Şimdi Ara

Streets Of Rage (202?) | John Wick'in Yaratıcısından

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Streets Of Rage (202?) | John Wick'in Yaratıcısından

    Çizgi roman adaptasyonları uzun yıllardır beyaz perdede bir hegemonya kurdu. Yeni fikirler üretmek yerine hazır hikayeleri ekrana taşımaya meyilli olan stüdyoların yeni gözdesi de oyunlar oldu. Sadece film olarak değil bolca oyun dizisi de yakın gelecekte karşımıza çıkacak. Bu adaptasyonlardan bir yenisini bugün Deadline duyurdu. Habere göre 90'ların unutulmaz oyun serisi Streets of Rage epey iddialı bir ekiple beyaz perdeye taşınıyor.


    Tıpkı Sonic gibi bir başka SEGA markası olan Streets of Rage'i yine Sonic ile aynı stüdyo dj2 Entertainment üstlenecek. Öte yandan filmin hikayesini John Wick'in de yaratıcısı olan Derek Kolstad kaleme alacak. İlk olarak 1991 yılında çıkan Streets of Rage oyun serisi daha sonra 90'lı yıllarda toplam üç oyun olarak karşımıza çıkmıştı. Uzun bir aradan sonra 2020 yılının Nisan ayında Streets of Rage 4 oyunu çıkmıştı. Mr.X, Axel Stone ve Adam Hunter gibi karakterleri bünyesinde barındıran Streets of Rage'in de sinema filmini izleyeceğiz. Film için henüz resmi bir vizyon tarihi açıklanmadı. 


    https://oyungezer.com.tr/haber/streets-of-rage-de-film-oluyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Nisan 2022; 13:52:51 >







  • Nintendo switchde yuklu arada oynuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt

    Bunun ilk oyununu Sega Mega Drive II zamanı ne oynardık be! Streets Of Rage (202?) | John Wick'in Yaratıcısından Menü müziğine hayranım. Bunun 2. ve 3. oyununu da oynadım mı oynamadım mı hatırlayamıyorum ama ilk oyununu defalarca oynamıştım. En son 4. oyunu çıktı, aldık oynadık işte. O da biraz değişik bir tarzdı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.