Şimdi Ara

Street Fighter 6 [XBOX SERIES ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Street Fighter 6 [XBOX SERIES ANA KONU]


    Street Fighter 6 - Çıkış Fragmanı


    Street Fighter 6 [XBOX SERIES ANA KONU]Xboxyoutube
    "Fighting is an art. And this is our masterpiece." -Lil Wayne Street Fighter 6 brings in a new era for the iconic series complete with a diverse roster with new and returning characters. Enter the Fighting Ground, your classic fighting game experience with innovative features for all players to thrive in. Begin your World Tour with a customizable avatar in the single-player RPG-like story mode where you'll carve your own legacy through your bonds and skills. Step into the Battle Hub where you can play matches against other players, further style your customized avatar, and engage in new ways in this interactive hub built for the community. Your Moment. Your Fight. It's time for you to hit the streets! https://www.xbox.com/games/street-fighter-6
    https://www.youtube.com/watch?v=uYhg-xgdM94

    -


    Capcom'un en yeni mücadelecisi geliyor! Street Fighter 6, 2 Haziran 2023'te dünya çapında piyasaya çıkıyor ve serinin bir sonraki evrimini temsil ediyor.


    Capcom'un tescilli RE ENGINE'i ile çalışan Street Fighter 6 deneyimi, Dünya Turu, Dövüş Alanı ve Savaş Merkezi'ni içeren üç farklı oyun modunu barındırıyor.


    18 Dövüşçüden Oluşan Çeşitli Liste

    Hem efsanevi ustaları hem de Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie, Kimberly gibi çok daha fazla yeni hayran favorilerini bu son sürümde çarpıcı yeni tasarımlarıyla ve heyecan verici sinematik özellikleriyle oyna.


    Dövüş Alanına Hükmet

    Street Fighter 6, üç kontrol türüyle (Klasik, Modern ve Dinamik) son derece gelişmiş bir dövüş sistemi sunar ve hızlıca yetenek seviyene göre oyuna ayak uydurmana olanak tanır.

    Yeni Gerçek Zamanlı Yorum Özelliği, rekabetçi bir maçın tüm heyecanını ekler ve bunun yanında oyunun hakkında kolay anlaşılabilir açıklamalar sunar.

    Gayret Göstergesi, kaynaklarını idare etmek için yeni bir sistemdir. Zafere ulaşmak için akıllıca kullan.


    Dünya Turunda Sokakları Keşfet

    Sürükleyici, tek oyunculu bir hikaye modu olan Dünya Turunda gücün anlamını keşfet. Avatarını alıp Metro City'yi ve ötesini keşfet. Seni kanatları altına alıp kendi stillerini ve tekniklerini öğretecek Ustalarla tanış.


    Savaş Merkezinde Rakip Ara

    Savaş Merkezi, oyuncuların bir araya gelip iletişim kurabileceği ve birlikte güçlenebileceği temel Street Fighter 6 modunu temsil ediyor. Savaş Merkezi katındaki dolapları kontrol etmek ve diğer oyunculara karşı oynamak için Dünya Turunda oluşturduğun avatarı kullan ya da Capcom'un bazı klasik atari oyunlarının keyfini çıkarmak için Oyun Merkezine git.


    Dünya Savaşçısı olma yolun burada başlıyor.


    -


    Çıkış Tarihi: 2 Haziran 2023

    Tür: Dövüş

    Dağıtıcı: Capcom

    Geliştirici: Capcom


    https://gamefaqs.gamespot.com/xbox-series-x/358512-street-fighter-6

    https://www.metacritic.com/game/street-fighter-6//


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Street Fighter 6 [XBOX SERIES ANA KONU]


    Street Fighter 6 [XBOX SERIES ANA KONU]


    Street Fighter 6 [XBOX SERIES ANA KONU]


    Street Fighter 6 [XBOX SERIES ANA KONU]


    Street Fighter 6 [XBOX SERIES ANA KONU]


    Street Fighter 6 [XBOX SERIES ANA KONU]


    Street Fighter 6 [XBOX SERIES ANA KONU]


    Street Fighter 6 [XBOX SERIES ANA KONU]


    Street Fighter 6 [XBOX SERIES ANA KONU]









  • Street Fighter 6 - Ed Update Launch Trailer


    Street Fighter 6 [XBOX SERIES ANA KONU]Street Fighteryoutube
    Play the Ed Update now in Street Fighter 6! Meet the boxer in World Tour, learn his psycho-powered moves for Avatar Battles in the Battle Hub, and put on the gloves yourself in Fighting Ground. A few more quality-of-life updates and character balance changes have also made their way into the ring, so be sure to check them out. https://streetfighter.com/6/ #Ed #StreetFighter6 #Capcom #StreetFighter Twitter: http://www.twitter.com/streetfighter Instagram: https://www.instagram.com/streetfightergame/ Facebook: http://www.facebook.com/streetfighter Twitch: http://www.twitch.tv/capcomfighters Discord: https://discord.gg/capcom ©CAPCOM CO., LTD. ALL RIGHTS RESERVED.
    https://www.youtube.com/watch?v=1Xtj-6d6nys
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.