Şimdi Ara

STSL 2016-17 | 9. Hafta | Adanaspor - Galatasaray | 29 Ekim 2016 19:00 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
0
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lido kullanıcısına yanıt
    Carole gayet iyiydi bence. Eren'in vasat oldugunu dusunuyorum. Epey top geldi ama hic uretken olamadi. Ya geriye verdi ya kaybetti. Sirf iyi kafaci diye de olmaz ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

    Haftaya sabri mali oynarsa riekerinke ana avrat kufrederim

    haftaya sağ bekte dani alves oynasa bu futbolla bizi başakşehir 4 lük yapar
  • Kızları futbolcu yapsan daha erkek gibi davranır heralde.

    Sinan gümüş ikinci yarı oyuna girdiği maçlarda bile geriye dönmüyo. Bi cacık yaptığı veya olacağı yok bu gidişle. Gönderin kiraya olsun bitsin, o kalktığı bi tarafları yere insin.

    Eren derdiyok keza öyle. İlk haftalar kafa golleri attı. Elmanderden sonra ilk defa "uygun paraya" iyi santrafor geldi diyodum ki o da eşcinsel gibi davranmaya başladı. Top önünden geçiyo vuramiyo. Bi gram pres yaptığı yok, çok yumuşak kaldı son zamanlarda.

    Yasin zaten dokunmasan da kendini yere atmayı beceriyor. Ondan sonra yarım saat foul olduğunu iddia etme süreci var bi de hastalık gibi yapışmış kendisine.

    Semih var bi tane soyadının yüzde biri kadar sert bi stoper değil. Biraz ikili mücadele olsun ya yerde ya da hastanede oluyor kendisi. Defans oyuncusunun top geçer adam mantığı vardı bi aralar, top geçiyor kendisi ayakta duramıyor bizde.

    Podolski sneijderlar türü var ayrıyeten. Fiyat performans oranları yerlerde. 5 milyon euro alan adam daha fazla atraksiyon yapması lazım normal şartlar altında.

    Sağ beki zaten ezelden beri orada kalmayı başaran bi sabri varki zaten ayrı bir mesele kendisi.

    Gs şampiyon olur mu, olabilir tabi. Ama başka bi cacık olmaz ne milli takımdan ne de galatasaraydan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Akifkarabulut denen eleman BJKli değil miydi, ben birileriyle mi karıştırdım?!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu takım yaşlı takım aga.en fazla 60 dakika tempo yapabilir.bu sezon bu şekilde böyle devam edecek.

    top rakipte iken sadece bireysel pres yapılıyor.bu yaşlı takımın takım halinde prese başlaması imkansız.

    haftada tek maç oynamamıza rağmen topu geri almakta zorlanıyoruz .
  • ama top bizde iken ligin en efektif takımıyız.net
  • haftaya sabri yasin semih kazmaları oynamamalı. selçuk mecbur oynayacak ki zaten takımda dokunulmazlığı var. başak şehir maçında işimiz çok ama çok zor jor gerçekten teknik direktör felan değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Dün de aynı şekilde Galatasaraylılar sevinmedi mi ? Futbolun güzellikleri bunlar , saçma saçma konuşmayalım. Buraya gelipte dalga, alay geçicek küçümseyecek bir şey yapmadım . Böyle söylemlerle kendinizi küçültmeyin. İyi forumlar .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne diyorum

    haftaya sabri yasin semih kazmaları oynamamalı. selçuk mecbur oynayacak ki zaten takımda dokunulmazlığı var. başak şehir maçında işimiz çok ama çok zor jor gerçekten teknik direktör felan değil.

    Semih'te gözle görülür bir düzelme var bu maç gayet iyiydi.
  • adana sporun son dakika pozisyonu yarım metre ofsayt şimdi lig tv pierodan gösterdiler. gol olsa hakemle gidecekti 2 paun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence stoper ikilisi serdar aziz olmalı chedjou çok formsuz.
  • Takım adına sevindiğim tek şey bruma
    Çocuk üzerindeki tutarsızlığı atmış artık net hareket ediyor..
    Ama gel gör ki takımda iş yok..
    Şampiyonluk sadece muslera ve bruma ile gelmez..
    Haftaya başakşehir maçı belirleyici rol olacak.. konumumuz adına..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artık Muslera için üzülüyorum. Adam şuan aktif oyuncular arasından bence dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri ama bizim ligde sürünüyor. Semih-Şeşu-Selçuk-Sneijder ile olmuyor artık.
  • Maçı 5 ocakta izledim. Ya arkadaş sen Galatasaraysın bu nasıl oyun. Adana kim senin takır takır oynayıp maçı domine etmen kontrolün sende olması lazım. Berbat bu oynayışla işimiz zor.
  • Bruma güzel gol atmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müthiş maç,
    Haftalardır ite kaka maç kazanıyorduk. Kısır maçlar keyifsiz maçlar offlar pufflar içinde .Nihayet beklenen oldu takmımız patlama yaptı. Skor sizi aldatmasın .
    Bir pas yapmışız ki sorma gitsin enfes büyüleyici. Sağa pas sola pas yana pas geriye pas ve başım döndü seyrederken aynı zamanda son derece ağır sakin yavaş hiç hıza gerek yok telaşa lüzum yok sakin ağır yavaş ama kusursuz paslar hatasız paslar
    pas pas pas. ..bir zaman sonra bende ampul yandı dedim ki
    Allahım barcelona mı oluyoruz yeni bir barca mı doğuyor.
    Tabi ya günümüz futbolunda hıza sürate çabukluğa ne gerek var. Hem ayrıca rakibi ansızın yakalamak hiç etik bir davranış değil. Bize büyük takıma yakışmaz. Adamlar yerleşecek ondan sonra delikanlı gibi hücum yapacan .

    Adanaspor helva gibi takım.

    Üç büyüklerin en sevdiği takım olur açık ara. Son derece geniş alanda oynuyorlar kapanmak topun arakasına geçip oyunu sıkıştırmıyorlar hatta boğucu press bile yapmıyorlar.Yani rakip takımlaraa diyorlar ki kısa ve net

    OYNA LAN OYNAYABİLİYORSAN
    EZ LAN EZEBİLİYORSAN
    DAĞIT LAN DAĞITABİLİYORSAN


    Böylesine gevşek relaks takılan bir rakıma karşı üstelik keyfimize göre pas yaptık aldık verdik hiç karışmadılar (pres mres hak getire ) sanki piknik yapıyorduk saha garden parti hesabı ama ve la kin ne müzik var doğru düzgün ne de yemek.
    Dakika 70 olmuş kaleyi bulan şut yok. Kalecinin kurtardığı bir top yahu bir top yok. Koskoca 70 dakika pozizyon yok etkili atak yok. Helva gibi bir rakip var bizim takımda tık yok.

    Yetmez dahası var,

    PODOLSKİ:Bugün müthiş oynadı. Açık ara sahanın en iyisi.Sana Çakma Panzer ediğim için utanıyorum ve özür diliyorum. Af diliyorum sizlerden. Peki ne yaptı bu Alaman Harikası adam diye sorarsanız şöyle izah edeyim.
    Hani futbolda şöyle bir tabir vardır. Forvetler için söylenir genelde Adam çok iyi saklanıyor abi âdeta kendini unutturuyor diye. Bu konuda dünyada bir numara olan bir forvetimiz var. Hakikaten kendini unutturuyor adam 80 dakika oyunda kaldı ama aynı zamanda yoktu. Adam Kendi takımına bile hayalet. Böylesi görülmesi. Şapka çıkartılır şapka. Bu takıma bu çöpü kim getirdiyse onursal başkan falan yapılmalı. Yetmez heykeli falan dikilmeli. Yahu şu helvadan farksız adana spor maçında bile varlık gösteremiyorsan
    S.. Git lan çakma panzer
    EREN DERDİYOK:Yine sahada yok. Şimdi forumdaki arkadaşlar hep diyorlardı ki
    Eren sadece kafadan ibaret değil birader boşboş konuşma. Eren aynı zamanda pivot görevi yapacak top tutacak top indirecek falan da filan. Nerde arkadaşlar bu söyledikleriniz nerde? Adama kenar topu atmıyoruz atamıyoruz ya da atmak istemiyoruz ya da yüksek topu tercih etmiyoruz o zaman Eren Derdiyok niye alınır arkadaş. Gidip Abubakarı alsaydın o zaman ya da Niasse gelseydi. Bitirdik çocuğu hayırlı olsun.

    SEMİH KAYA: Seni bu kadroya alanı mı oynatanı mı dersiniz çöp oğlu çöp... Senden yedek bile olmaz. Şu maçta bile reziksin şu maçta bile bizi yakacaktın.! Lanet ya bu nasıl bir takım ya! Her tarafı çöp. Oynayanı çöp oynamamayanı çöp yedeği çöp yettiniz be! Bu takımın adı Galatasaray değil ÇÖPSARAY

    RİEKERİNK:Kardeş sana stajyer dedim ama yanılmışım sen stajyer bile olamazsın. Biri bana Tolga- DeJong değişikliğinin sebebini bir anlatsın .Çok mu yoruldu Tolga hayır. Adanaspor çok mu baskılı oynuyor hayır. Ya da skoru sağlama almışız da birazda bizim De Jong oynasın diyecek halimiz mi var hayır. Dakika 60 Tolga çıkıyor. Takım gol sıkıntısı çekiyor pozisyonumuz yok doğru düzgün atağımız yok acil gol atmamız lazımken buna bir çare ararken aranan kan De-Jong oluyor. Komik gülünç sinir bozucu. Bu hocayla bu takım gitmez yürümez mümkün değil. Adam oyunu okumaktan aciz hamleler sıkıntılı anlamsız.
    Bala şansa bir üç puanı yine kaptın stajyer Riekerink. Kelleyi kurtardın bu haftada sıyırdın paçayı tebrikler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozkn_s kullanıcısına yanıt
    Bi kaç haftadır bu adamın yorumlarına denk geliyorum. Seni Galatasaray'da futbolun felan başına getirmeleri lazım. Her hafta herkesi kötülüyorsun sürekli. Hiç bi iyi yanı yok takımın senin için :) Blockluyorum artık daha fazla tahammül edemicem ya
  • Trabzonspor maçındaki puan kaybı da olmasaydı, şu anki durum müthiş olacaktı. Haftaya Başakşehir'den 3 puan almayı başarabilirsek, işler daha da iyiye gidecek. Ondan sonraki hafta da Fenerbahçe'yi yenebilirsek, tablo çok daha iyi olur. 17 senedir 3 puan alamıyoruz Kadıköy'den. Geçmiş 17 senenin en kötü performansına sahip bir Fenerbahçe var. Bu sefer de yenemezsek, daha ne zaman yeneriz bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tebrik ederim kötü oyuna rağmen 3 puan 3 puandır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix

    Trabzonspor maçındaki puan kaybı da olmasaydı, şu anki durum müthiş olacaktı. Haftaya Başakşehir'den 3 puan almayı başarabilirsek, işler daha da iyiye gidecek. Ondan sonraki hafta da Fenerbahçe'yi yenebilirsek, tablo çok daha iyi olur. 17 senedir 3 puan alamıyoruz Kadıköy'den. Geçmiş 17 senenin en kötü performansına sahip bir Fenerbahçe var. Bu sefer de yenemezsek, daha ne zaman yeneriz bilemiyorum.

    Biz feneri Aragones zamanında bile yenemedik ya hocam artık bir daha deplasmanda yenemeyiz diyorum..
    Böyle oynarsak Başakşehir bize ikinci Kasımpaşa faciasını yaşatır valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.