Şimdi Ara

STSL 2016-17 | 18. Hafta | Kardemir Karabükspor - Galatasaray | 21 Ocak 2017 Cumartesi 19:00 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
0
Favori
15.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yönetim derhal defolup rikeyle birlikte defolup gitmeli haysiyetsiz herifler. Takım resmen cüneyt tarafından doğrandı dilim dilim resmen kimseden çıt yok kimden korkuyorsunuz ulan söyleyin taraftar yapsın gerekeni siz defolun. Yapmak istediği çok net belli dursun haysiyetsizinin peşkeşi çekti zaten işini bitirip gidecek. Kşnseden çıt yok. 20 milyon taraftar suskun ama bu suskunluk biryere kadar gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sonuca şaşırmadım. Sezon başından beri GS zaten iyi oynamıyordu. GS'ın her şeyden önce gerçek bir teknik direktöre ihtiyacı var.
  • herkes hakeme laf etmişde kimse gs nin yediği gollere laf etmemiş.bu adamlar sürekli kafa golü yiyor.yahu artık bişey yapsınlar bir fenerbahçeli olarak galatasarayı böyle görmek üzüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

    Eyvallah penaltı uydurma da Carole'e ne demeli. Her maç aynı şey. Topu dışarı vurmak varken nasıl penaltı yaptırırım diye uğraştı. Her maç aynı şey. Daha ne kadar sabredecegiz bu adama. Herkes Sabriye kızıyor ama Carole' nın de gitmesi lazım bu takımdan.

    Yav he he.Adam net faul alıyor takımı rahatlatıyor 1 0 öndeyken.Hala konuşuyorsunuz.Milyonlarca eurolar alan kişiler varken carole nasıl laf ediyorsunuz anlamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noobs Gona Wild kullanıcısına yanıt
    185 altı çöp bir yerli stoper alırlar önlem diye.

    Dursun Özbek yönetimi riekerink'i kovamaz. Klinsmann vs. gibi lafları klasik dursun yalanları. Aynı İbrahimoviç'in gelmesi, rivanın 500 milyon dolar etmesi gibi. Bu yönetimin teknik direktör olarak değil klinsmann vs gibi normal bir hocayı getirmek Hagi veya Bülent korkmaz'ı bile getirebileceklerine pek inancım yok.



    Riva'yı 140 milyon dolara satınca bırakır başkanlığı. Öncesinde kimse boşuna beklemesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El olan pozisyon yasinin koluna değmeden bile çıplak gözle canlı izleyen her hakem pozisyona el verirdi çünkü yavaşlatma dan izleyince öyle gorunuyor.Penaltı çok sacmaydi,Cüneyt efendi el pozisyonunu telafi etmek istedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Space engineer


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kendomen

    Bu trolün her mesajı tahrik. Nasıl banlanmıyor anlamıyorum.

    Yönetim de taraflı

    bu adam önüne gelene bir değil iki değil bütün akşam ana avrat sövdü karşılığı 50 gün mü? ben bir yöneticiye üstü kapalı içinde tek bir hakaret kelimesi olmadan belden aşağı vurdum sınırsız yedim. biz bu sitenin yöneticilerinden daha mı değersiziz? sizin yapacağınız işin içine tüküreyim. admin yönetici dinlemem ana avrat sayarım bana 50 günden 1 dk fazla verirseniz adam değilsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.