Şimdi Ara

STSL 2016-17 2. Hafta | Akhisar Belediyespor - Galatasaray 27 Ağustos Cumartesi 21:45 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
1
Favori
7.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Carole naptın abicim sen?
  • Brumaaaa

    1 gol bir asist Wonderkid

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaaa Carole demeyin arkadaşlar ikinci lig topçusu o fransa 2.den geldi ama o Olcan felan oynamalı orada.. yapmayın böyle carole felan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih2085

    şu akhisar inşallah tez vakitte küme düşer

    />
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J.McNulty

    quote:

    Orijinalden alıntı: Revengee35

    Gooooooooooool








    değil

    Sen hayırdır kardeş

    Ne biliyim olm heyecanlandıram dedim gol oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun cok umut verici bi futbol oynadik zaten bu sezondan cok umutluydum. Tebrikler cimbom

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

    Josue nasıl?

    Topu ileri oynamaya calışıyor, Milli takım arası iyi gelcektir takıma alışacaktır.
  • Carole Sneijder'in bölgesinde oynar mı acaba :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bruma beee

    Carole bruma A.Ş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanlarım bee karaoğlanlar golü yaptı :D bruma bu golden sonra özgüveni artacaktır daha iyi oynayacaktır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih2085

    şu akhisar inşallah tez vakitte küme düşer

    Beyler hosgeldiniz adim Nedim mekanin sahibiyim.. Sizleri su meshur koseye alalim arkadaslariniz orada zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün adeta futbol dersi verdik

  • Umutluyum bu takımdan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun Carole. Uc kisi basiyordu geri donmedi, zorladi verdi pasini. Selcuk abisi olsaydi topu Muslaraya gondermisti. Iste Diarra gelirse, Carol un su yaptigi hareketleri tum mac boyunca yapacak. Selcuk Umut, Olcan ve Tarik in yanina postalanmali
  • 30+30 3-1
  • Bu maçın özeti: Selçuk ikinci yarı resmen kaçtı oyundan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vinorosso

    Maça 1-0 geride başlayınca "Maç bitti, Akhisar deplasmanında 2 gol çıkartamayız hayatta" diyordum ki, takım çok motive şekilde, oyunu karşı sahaya yığarak devam etti. Oyunun en az 3'te 1'i Akhisar kalesine yakın bölgede oynandı muhtemelen. Bu maç böyle bitmez, bence 3 puanla ayrılacağız, takım olarak iyi oynuyoruz. Fakat beklerimiz oyuna katkı etmiyor, kanatlardan hücum yemememize rağmen hücüm da yapamadık, Sabri'de Carole'de kaçak oynuyor, Akhisar bu kadar geriye yaslanmışken kendilerini ileri atabilirler.

    Bireysel anlamda değerlendirirsek, Selçuk re-za-let. Aslında bu kelime yerine kallafi küfürler yazmak daha hoş olurdu ama neyse. Yahu bir ortasahanın, hatta yaratıcı olması dikine oynaması gereken bir ortasahanın topu alınca baktığı ilk bölge yan ve geri alan olur mu ? Selçuk ise olur. Adam resmen yanda veya geride pas opsiyonu görünce kafasını ileri yöneltmeyip, direk ilk alternatife pas atıyor.

    Tolga ise sakatlanmazsa net 11 oynar, çok çok iyi. İlk kafasını kaldırdığında direk ileri bakıp seri düşünüp çok net paslar atıyor, oyunu ileri taşımamızda en büyük etken, inanılmaz beğendim.

    Eren'e diyecek birşey yok, adam kafa topunda uluslararası düzeyde, bu sene gol ayağımız olacak. Sneijder'de topu ilk ayağını aldığındaki tutukluğu atmış üzerinden, kaleyi iyi görüyor, tekte iyi pas çıkartıyor.

    Diğer oyuncularla ilgili söylenecek pek birşey yok sanırım, hepsi ortalama oynuyor. Bruma'da sorumluluk almadı, alırsa çok daha net hücumlar yaşayabiliriz.

    İzlemeyenler için gözlemlerim bunlar, inşallah 3 puanı alırız.


    Sağolsun Galatasaray beni yanıltmadı

    İkinci yarıda daha presli olmaya çalıştılar, topla oynamak için direndiler, Eren'de çıkınca ekmeklerine yağ sürüldü ama Bruma ve Yasin'in kontra atak dersi ile golü bulduk. Bruma'da daha fazla sorumluluk almaya başladı ikinci yarı, golü de buldu şık şekilde, her gün daha iyi olacaktır eminim. Aslına bakarsanız Bruma'nın performansı ilk yarıda da iyiydi ama Bruma'dan beklentiler fazla olduğu için insan performans bekliyor, o performansı Yasin gösterseydi gayet mutlu olurduk, ama Bruma Ronaldo olacak ulen!

    Tolga çok koşuyor, dikine oynuyor, bence yanına Tiote veya Lassana Diarra ile çok sağlam bir orta saha inşa edebiliriz. Ama bu iş Hakan ve Ched ile olmayacak gibi, bunların performansını zorlayacak bir isim şart. Keşke Koray sakatlanmasaydı.

    Josue ayaklarına hakim, topu bilerek oynuyor. Golün başlangıcıda kontraya çıkarken de topu kapan isimdi sanırsam.

    Bruma ve Sneijder de dakika 85-90'da bile depar atabiliyor, çok istekliler, kondisyonları yüksek seviyede, Sneijder beni şaşırtıyor 2 maçtır açıkçası, kendisinden beklenenden fazlasını yapıyor.

    Eğer ortasaha'ya biraz önce yazdığım gibi Lass veya Tiote tarzı oyuncu alabilirsek, ve Forvette Eren'e alternatif veya 4-4-2 oynatabilecek bir santrafor alırsak şampiyonluğun en önemli adayı konumuna girebiliriz, çünkü takım oldukça vaat ediyor bu maçki görüntüsü ve topu oynamayı seven hali ile. Takım oldukça dinamik, geçen seneki gibi durağan oynamıyoruz, herkes boşa kaçmaya, oyunu açmaya çalışıyor. Ve bu bence JOR etkisinden kaynaklanıyor, ben kendisinden umutluyum, I LOVE YOU HOCAM!

    Muslera'ya ek bir parantez açayım bu arada, geçen sene köşelere şut gelince kedi gibi yapışırdı topta, tekte eline alır sektirmezdi, bugün 2-3 pozisyonda topa hakim olamadı, korkuttu açıkçası, toparlar umarım.

    Haftaya da kazanarak 3'te 3 yaparız inşallah.




  • carole 2. lig topçusu diyen
  • carole kesinlikle boş topçu
  • Geçen maçta yazdığım bir yorum vardı neden kontraatak oynamıyoruz diye hatta bi arkadaş küçük takım oynar felan demişti bende RMA BARÇA örneklerini vermiştim..

    Büyük takım dediğin çok iyi kontraatak bilmeli arkadaş. Bizde şu elfreni Selçukta olmasa Tolga o bölgeyi müthiş eziyor. öne geçtiğimiz maçlarda kontraatak ile 3leyemeyeceğimiz takım yok.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.