Şimdi Ara

STSL 15-16 1.Hafta | Mersin İY. - Beşiktaş | 16 Ağustos | 22.00 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
1
Favori
11.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu beşiktaş bi harika dostum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TIRPAN

    Tolganin topu cezasahasi dışında eline alması kırmızı kart gerektirmiyor mu

    Tartışılır. Ama top Tolga'nın kontrolündeydi. Bariz bir gol şansı yok yani ortada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Hücum hattınız iyi, defans çok kötü, savunması sağlam bir takıma karşı şansınız yok." diyen rakip takım taraftarları sizin takımın defansı da mükemmel zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AristocraticaL*


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nz9

    Bir Galatasaraylı olarak tek isteğim bu sezon Beşiktaş şampiyon olsun. Vallahi hiç kimse kusura bakmasın bu takımın hakkının çok yendiğini düşünüyorum, zamanında dost takımdı fenerle şöyle böyle oldular falan %90 medya pompalaması. Bak adamlar tıkır tıkır martin basgeç 5 - 2.

    Abi sizde nasıl adamlarsınız yahu.. Fener 4. yıldızı almasın diye, galatasaray iyi oynayanakadar, sıradan tüm lig şampiyon olsun istersiniz. En sinir olduğum tipler. Fenerlilerde aynı. Yok o şampiyon olcagına bu olsun. Yok öyle böyle. Anasını satayım her sene size versinler ligi..

    Yargısız infaz... Biraderim benim bu sezon fener 4. yıldızı almasın diye bir kadem yok, alırlarsa alsınlar ama sonuç olarak Türk takımlarının kalitesi artması ve ligin de kalitesinin artması için eşit şartlara sahip olmalı takımlar siz şampiyon olun takımınız para kazansın transfer yapın kötü bir şey mi istiyorum yani anlamadım ? Zaten benim taraftarı olduğum takım geçen sezon 3 te 3 yapmış çokta umurumda bu sezon fener 4 ü takmış .. Galatasaray öyle yada böyle her türlü oynar biz tek maçta yargılamayız takımımızı hemen demeyiz böyle top mu olur şu şampiyon olsun bu şampiyon olsun diye lakin geçen sezon 4 4 4 rabia diye dalga geçtiğiniz ( meclisten dışarı ) takım 4. yıldızı takıp 3 te 3 yaptı. Bırakınız bu işleri ben amacımı belirttim yukarıda. He sen ille diyorsan yok fener taksın 4 ü taksın ne yapayım. Ama siz de haklısınız bu isyanınız da ne diyeyim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HEISENBERG

    Daha 1. haftadan şampiyonluk türküleri söylenmeye başlanmış,ne güzel

    Hocam kimin ağzından şampiyonluk kelimesi çıkmış ?
  • beşiktaşa helal olsun şampiyonluk yarışı başlamadan bitti
  • Özet var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIRPAN kullanıcısına yanıt
    Gerektirmiyor.
  • Defans ve kaleyi sağlamlaştırırsak tamamdır.
  • 5-2
  • İşte böyle futbol hele ozzi ye helal olsun fazla asist yapacak tebrik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla fenerliyim ama bjk takım olarak harika oynadı harbiden tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Önder


    quote:

    Orijinalden alıntı: Afyonteam

    Bu sene 2 derbi olacak o halde
    Tebrikler Bjk

    Aynen

    Beşiktaş - ts
    Beşiktaş - gs

    Daha derbinin ne olduğunu bilmiyorsun
    6s saymıyorum

    Fb-bjk
    Bjk-fb
    Derbileri tat verir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beşiktaş yine sezona bomba gibi başladı. İlk haftalar yine döktürmeye devam edecektir. Ligin ikinci başlasın havası söner yine herzamanki gibi. Geçen sezonun kopyası olacak gibime geliyor hadi hayırlısı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkaragul40

    Adam gol attı, asist yaptı.Hırs var, arzu var. Ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak mı?

    Bana yaranamayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defans ve kaleci kesinlikle alarm veriyor defansin arkasina atilan her topta aha yedik dedim.Ofansta sikinti yok gibi ama attigimiz goller cok basitti.Büyük rakipler karsisinda gorecegiz artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana Mersin biraz zayıf geldi sanki geçen seneki yırtıcı oyunları yok. Gerçek oyun gücümüzü Trabzon karşısında göreceğiz inş. güzel maç olur ve yeneriz tribünde yerimizi alacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okko

    Bana Mersin biraz zayıf geldi sanki geçen seneki yırtıcı oyunları yok. Gerçek oyun gücümüzü Trabzon karşısında göreceğiz inş. güzel maç olur ve yeneriz tribünde yerimizi alacağız.

    Trabzonspor maçı dediğin gibi takım hakkında daha çok bilgi verecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi galatasaraylı olarak değerlendirmem gerekirse 90 dakikanın belki de 75-80 dakikası pozitif futbol oynadı beşiktaş ve büyük keyif verdi. kenara gelip orta açmalar ve cezasahası önünde yaptığı hızlı tek paslar beni epey şaşırttı. en güzeli ise oyunculara epey özgüven veren bir maç oldu.

    gk - tolga zengin: yorum bile yapmıyorum.. mental olarak bitmiş bir tolga var..

    dr - andreas beck: ligin en hızlı ve tehlikeli oyuncularından birine karşı hiç fena değildi. daha rahat olacağı maçlarda ofansif katkısı da artacaktır.

    dc - ersan gülüm: wellington eşleşmelerinde bir kaç kez iyi top kesti hava toplarında da başarılıydı. rhodolfo ile henüz tam uyum sağlamış değiller.

    dc - rhodolfo: ilk golde ofsayt taktiği yapmak istedi ancak geri dörtlü ilk kez beraber oynuyorlar, haliyle olacak bunlar. onun dışında kazandığı topta yaptığı kritik müdahele ve dönen topta golü bulması göze çarptı.

    dl - tosic: goldeki hatası hayal kırıklığı yarattı. ama zamana ihtiyacı var ben şahsen güveniyorum.

    mc - atiba: istekliydi, bir topu direkten döndü standart atiba performansını yine seyrettik (yaş 33)

    mc- oğuzhan özyakup: gerçekten bambaşka bir ozzie izledik. 3. bölgede attığı pasların başarı yüzdesi inanılmazdı. 3 asistin üzerine diyebilecek bir şey yok zaten. umarım sakatlanmaz ve bu performansını sürdürür.

    amc - quaresma: ilk maçı için fena değildi. oyunu daha olgundu. yerinde dribblingler yaptı, yerinde paslar verdi. bir tane gereksiz şutu oldu sadece.

    aml - olcay şahan: formda bir olcay'ın neler yapabileceğini yine gördük. bu maçın üstüne 10 tane top kaybetti vs diye eleştirmek yersiz.

    amr - töre: taşıdığı toplar güzeldi ancak benim dikkatimi çeken zamanında yaptığı patlamalardı. enerjisini baya efektif kullandı. gomez'e pas verse güzel olurdu ama töre bu beni şaşırtmadı pek.

    st - cenk tosun: kendine güveni gelmiş. bunu gelişine vurup harcadığı 2 pozisyonda belli etti. attığı gollerde zamanlaması ve pozisyon alışı klastı. ama beni şaşırtan dar alanda yapılan paslaşmalarda ve tek toplarda ortaya koyduğu kaliteydi.

    +kerim frei: çok değişik bir oyuncu. töre'ye atmadığı pas mesela. umarım mental özellikleri şenol hocayla beraber gelişir. benim çok umudum var. attığı golde temiz bir vuruş yaptı.

    +mario gomez: yorum yapmak için çook çook erken. ayağına pek top gelmedi ama hep müsait pozisyondaydı. cenk'in bu performansı gomez'i epey motive edecektir.

    +necip uysal: defansif olarak beğendim, bir iki tehlikeli top kesip üzerine düşeni yaptı. necip'i uzun süre sonra dikine pas verirken ve top sürerken gördüm. umudum yok ama en azından belli bir standartı olur belki bundan sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bjk çok güzel top oynadı Oğuzhan'ı ayrıca çok beğendim.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.