Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 4.Hafta | Galatasaray - Mersin İ.Y. | 13 Eylül 2015 | (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
2
Favori
7.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seleucuid

    quote:

    Orijinalden alıntı: ferrotello

    quote:

    Orijinalden alıntı: Seleucuid

    quote:

    Orijinalden alıntı: ferrotello

    quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    quote:

    Orijinalden alıntı: ferrotello

    quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    quote:

    Orijinalden alıntı: ferrotello

    quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    biz bunlara deplasmanda 5 atip ustelik bide 7 mahalleye futbol dersi verince mersin kotu takim herkes 5 atar diyen gs liler cogunluktaydi. buyrun gorduk mersini bugun evinde 2 pas yapamadin. bu mac gercekten kotuydu gs, hani osmanli macinda yenilmesine ragmen demistim skor yaniltmasin gs o macta 3-4 atardi sanssixlik oldu.

    sanirim kafalar madrid macinda ins avrupada kazanirsiniz.

    Herkes skor taraftarlığı yapıyor, aynı senin yaptığın gibi. Osmanlı maçında zaten adamların 2-3 mü ne şutu vardı kaleye, öyle iyi top oynamasak da pozisyonlara girdik atmadık, bu maçta da Mersin'in girdiği pozisyonlar oldu ama bizim en az iki kat daha pozisyonumuz var. Öyle ahım şahım top oynamıyoruz, organize falan de değiliz çok ama iki maçta da en az 20 şutumuz vardı ve 10 tane en az net pozisyon vardı, sırf 7-8 tane Burak kaçırdı. Şu anki oynadığımızdan çok daha iyi oynama şansımız yok ligde sıkıntı da zaten oyun değil, son vuruşlar.

    dedigin direk celismis bana cevabinla skor taraftarligi yapsam osmanli macini ornek vermezdim bende dedim o macta cok acayip kacti feci ustundunuz bu macta orta saha mucadelesinde fln o kadar ustunluk kurulmadi ayrica o mersininki gol olsa 2-1 yenilirdiniz ama osmanli macinda ornegin torje nin attigi gol 50 yilda bir yer muslera ayri bi kismetsizlik vardi. ben gs nin osmanli macindaki kadar bu macta ustunluk kurduguna inanmiyorum mac genelinde. yorumuna saygi duyarim tabi trollemek icin girmedim.

    Hocam, sen zaten troll değilsin troller belli, biz ezberledik onları. Sen kendin dedin maçı izledim diye, adamların kalecileri çok formdaydı bugün, ilk yarı sahada yoktuk, ama ikinci yarı maça galibiyet getirecek pozisyonları bulduk, geçen sene böyle pozisyonlar bile bulmadığımız birçok maç aldık, sonraki haftalarda iki kat üç kat net pozisyon bulacak halimiz yok, son şutlarda özellikle Burak daha becerikli olmazsa ve defanstaki yapılan hatalardan da kurtulmazsak puan kayıpları devam eder, ama hiçbir GSli çok üzülmez Hamzaoğlu'nun gitmesi, belki de yönetimin de gitmesinin daha da yakınlaşacağı için.

    tabi ligde puan kaybetmeniz isimize gelir ama insallah avrupada farkli oynayip 2. olursunuz. 3. luk ztn cepte o kazak takimi ne olursa olsun gs ye rakip olamazda.daha ilk haftalar belli olmaz ama melonun gitmesi cok kotu olmus orta saha icin, diger faktorleri gectim futbol acisindan intihar olmus.

    Benfica çok güç kaybetti, öyle bilinen Gaitan ve Salvio var, Salvio da sakat, Benfica'yı eleriz demiyorum kesin, ama eleme ihtimaliz var. Melo'nun gitmesi saçmalık, 4 milyon Euro para için sezona önliberosuz başladık, süper zeka Hamzaoğlu kulübün muhasebecisi gibi yerinde adam olmadan sattırdı adamı, Melo profesyonel bir adam, kalsaydı bile oynadığı sürece verebileceğinin maksimumunu verirdi.

    Net söylüyorum benfica içerde de dışarda da sizi dağıtır.

    Mesajımın ssni al, dağıtırsa gel beni bul.

    Dağıtmaktan kastım 2 maçtada yenileceksiniz.2 maçtada yenilmezseniz 1 ay kendimi çizeceğim ama 2 maçtada yenilirseniz sen çizeceksin 1 ay tamam mı ?

    Ben foruma her gün giriyorum ve aktif bir kullanıcıyım, ama iki maçı da yenilirsek gel artistliğini yap bana gıkımı çıkarmam.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoNNiE-

    Yani sen ciddi ciddi benfica yı yenebileceğinizi düşünüyorsun ha

    Benfica'yı yenebiliriz diyorum, ama kesin yeneriz demiyorum.
  • Benfica'yı elemeniz hakkında bişey dedim sana konuyu ''şike davasına'' kadar getirdin arkadaşım,batmaktan kastım buydu.Benfica'yı eleme ihtimaliniz filan şu an için yok.Galatasaray top filan oynamıyor kafalarına göre takılıyolar atak organizasyonu yok defans çöküyor hem de içeride oynanan maçlarda oluyor bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_23

    Benfica'yı elemeniz hakkında bişey dedim sana konuyu ''şike davasına'' kadar getirdin arkadaşım,batmaktan kastım buydu.Benfica'yı eleme ihtimaliniz filan şu an için yok.Galatasaray top filan oynamıyor kafalarına göre takılıyolar atak organizasyonu yok defans çöküyor hem de içeride oynanan maçlarda oluyor bunlar.

    Şike davasına kadar ben mi getirdim, biz gidemediğimiz için siz gittiniz dedi birileri, sen mi dedin, başkası mı dedi bilmiyorum, kime ne cevap verdiğimi unuttum.
  • Ben cezamız olduğu için siz gittiniz dedim sen konuyu daha da derine indirdin.Hesap sorun diyosun konumuzla alakası yok ben orada cezamız var derken Galatasaray'ın her zaman Şampiyonlar Ligine gittiğinde süper oynayarak,hak ederek gitmediğini vurguladım.
  • Çok zor bir ihtimal yenmeniz. Ya kendi kalelerine atacaklar ya da penaltı, kırmızı kart, ofsayttan gol vs gibi durumlar olacakki siz kazanabilesiniz. Yanlış anlama beni fakat gidişatınız bunu gösteriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza hoca ay sonunu zor gorur boyle giderse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok dengeli bir maç oldu yine şükür
  • Az önce maçın özetini izledim,galatasarayda forvet yok. Al buraki vur umuta o derece.

    Selçuk inanin kırmızı pozisyonunda bayağı bi şaşırdım. Ben olsam o tekmeyi suratına doğru atardım.yazık olmuş s.inana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene hatırlıyorumda hamza hocadan daha adamı yoktu.Şimdi ne olduda Hamza hocaya laf atar oldunuz.Siz Hamza hocaya laf atacağınıza yönetime laf atın bu kadro ile ne yapmanızı bekliyorsunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_23

    Bu arkadaşın içine iyi oturmuş,tabi alıştınız Melo çirkeflik yapınca kart görmemesine.

    Cumleleri ve anlatilani anlamayarak cahilligine cahillik katiyosun. Onceki mesajlarima bakarsan kirmizinin dogru karar oldugunu soyledim zaten. Ama Selcuga bu hareketi niye yaptin diye kimse kizamaz sonuna hadar hakli keske daha sertini yapsaydi. Ve senin icine bazi seyler cok Saglam oturmus ki puan kaybimizda gelip acisini cikariyosun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dursun - Hamza
  • Ya bu Hamza ne anlatiyor Bruma yi Amrabati yolla Olcanla basla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdi 1903


    https://store.donanimhaber.com/4a/15/f9/4a15f9696a536539a503b63ec895a670.jpg

    Tam bir kahkaha tufanı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: knight0fheaven

    Geçen sene hatırlıyorumda hamza hocadan daha adamı yoktu.Şimdi ne olduda Hamza hocaya laf atar oldunuz.Siz Hamza hocaya laf atacağınıza yönetime laf atın bu kadro ile ne yapmanızı bekliyorsunuz ?

    JPK ile Bilal'ıı yönetim mi aldı, transferın sön gününde önlibero yokken takımda Melo'nun gitmesine kim izin verdi, İsviçre milli takımında oynayan Dzemali'yi kim denedi, her hafta taraftarla dalga geçen açıklamaları kim yaptı. Yönetim tabi ki hatalı, ama Hamzaoğlu da çok hatalı ve hemen defolup gitmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tom Waits

    Aziz o kadar para harcadı, bırakmaz bu yılı şansa adam. Şu hakemleri gördükçe futboldan soğuyorum artık. Karaktersizler.

    Doğru düzgün pozisyon üretemiyorsunuz ya Sneijder uzaktan vuruyor ya da oyuncular kendini atıp penaltı faul bekliyor.İşinize gelmeyince Fener'e sallayın hemen hadi gülüm yemezler.

    Tamam gülo
    Bu haftada atarsın 90+9 da falan, ama emeğinizle kazanırsınız demi




  • Gs Bu sezonda sampiyon raad olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah be hamza hoca.. Nedir senin bu yerli oyuncu merak'ın ??

    İbrahimoviç, Kevin yedekte bekletiyorsun arkadaş alsana oyuna 60 70 dk da çoştursunlar takımı.. Ama yoook alır mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Clinkz Eastwood

    Gs Bu sezonda sampiyon raad olun

    Ben hala chelseanın şampiyon olacağına inanırken gsnin daha çook şansı olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.