Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 15. Hafta l Beşiktaş-Galatasaray l 14.12.2015 l 20:00 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
2
Favori
8.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2. Dönem Beşiktaş bomba gibi olacak inşallah, Veli, Tolgay, Kaleci ve Stoper ile fazla fazla gol atacağımıza inanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackshow

    Bu takım bu sene türkiyenin en iyi takımı tek korkum son vuruşlar. Arda demişti gs türkiyenin barcelona sı diye sadece gülüyorum. Asıl türkiyenin barcelona sı beşiktaştir. Müthiş futbol oynuyoruz. Son vuruşları da hallettik mi bu sene inşallah şampiyon olacağız.

    Arda onu zenginlik açısından söylemiş asıl komik olan tarafı da bu Galatasaray borç içinde yüzüyor.
  • abartmayın beyler al tarafı gsyi yendik
  • Bosoktos'o yonop bolono sondorocogoz.
    Galatasaray'i yenmek gram umrumda degil herkes haddini bilsin yeter

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda çok iyi oynadık ve kazandık. Stoper ve kaleci alınsın dışardaki 2 derbiyi de alırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera olmasa fark olurdu. Ucuz kurtuldular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bjk Real madrid gibiydi biz ise düşmemeye oynayan elche,espanyol gibi bir takımdık umarım bu kadar derbi kazanmanın üstüne fb yerine bjk şampiyon olur.Tebrikler bu arada bu oyuna transfer yapmazlarsa dursun özbek bundan sonra Arenaya ancak seyirci olarak girer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı dernekte izledim gollerden sonra çok sevindik tanımadığım adamlara sarıldım tezahüratlar yaptık sonuna kadar hakettik maçı 4,5 bile olabilirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıradan bi anadolu takımına karşı oynar gibi tek kale maç oldu.. Aşağıladık resmen.. Top gibi oynadık ğs ile.. Salya sümük hakem diye ağlayan selçuk o hakeme dua etsin de maçı tamamlayabildi..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu macta bjk yi tuttum, icim rahat tabi nasilsa 3.olacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazi taraftarlar cok saygisiz, aklimda dalga gecmek vardi ama su oynadiklari futboldan sonra cidden acidim dalga gecmiycem. gs nin onu karanlik tunel dertlerine yansinlar. tebrik eden arkadaslara tesekkur ediyorum futbol sizin gibilerle guzel sizlerin yorumlarina her zaman kapimiz aciktir. lafimiz troll galatasaraylilaradir.
  • Çok güzel oynadık, eğer muslera olmasaydı fark olacaktı. Kazanmak önemliydi, gs'de ruh kalmamış. Demiştim zaten eğer hata yapacaksa ve kaybedeceksek Günay ile kaybedelim, canı sağolsun daha iyi olacaktır inşallah. Bu aradak herkes ağzına hakemi dolamış. Yok gs'nin bazı faullerini vermemiş. Selçuk bey de hakem haddini bilecek demiş. Yok artık kadıköye git kadıköyde en ufak uğultuda hakem hemen faul çalıyor derbide, arenaya git arenada da genelde en ufak pozisyonda hemen faul verir hakemler. Olimpiyatta derbilerde bu olmuyordu, ilk defa oldu. Hakem en son konuşulacak taraftır.
  • Cidden mükemmel bir galibiyet aldık. Teşekkürler Beşiktaşım.
  • galatasarayda orta sahayı yönetece adam yok bugün chedju biraz parladı fakat adamın asıl mevkisi stoper olcan neden bek oynuyor gerçekten çok kötü bir galatasaray izledik podolskiye kaç kere top gelmiş maç boyunca çok merak ettim
  • Açıklamalarına şaka yaparak başlayan İsmail Köybaşı, "Ben bir espri yaparak başlamak istiyorum. Son 3 senedir ben derbilerde oynamıyorum. özellikle Galatasaray derbilerinde. Şu anda şaka yapıyorum.
    Şu adama 1 ay önce kızıyordum hep izlediğim kahve yüzünden ismaile her top geldiğinde adam hakaret ediyor valla neden kızdığımı bile hatırlamıyorum gerçekten istekle oynuyor kendine güveni arttıkça dahada yıldızlaşacak. Olcayla filan takılıyordur bu ben geldim derbi kazanıyoz diye
  • Mete Kalkavan Gs liler kadar biz BEŞİKTAŞ lılar tarafından hatta sahada futbol izlemek isteyen tüm taraftarlar tarafından sevimez sevilmemli. Adam oynatacağı yerde durdurur durduracağı yerde oynatır. Sürekli her iki takıma karşı da yanlış kararlar verir.
    Bugün Gs de en çok topla oynayan oyuncu Musleraydı herhalde. Yazık ya acıyorum adama. Şimdi çıkıp ben gidiyorum dese kimsenin kal demeye yüzü yok
    "Beşiktaş'ın liderliği GS ile oynayana kadardır" diyen trollere selam olsun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jakkoba

    Koyu bir Galatasaraylıyım. Kesinlikle maçın hakkı Beşiktaşın'dı. Benim üzüldüğüm Beşiktaşın kazanması değil bizim halimiz. Tebrikler arkadaşlar.

    Asıl ben seni tebrik ederim kardeşim, futbol sadece bir oyun, trolleyenlere de aldırış etme. Mağlubiyetler olmasa galibiyetlerin tadı olmazdı. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş'ı tebrik ederim. Baştan sona üstün, son derece iyi oynayarak güzel bir galibiyet aldılar. Üstelik devam etmeyi çok ama çok hakettikleri avrupa liginden elenerek dönüp , toparlanıp böyle bir güzel oyun izlettirmeleri takdire şâyân.
  • Tebrikler Beşiktaş'ım!İnşallah biz bu sene ligde ve kupada şampiyon olacağız..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.