Şimdi Ara

STSL 2016-17 | 14. Hafta | Galatasaray - Gaziantepspor | 11 Aralık 2016 Pazar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
3
Favori
6.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Hocam kusruma bakmayin ancak bu takima iyi oynuyor diyorsaniz futboldan gercekten anlamiyorsunuz. Bir de Barcelona ornegi vermissiniz. Barcelona pas oynuyor ama bos pas yapmiyor. Galatasaray ceza sahasindaki topu alip kalecisine kadar gonderiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkn_s

    Galatasaraylılar arkanıza yaslanın,koltuklara kurulun birazdan resital başlıyor.

    Maç yazımın sonu böyle. Peki sonuç? Kaliteden uzak niteliksiz avam futbol. Yine mi? Bu sefer neyi beğenmedin ki. 3-0 almışız basmışız alayına. Orgazm yaşıyoruz doruklarda. Siz öyle düşünün....


    Koskoca ilk yarı rezil Antep, çaresiz Antep bizden daha etkiliydi. Yalnız şiir gibi oynuyoruz. Dünyanın en hızlı kamplumbağaları bizde. Ben şahsen Beşiktaş ve Başakşehir'in maçlarını seyretmiyorum neden mi?

    Çise bile gidemiyoz arkadaş? Genç yaşta prostat olacaz.
    Halbuki bak bizim takıma mis. Sağ bekten stopere oradan liberoya oradan sahte jokere oradan çakma panzere oradan yasin..... Maçı kaçırma gölü görememe diye bir sıkıntı yok.

    Rahat rahat çise gidebiliyom.Rahat rahat çaymı koyabiliyom kurabiyemi yiyebiliyom. Mükemmel bir olay bu büyük konfor.

    Antep kalecisi Gökhan adamı star yaptı bizim takım! Biri 30 metreden sallıyor gelişine vur gitsin hepsi kalecinin üstüne. Kaleyi bulan 13 şut var abi.Dövdük kaleciyi resmen dövdük.O biçim yani.Vurmuşuz adam kurtarmış vurmuşuz kurtarmış geçmiyor namussuz top geçmiyor. Ama bu kalecinin kurtardığı bir tane esaslı şut yok. Hepsi tırı vırı şutlar boş.

    Dakika 70 bir sahne var şu moralsiz halimle güldüm hem de kıçımla. Bizim takım kontra yakalamış %100 gol arkadaş %1000 kaçarı yok. Defans topu Brumaya atmış Bruma topu Sneijdere gönderiyor önü boş adamın bomboş. Karşı tarafta sanırım Yasin de var. Top bizim sahte Jokerde. Adam ne yaparsa beğenirsin.

    Topu süreceğine boş sahada ilerleyeceğine adam etrafında bir tur attı durduk yere

    Akşam akşam ne güldüm ya. 20 trilyonluk adam boş sahada yürümekten aciz


    Dakika 66 Kırmızı Kart .Oh dedik. Öyle böyle değil çok derinden bir oh. Tribündeki taraftar tvdeki seyirci hepimiz. Hiç saklamanın alemi yok. Hepimizin kan basıncı adrenalin seviyesi sinir katsayısı birdenbire düşüverdi. Kadayıf gibi olduk. Oh be dedik maçı kurtardık. Burdanda maçı vermezler düşüncesi hâkimdi.

    Şimdi bizim taraftar devreye lider girermiyiz acaba diyor neden olmasın diyor. Aslında fena değiliz diyor. Bir özgüven ki ne özgüven.

    Tabela herşey aslanım tabela herşey.

    Bak bu takımı bir almana seyrettir
    Bir ingilize seyrettir.
    Bir İspanyola seyrettir. On dakika sonra kapatır maçı. On dakika dayanamaz bu rezilliğe.

    Neyse biz geleceğe umutla bakalım. Şampiyonluk yolunda tam gaz gidiyoruz diyelim. İki takviyeyle tamam bu iş uçarız vallahi diyelim.

    Bindik bir alemete gedeyoz kıyamete

    Sana iki şey yazayım da bilgilen biraz.Bir, elin ingilizi bu ülkede hiçbir maçı izlemez, hepsi rezalet çünkü.İki, o izlemeye kıyamadığın Bjk ile puan farkımız 3.Kendi sahalarında oynadılar bizimle ve sene başından beri göze sokula sokula hakem desteği alıyorlar.Kiev'den yeni 6 yediler ve Bursa maçında beleş penaltı ile gol attılar.Bundan sonra sallamadan önce maçları izle sana tavsiyem..Yazdığın her şeye cevap veriririm de gerek yok, amacın belli senin.


    Bu üye Galatasaraylı falan değil, ne zaman görsem takıma sallıyor iyi kötü demeden..Galatasaraylı arkadaşlarımın bilgisi olsun.Blokluydu bende alıntı yapmışlar, yoksa cevap bile yazmazdım buna.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsniffer

    Sen gizli Fenerli falansın herhalde. İyi de oynasak kötü de oynasak sürekli olarak bir memnuniyetsizlik hali hakim. Aslan gibi top oynadık ve yendik. Her hafta "ama yendiğimiz takım 8'inci" "Ama yendiğimiz takım 10uncu" falan diye laf yapıyorsunuz. Zaten ligde doğal olarak ilk 5'te olan 5 takım var, aksi olmasını bekleyen ilginç kafalar var. İstiyorlar ki her hafta Beşiktaş, Fener, Başakşehir, Bursa ve Konya'yla maç yapıp onları kazanalım. Hatta o da yetmez; bunları deplasmanda yenelim... Aynı Serhat Ulueren-Erman Toroğlu-Hıncal Uluç gibi seviyesiz, futbol bilgisinden yoksun yazılar yazıyorsun. Bir takımın topa hükmetmek üzerine bir oyun planı geliştirmesi gayet doğal. Barcelona bu sistemle son 10 yılda 4 kez Şampiyonlar Ligi kazandı. Onların maçlarında da bol bol çay koyacak, bisküvi yiyecek zaman oluyor. Elinde ayağa pas yaparak oyun oynayabilecek fizik gücü çok yüksek olmayan bir oyuncu grubu varsa böyle bir oyun anlayışı benimsemek gayet doğal. Gören de sanacak ki her an pozisyon veriyoruz da kırmızı kart gelince çok rahatlamışız. ADAMLAR GOLÜ DURAN TOPTAN ATTI. Ve ben golden sonra Muslera'nın elinde ya da aut/korner'de sonlanan ciddi bir gol pozisyonu görmedim. Gören varsa mesaj atsın. Şutlar vuruldu rakip kaleci başarılı bir günündeydi çıkardı. Yoksa 6-7 tane şut var ki en az ikisi çoğu maçta gol olur. Kalecinin başarılı yer tutmasıyla alakalı bir durum. Bu takımın yaş ortalaması ortada; bir o kalede bir bu kalede maç OY-NA-YA-MAZ. Böyle bir şey istiyorsanız 5 tane 25 yaş altı ilk 11 oyuncusu alacaksınız. Böyle bir ihtimal de şu an için olmadığına göre en uygun sistem "possession game" yani topa sahip olma oyunu. Bazen kısırlıklar yaşıyor olsak da beğenmediğiniz oyun işe yarıyor gibi görünüyor. Çok beğendiğiniz 6 penaltılı süper dinamik atom karınca Beşiktaş'tan yalnızca 3 puan geride bu "kaplumbağa Galatasaray". Üstelik hem Kadıköy hem de Vodafone Arena deplasmanlarını aradan çıkartmış. Bir de yıllardır en iyi ihtimalle 1 puana talim olunan Gençlerbirliği deplasmanı aradan çıkmış. Haftaya Osmanlıspor'u yen, gel burada Alanya'yı yen ilk yarının son haftasına lider gireceksin. Sene başında "6. olsak iyi yeaaa" diyen adamlar çıkmış burada "Rikerink gitsiiin takımı bok etti" diyor. Allah akıl fikir versin size. Alman-İngiliz-İspanyol güzel top izlemeye alışmış çünkü her sene hocasını kovmuyor. 20 takımlı ligde senede 5-6 TD değişiyor(Ki çoğu küme düşen takımlarda oluyor bu değişikliklerin). Haliyle adamlarda istikrar var.

    İlk yarı antepin 3 tane çok net pozisyonu vardı. Ayrıca bu takım top mu oynuyor şimdi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lutfen12345 L kullanıcısına yanıt
    Barcelona boş pas yapmıyor diyorsan hayatında Barcelona maçı izlememişsin sen kardeşim.
  • Galatasaray camiası ve teknik ekip şu konu ve konular üzerinde düşünmeli .
    - Takım topu kaptırdığında kazanmasını bilmiyor.
    - Takım kontraya çıktığında şaşma problemini çözmeli
    - Takım gole pozisyonun da iken herkes bencillik peşinde , neden bir Barcelona gibi herkes birbirine asist yapmıyor. Özellikle de Yasin Bey. Adam da acayip derece de bir bencillik hakim.

    - Savunma hattında bana kalırsa Serdar Aziz halen daha ısınamadı. Doğal olarak karşılıyorum. Çünkü neredeyse geleli adam akıllı maç veya maça çıkmadı . Akşam Gaziantep maçında bile sakatlanarak oyundan çıktı. Beğenmediğimiz Fenerbahçe bile Kjaer ve Skrtel , sağlam ikili oluşturmuş durumda ve Transfer politikamızı böyle bir savunma hattı kurulmalı.
    - Bu takıma neden bir türlü sağ kanata adam bulanmıyor. Sabri bu mevkiye üfledi püfledi mi .
    - Eren Derdiyok Gaziantep maçında kaçırdığı gole bakılacak olursa koskoca Galatasaray forvetsiz mi ?
    - Selçuk'a birileri yan pas ve geri pasla olmayacağını ve dikine oynamasının mecburi olduğu söylemeli. Eğer dikine bir şekilde oynayamıyorsa yerine orta saha alınmalı.

    Teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganeja

    dökülüyoruz....3 atmasına rağmen yasin....şino...poldi...deyong...seneye bu takımda olmamalı..yeni yapılanma şart..

    %100 . bu takımın yenilenmesi lazım geçen haftalarda bunu söyleyince biri tepki göstermişti bana fmci tayfa filan diyodu. ne yapalım selçuk eski selçuk değil sneijder eski sneijder değil bazı pozisyonlara oyuncu bulamadık bir türlü .. bu adamlarla mı devam edeceğiz yıllarca?
  • Bence sneijderin vadesi doldu ama ondan daha iyi daha genç futbolcu 15 m aşağısı değil yani onu bi kere geçelim. Bence çok beğeniyor olsakta carole savunma yönü çok ama çok zayııf ofsaytı hep bozan isim ve kesinlikle bir tane sert stoper lazım ne serdar ne chedjou ne balta hiç biri sert değil alan daraltmadan birbirlerinin poposuna bakarak oyun oynuyor bizim stoperler.Galatasaray 1 stoper 1 ofansif ortasaha alırsa veya 2 yönlü ortasaha elini kolunu sallayarak o muhteşem gördüğünüz beşiktaşı falan duman eder şampion olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsniffer

    Barcelona boş pas yapmıyor diyorsan hayatında Barcelona maçı izlememişsin sen kardeşim.

    Yav yaşın kaç? Tartışma çıkarmaya çalışmayın şurda. Tamam sen haklısın git çizgi filmine devam et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bastır cimnomummm
  • Serdar balta ikilisiyle olmaz bu is. Baltayı yedeğe cekip yanına iyi bir yabancı stoper sart.

    Selcugun vadesi bitti yuruyerek top oynuyor, orta sahada dmcye yardım etmiyor. DMC ile ileri arasında kopru olmuyor.

    İleri hat bizim cok kotu değil, yedek forvet gelse tr icin yeterli. Ayrıca ben hala linnesten cok umutluyum, ısrar edilmesi gerek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takım top felan oynamıyor kardeşim kimse kusura bakmasın. Zor maçlar başakşehir doğru dürüst pozisyona girmeden 2.1 yenilmişsin hemde içerde. Fenerbahçe kaleye gidememiş rezil futbolla 2.0 yenilmişsin beşiktaş 2.0 öndesin 2.2 zor bitmişsin.
  • Galatasarayliyim.Bu takımdan bi cacık olmaz. Burda maddeleri saymaya kalksam bitiremem. Dün balıktan geldim uykusuz olduğum halde maçı izlemeye gittim. Yeminle söylüyorum adımız gs diye buralardayiz. Bu oyuncuları başka takımda topla. Yol geçen hanı olur. Muslera sneijder carole bruma dışında adam gibi yüreğiyle oynayan yok. Yasin hat trick yapmış. Bana göre dünün en kötü adamlarından biri. 2 top önünde kaldı zaten. Ben hiç bir zaman attıklarına bakmam attirdiklarina bakarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımını en dürüstçe eleştiren hep gs taraftarları oluyor. Bu özellik keşke bizimkilerde de olsa. helal olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yiğido__58

    Galatasarayliyim.Bu takımdan bi cacık olmaz. Burda maddeleri saymaya kalksam bitiremem. Dün balıktan geldim uykusuz olduğum halde maçı izlemeye gittim. Yeminle söylüyorum adımız gs diye buralardayiz. Bu oyuncuları başka takımda topla. Yol geçen hanı olur. Muslera sneijder carole bruma dışında adam gibi yüreğiyle oynayan yok. Yasin hat trick yapmış. Bana göre dünün en kötü adamlarından biri. 2 top önünde kaldı zaten. Ben hiç bir zaman attıklarına bakmam attirdiklarina bakarım.

    Aldığı her pozisyonda kaleye vurmaya çalışmasa da asist yapmaya çalışsa, maç 6-7 olurdu.. Ama gel gör ki Yasin çok bencil ve kaleye vurduğu her toptan sonra kendine söven takım arkadaşlarıyla göz göze gelmemek için çoraplarını çekiyor ayakkabısını bağlıyor filan.. dikkat edin hep böyle.. Ama golü attı ve günü kurtardı ya , ondan ala adam yok..

    Galatasaraylıyım ama bu kadar verimsiz bir takım ve bu kadar oyunu çözmekten aciz bir teknik adam görmedim..




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.