerden dayak yedim:) Neyse bir kaç antrenmandan sonra açılırim herhalde..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Bir süre oynamayınca bende de oluyor. Bir kaç saat içinde toparlarsınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonunda...

    Street Fighter 6   Ps5 ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Kasım 2023; 2:0:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaşlar, Ranked maça girmek istediğimde çok aşırı Conneting Error hatası alıyorum. Bunun bir nedeni varmı? Canımı çok sıkıyor..


    Street Fighter 6   Ps5 ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 22 Kasım 2023; 18:44:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Street Fighter 6 - Outfit 3 Showcase Trailer | PS5 & PS4 Games


    Street Fighter 6   Ps5 ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/street-fighter-6 Outfit 3 for the 18 characters at launch are coming to Street Fighter 6 on December 1! When designing Outfit 3 for each character, the development team was inspired by in-game illustrations, various cultures, and pure fun. Outfit 3 for the Year 1 characters will be released at the same time as the 4th character - Akuma. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #streetfighter6
    https://www.youtube.com/watch?v=OVpaNC1G1WM
  • bu drive impact ten bi ben mi nefret ediyorum diye nette bakınmak aklıma geldi reddit te konu bile açmışlar bunun için uzun uzun millet yazmış ama birinin şu yorumu tam benim anlatmak istediğim mevzu olmuş


    "I hate drive impact, it completely ruins the game for me." drive impact ten nefret ediyorum, bu benim için oyunu tamamen mahvediyor.


    son yaptığım maçta karşımdaki resmen oyun oynamadı drive impact yaptı durdu tiksiniyorum bu oyundan sf dan tiksindim resmen. sf5 oynayacağım ne zaman bu drive impact olayını iptal ederler o zaman sf6 oynarım.

  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Vaybe Tebrikler 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Drive impact sadece tek drive bar harcıyor bu yüzden çok fazla kullanılabiliyor. En az 2 bar harcayacak şekilde güncelleme gelirse daha iyi olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AlgoMan kullanıcısına yanıt

    Oyunu oynamamaya karar verdim boşu boşuna sinir olmaya gerek yok. Adamlar oyun oynamakta uzmanlaşmamış drive impact kullanmada uzmanlaşmış öyle bir noktada kullanıyor ki kaçamıyorsun ben ne zaman drive impact kullanacak diye düşünmekten oyuna odaklanamıyorum. Tam harekete kalkıyorum drive impact ı yapıştırıyor. Bıktım düzeleceği yok. Ne zaman nerf vs gelir o zaman bakarım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt

    Ben de master olup bıraktım çünkü oyun seni asya bölgesinde gösteriyor buldukları rakipler çok az ve berbat pingleri, avrupa ile eşleştirmiyor.


    Ek olarak ben çıkan her iyi oyunu oynuyorum, bu seviyelerde oynaman için tek bu oyuna bağlı kalıp sabah akşam oynaman gerekiyor ki bu asla bana göre bir şey değil. Öylesine 3-5 maç atsam da Master altı bana zevk vermiyor artık seviye farkı oluyor.


    Neyse şu an akumayı bekliyorum bakalım o gelince biraz daha oynarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 11 Aralık 2023; 13:19:59 >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Asya bölgesi ile eşleşme büyük sorun bunu çözmeleri lazım. Belki ileride daha düzgün bir. hale gelir o zamana kadar oynamam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba iyi oyunlar. Bu oyunda eski oyunlarda olan karakterler zamanla gelecek mi ? bana karakter sayısı çok az geldi mesela Vega filan gelecek mi oyuna ?

  • UnluckyGuy kullanıcısına yanıt

    Hangi karakterlerin geleceği belli değil. Vega’nın. Eklenme olasılığı yüksek eski ve sevilen bir karakter. Her yıl gelecek karakterler açıklanıyor.


    2023 Yaz - 2024 İlkbahar arası 4 karakter, 2 sahne eklenecek. (Bu arada stage sahne demek doğru mu). Ed ile Akuma eklenecek. Bunların sahneleri de eklenecek biri Almanya, diğeri Japonya.


    Ama Rashid için çöl stage yok veya Aki için Çin. Yani her oyunda aynı yerlere gitmekten ben kusacam artık yeter be. Çöl yok işte ekle mk raşid olmasa da eklemen lazım. Çin yok ekle bir stage. Japonlar bence batıdakiler kadar iyi geliştiriciler değil oyunlar konusunda. Malesef çok sığlar.


    Ayrıca sezonluk eklentiler az. Her karakterin kendi ülkesi de eklenmeli. 4 karakter de az. 8 filan yaparlarsa bundan sonraki yıllarda iyi olur.


    Ve Sf6yı sevsem de onlineda bölge kiliti koymaları ve az karakter stage kostüm koymaları oyunu kısıtlıyor. Şu an almam en azından Sezon 1 tamamlanırsa 2024 yaz gibi alırım. Benim ilgimi henüz çekemiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KristalTürk -- 13 Aralık 2023; 15:53:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KristalTürk K kullanıcısına yanıt

    Ben de eskiden oynadığım oyunların yeni nesil oyunları nasıl diye merak edip aldım ama oyun içi çeşitlilik yok gibi geldi bana ona sordum.


    Online FPS oyunlarındaki gibi yapmışlar karakter sezon sezon çıkıyor çok saçma geldi bana. neyse biraz ara vereyim ben o halde teşekkürler. Stage sahne işte bu arada :D

  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Ben de Master'a çıktım ve bıraktım oyunu. Aslında çıkar çıkmaz bırakmadım, belli bir süre Master ligde mücadele ettim ama karakteriniz bir kere S tier değilse(benim mainim Manon'du) ve üstüne bir de Asya bölgesine hapis olunca oyun çekilmez hale geldi.


    Bu oyunu rekabetçi şekilde oynayabilmek için hem balance patch gelmesi lazım hem de Asya bölgesinden kurtulmamız lazım. Döngü şeklinde 3-4 tane Arap oyuncuyla sürekli Master ligde mücadele verilmez. Onun dışında eğlencesine girip oynamak istenirse ne ala

  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.