Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 12.Hafta Beşiktaş -Sivasspor 22 Kasım 2015 | 19.00 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
0
Favori
9.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tilki_Andrei


    quote:

    Orijinalden alıntı: kralYD


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tilki_Andrei


    quote:

    Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tilki_Andrei

    Beşiktaşı şampiyon yapma operasyonu başlamış.

    Aynen her dönem belli başlı zamanlar bu operasyon başlar. (Nedense iyi top oynarız hep)

    Sonra bir şekilde doğramaya başlarlar. Bir bakmışsın diğer renklilerin sesi soluğu kesilmiş

    Yazık ya

    Geçen hafta 4 bu hafta 3 nolcak bu gsnin hali onu söyle sen

    Gsnin hali nemi olacak :D
    Gecen senede ayni zamanlarda boyleydi sonra ne oldu

    Say bakalim

    ☆ ☆ ☆ ☆



    Bunlar boyle hacı bunların sevinme zamanları Eylül Ekim Kasım ve Aralık
    Sonraları bunlar niyeyse hep magdura yatar. Renkliler yine şampiyon oldu diye aglar bilmezki bize yetişmek için 7 şampiyonluk artı sayısız kupa kazanması gerektiğini

    Olimpiyatta bunlari gömdükmü bunlar tepetaklak kendilerini 3.lukte bulacaklar yine :D
    Her sene boyle oldu.
    Iste boyle her sene boyle
    Kartala boyle

    Süresiz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cesi1903

    Asıl ona oyun karakteri diyoruz.. İleri geri depar atan bir yapısı olmadığı için ani hızlanmalarda biraz geri kalıyor gibi görünüyor.. Ama stabil oyunda çok sağlam.. Biz korner atarken geride bekleyen çoğu zaman Beck oluyor, çünkü geniş alanda ağır değil.. Bi kere nerede duracağını biliyor.. Ligdeki en iyi defansif bek olması da kadromuzda tamamlayıcı bir özellik.. Top sürmesine falan gerek yok bu takımda, yeterince o tarz futbolcu var, kadro mühendisliğinde tamamlayıcı adamlar önemli, fm de sağ bek profili oluşturmuyoruz. Hilbertle quaresma göze hoş geliyodu 4. 5. olup duruyorduk.. Önde töre gibi quaresma gibi adamlar varken Beck nimettir.. Sorun olan yer sağ bek diil sol bek.. Oraya moldeli linnes gibi birini bulmak gerek..

    Bizim bekler hic orta yapmiyorlar. Fenerin beklerine bak gokhan gonulle caner. Fener sürekli son dakikalarda gol atiyor genel karakterinde var. Ersun yanal varken bu had safhadaydi. Son dakikalarda çok baski yapiyolardi ersun yanal varken. Bu nasil oluyodu bekler surekli orta yapiyodu. Zaten fenerin beklerinde bu var. Bizim beklerde bu yok. Bek dediğin öyle olmali. Defansif bek diye yavaş olmasina gerek yok. Açık alanda da beck hizli falan değil,serdardan farki yok. Sadece nerde durmasi gerektiğini iyi biliyor,fener macindada zaten baya ortaya çikti onun ağırlığı. Maça falan gidebiliyosan çıplak gözle izle sadece onu takip et anlarsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beck in antalyada verdiği gollük pas, lokomotif maçında getirdiği top ilk aklıma gelenler..

    Çok beğendiğin fbli şener feneri 3-2 yendiğimiz maçta son golde Töre'yi nasıl kaçırdı bir de öyle düşün.. İleri çıkmaya devam etsin, sayesinde derbi kazandık.. O pozisyonun başında geride oyunu kuran da Beck'ti..

    Beklerin asıl görevi ileri çıkmak değil, Beşiktaş'ta 20 yıldır dani alves gibileri oynamıyor ki Beck'e burun kıvırayım. Maçları çıplak izlemek demişken 25 yılda istda 10 maç kaçırmadım. Bu gözler kimleri izlemedi ki. Hangisini sayayım. Recep, Erkan, Adem dursun, erman, ekrem dağ falan oynadı. On tane daha sayarım çıldırtan. Bu kadar adamdan sonra Beck diye biri gelmiş, farkı görüp anlamak, ona göre yorumlamak gerek. Yanından geçip gidilen ilk iki adam şenerle caner senin mantığına göre..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerin bekleri çok iyi, çok orta yapıyor, attığı gol 19; bizim bekler rezalet, attığımız gol 30 :) Abrupa kupasını da say yediğimiz de daha az.. Senin hesapta bir terslik var..

    Devre arasında sol stoper ve sol bek alınsın, arkana yaslan izle... Beck'i de sahiplen, bu tribün kimleri izletti sabretti.. ismail çok çıkıyor ama camiada sağ bek değil, 3 adam olmasına rağmen konuşulan hala sol bek.. Beck ligdeki en sağlam sağ bek, serdarla alakası yok.. Şenol güneş bunu görüyor, farkettiysen birçok mevkide sürekli adam deniyor, yakın performans gösterenleri değiştiriyor vs ama orası belli..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cesi1903 C kullanıcısına yanıt
    Biz beklerle gol atmiyoruzki,fenere bak son dakikalarda ozellikle ersun yanal zamaninda cok baski kuruyordu biz bunu yapamiyoduk neden adamlarin bekleri orta yapiyodu surekli,ortaya biri kafa vurmasada takim önde oldugu icin donen toplari aliyolardi karsi takim cikamiyodu hic,biz topu alip oguzhanla dikine ayaga oynayarak gitmeye calisiyoruz,kapali savunmalari böyle açamayiz. Demek istedigim iskenderbey macina bak ismailin ortasinda cenk kafa vurdu gol oldu. Işte o ortalari beklerimiz çok az yapiyor bunu diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.