Şimdi Ara

STSL 2016-17 5. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray 24.09.2016-20.00 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
1
Favori
15.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurr.611

    Yav bilader boş konusma bana burda. Benim yazımın herhangi bir yerinde 'hentbol aşığıyım ya da her maçı takip ederim' yazıyor mu? Sen boş bir iddia attın ortaya konuşup duruyosun. Ben zaten beşiktaşın avrupada gsden daha prestijli olduğunu savunmuyorum. Yalniz sizde yükselişte olan bir besiktasi ve çöküşe geçmiş takımlarınızın bu durumunu hazmedemiyorsunuz. Güya ffp niz var bu sezon bile dünya para harcayip aldığınız boş adamlarin 10 kati kapasiteli topçuları fikret orman beleşe aldı. Bunu takdir edemiyorsunuz gelip yok beşiktaş rakibimiz değil bilmem ne. Komik olmayın. Drogbalı sezondan sonra bana mükemmel top oynadığınız 10 maç sayamazsin burda. Sen o clde çeyrek finali filan bidaha anca 5 sene sonra belki görürsün. Bu 5 sene içinde olmaz da olur da clye katılırsın yine anderlectin liseli topçularına madara olursun yine😀

    Hentbol muhabbeti açan sensin ama hentbol takimindan haberin yok. Bilgin yoksa yazma yoksa rezil olursun böyle Diğer yazdıklarina cevap vermiyorum çoçuklar gibi avut kendini boş cümlelerle.




  • Ben beraberlige uzuldum ama gs liler sukrettiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bartin744

    Ben beraberlige uzuldum ama gs liler sukrettiler.

    Çok şükür ettik bize 8 gol atacaktınız zor kurtulduk

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bak saçmalamanın da böylesi. Sorduğun sorunun cevabını bilmemekle hentbol takip etmemek arası mantık? 3 sezondur aktif hentbol izlerim ve herhangi bir oyuncunun lakabını bilmeme gerek yok. Rezil biri varsa o da sensin örnek verdiğin voleybol basketbolda milletin şeylemediği eurocup ı almak dışında ne başarın var acaba. Fenere rakip misin de konuşuyosun. Sizin gibi tipler yüzünden şu takımlarımızın avrupadaki başarılarına bile sevinemiyo insan 2 çoluk çocuk zorlaninca yüzüne vuracak diye. Tertemizinden bir adet blok sana hadi bay😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ilk yarı ya bakmayın arkadas. İlk yarı beraberlige razıydım ama macı sonuna kadar izleyince harbi uzuldum sonuca macı sonuna kadar izlediysen 2-2 sizin icin iyi sonuc ben ilk yarıdan sonra izlemedim dersen sen haklısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bartin744

    Ben beraberlige uzuldum ama gs liler sukrettiler.

    Şimdi şurada ağır şeyler yazacağım da tutuyorum kendimi, aynı şeyi yazıp duruyorsunuz, kim şükretmiş. Dünyanın hangi yerinde 2-0 önde olan takım maçı 2-2 bitirince o takımın taraftarları skora seviniyor acaba, açıklayıp engin düşünce ve bilgilerinle beni aydınlatırsan sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şu bjklilere cevap vermeyin ya,bir sezon şampiyon olunca kendilerini barca ilan ediyorlar.Elimizden zor yırttlar hoca 2.yarı uyuduğu için verdi maçı.Onun dışında takım gerçekten oturmaya başlamış,maç içinde kaymaları pozisyon almaları gayet iyi yapıyoruz,takım gayet iyi basıp güzel oynuyor,bireysel hatalar bizi yaktı.Sabri,chedjou ve hocanın hataları.Hoca takıma çok şey katmış ama oyuna müdahale etmeyi öğrenmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

    quote:

    Orijinalden alıntı: asiruhh1903

    + almak için bu kadar omurgasız olma kendini düşürme be kardeşim eski nickinden tanıdım hiç değişmemişsin yazık.

    arkadaş neyi yanlış söylemiş ki Yıllardır fblilerde gslilerde hep bjkye kardeş takım dediler. Biz sizi hiç bir zaman rakip olarak görmedik ki ? Adam uefa kupasını kaldırmış sizle aşık mı atacak ? Juve yi elemiş ?

    Biraz haddinizi bilin. Kendinizi kanıtlayın öyle çıkın karşımıza. 1 sezon şampiyon olduk diye dayılanmayın

    bakma bunlara kendilerini iyice bir şey sansı garibanlarım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sakamısınız siz ilk yarı iyi oynadınız diye macımı kazanmayı dusunuyordunuz. 3-2 olsa sasırırmıydın acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captain Jack C kullanıcısına yanıt
    Aynen şunları muhattap alıp cevap vermemek lazım. Adamlar yalan yanlış istatistik bile veriyor küçük şehirleri çok dolaştım, aynı tepkiler bjk taraftarında var. Adamların konusunda 8 kat fazla mesaj var bizim konuda hala biz büyüğüz diyorlar. Tamam gidin kendi konunuzda büyük olun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bartin744 kullanıcısına yanıt
    Tamam siz büyüksünüz 8-0 bitecekti dünkü maç hadi kendi konuna

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu baslıktan dolayı her kesi kapsıyo sizin blogda olup olmaması onemli deil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bartin744 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet diycek bir şey bulamıyorum hayvanı koysak o bile yapmaz bunları

  • 2-2 nin teseellisi anca eski videolar olur zaten muslum dinle sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yari sonlara dogru boş kalan koltuklari burda mi doldurmaya calışıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oley oley çekipte agzının payını verince bunlar boyle yapıo isaret dili kullanıp etrafa zarar veriolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hersh

    Aynı Vitor, 3 4 atacağı maçta, kapanarak 2-2 bitiren adam vol2.

    Birazda şanssızlık. Vitor gibi değildi bu sefer. gittikte atamadık. Bi tane Brumanın Sağ kanada verse Erenle kaleciyi karşı karşıya bırakacağı vardı. Bi tane aynı şekilde Yasinin vardı. Bununların dışında %100 Sneijderin kaçırdığı ve Josuenin kaçırdıkları var. Aklıma gelmeyenlerde olabilir keza.

    Vitor komple defans yapıyordu. Bizdeki hata oyuncu değişikliği çok gece kaldı. Sabri çıkartılacaktı. Adamı çıkartmadılar 2.golün pozsiyonunu izleyin sabrinin topu ileriye değilde geriye vurması sonucunda başlayan atakla Chedin büyük hatasıyla golü yedik. Eğer orada Sabri değişse tahminen o gol olmayacaktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umut Furkan K

    Futbol'un s'si mi oynanmıyor? Haklısın iki eşit güçte takım oynayınca kolay kolay gol çıkmıyor çoğu maçta ama dün ki maçta galatasaray'ın ezici üstünlüğüne şahit olduk en basitinden bu iki takım yıllardır 4yıldız için çekişiyor. Birisinin 20 diğerinin 19 şampiyonluğu var. 2 yıldızların bu münakaşaya girme hakkı bile yok. Yerinizi bilmiyorsunuz, bilin.

    Futbol cahili olduğun belli, ezici üstünlükmüş, ne yaptı GS? Şansa bala duran toptan bir gol atmış Bruma ile 0-2 öne geçmiş ikinci yarı yenilmekten zor kurtulmuş maç 2-2 olmuş.

    Maç bitmesin de şunları yenelim diye dua eden bir Beşiktaş takımı vardı, diğer yanda her poziyonda maçı soğutmaya çalışan beraberliğe razı gelen yusuf yusuf çeken bir GS. Ezici takım 0-2 dan puan vermez, GS yatsın kalksın Şenol hocaya dua etsin yanlış kadro ile maça çıktığı için.

    Allah bilir kümede kalma mücadelsinden sıyrılan takımın içinde ezici bir takım olduğunu düşünüyorsundur.




  • tabii ki çok üzgünüz ama yapacak bir şey yok. bjk iyi takım; ki chedjoumuz az daha derli toplu oynasa maç 2-0 ya da 3-0 biterdi. buna kuşku yok.

    ama şu şöyle olsaydı mevzularını geçelim tabii. biz galatasarayız. türkiyedeki rakibimiz de fenerbahçedir. beşiktaş bu iki takımdan sonra gelir; onlara maç çevirttirmek beni o kadar da yaralamaz. aynısı kadıköyde olsa 3-4 gün sesim çıkmazdı ki baros'un direkten dönen topunu hatırlamayanınız yoktur. :/

    riekerink bey'in her daim arkasındayız. dün hata yaptı, geç kaldı. maç anında kızdık; ama dediğimiz gibi chedjou hatalar yapana kadar atiba'nın şutu dışında pozisyonları yoktu. takımı o kadar diri, konsantrasyonu bu kadar yüksek olarak maça hazırlayan ta kendisidir.

    iyi yoldayız. şampiyon olacağız. amin.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.