Şimdi Ara

Street Fighter X Tekken (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
20.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Never More

    Arkadaşlar belki konuyla alakasız olacak ama hiçbir dövüş oyununda çocukken ateri salonlarında oynadığımız KOF (King of Fighters) tadını bulamadım.Geliştiriciler neden onun üstüne düşmedi çok merak ediyorum.Gerçekten geliştirilseydi Sf-tekken yanında biraz sönük kalabilirdi.

    King of Fİghers ın bir versiyonu benim ps3 te vardı. ve 2 boyutluydu, sanırım KOF 12, daha sonra KOF 13 çıkartmışlar ve 3D ymiş ama oynamadım..
    Eski oyunların havası başkadır, hiçir 3D oyun o zevki veremez.. Hele çocukluğunuz 80lerin sonu 90 ların başında geçtiyse..
  • Arkadaşlar bende de çok garip bir problem var, ilk defa böyle birşeye rastladım:

    Oyunu yükledim, arcade açıyorum, karakter seçme ekranı geliyor ama tamamen bozuk.. neyse zar zor adam seçiyorum.. ilk round başlıyor.. grafiklerde hiç bir problem yok, ama 2. bölüme veya 3. bölüme geçerken hata verip oyun kendi kendini kapatıyor, windowsa dönüyor.

    İşin garip yanı, training mode u açtığımda karakter seçme ekranı problemsiz açılıyor ve hiç bir hata vermeden istediğim kadar oynayabiliyorum..

    Neden sadece arcade modu açınca böyle saçma bir hata veriyor anlamadım. sildim yendiden yükeldim.. yok aynı.. trainingde sğper çalışıyor, ama normal arcade açıyorum hata veriyor..
  • oyunda hagarda seyirciler arasında..:))) belki capcom bize çerezlik bir oyun olarak final fight tekrar piyasaya sürer..
  • Arkadaslar birsey sorucam.Her savascinin kendine ozel buyuk hasar veren bir kombosu var biliyorsunuz.Ryu cok guclu bir aduket atarken,Chun li seri tekme saldirisi yapiyor ama bu saldirilari yapmadan once oyun kolundan(klavye kullanmiyorum wi kol var) gerekli tuslara basip 2-3 saniye beklemeniz ve bu surecte rakibin size vurmamasi gerekiyor.Benim sorum su,bizim beklememiz gerekirken CPU bu komboyu yapmak icin beklemiyor ornegin ben Ryu ile oynarken karsima Asuka Kazama geldi onunla savasirken kiz once bana birkac tekme attikdan sonra aniden(hic bekleme yapmadan) buyuk kombosunu yapmaya basladi ve beni yendi.Acaba bu beklemeden kombo yapma olayi sadece Asuka'ya mi ozel diye dusundum ama Asuka'yi secerek deneme yaptigimda birkac saniye beklemem gerektigini gordum.Ben kombo yapmak icin beklemek zorundayken CPU neden beklemeden yapabiliyor?Yoksa ben birseyleri eksikmi yapiyorum?Yardimci olurmusunuz lutfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak81s

    Arkadaslar birsey sorucam.Her savascinin kendine ozel buyuk hasar veren bir kombosu var biliyorsunuz.Ryu cok guclu bir aduket atarken,Chun li seri tekme saldirisi yapiyor ama bu saldirilari yapmadan once oyun kolundan(klavye kullanmiyorum wi kol var) gerekli tuslara basip 2-3 saniye beklemeniz ve bu surecte rakibin size vurmamasi gerekiyor.Benim sorum su,bizim beklememiz gerekirken CPU bu komboyu yapmak icin beklemiyor ornegin ben Ryu ile oynarken karsima Asuka Kazama geldi onunla savasirken kiz once bana birkac tekme attikdan sonra aniden(hic bekleme yapmadan) buyuk kombosunu yapmaya basladi ve beni yendi.Acaba bu beklemeden kombo yapma olayi sadece Asuka'ya mi ozel diye dusundum ama Asuka'yi secerek deneme yaptigimda birkac saniye beklemem gerektigini gordum.Ben kombo yapmak icin beklemek zorundayken CPU neden beklemeden yapabiliyor?Yoksa ben birseyleri eksikmi yapiyorum?Yardimci olurmusunuz lutfen

    bu konuda gercekten yardıma ıhtıyacım var




  • ya bıktım şu dll hatalarından... yardım edin.
  • arkadaslar bu oyunda teke tek kapisma yok mu 2ye 2takimli oynaniyor gözüküyor tum videolarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chedjou22

    arkadaslar bu oyunda teke tek kapisma yok mu 2ye 2takimli oynaniyor gözüküyor tum videolarda

    yok
  • mac aninda dovusculerimizi degistirebiliyomuyuz Ornegin dlashim ve ryu ile oynuyoruz ben ryu ile dovuyorum sonra otomatik dhalsim geliyor hemen dhalsimi benche yollayip ryu ile devam.edebiliyormuyuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chedjou22 C kullanıcısına yanıt
    Evet. Ama hangi tuş ile yapıldığını sorma oynamayali çok oldu. Tus ayarlarina bak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LAPTOPTA FULL AYAR AÇIYORUM KOLDA VAR AMA AYARLARI OPTİONSTAN NASIL YAPICAZ Bİ TÜRLÜ YAPAMADIM YARDIM
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.