Şimdi Ara

STSL [DERBİ] Fenerbahçe - Galatasaray 20.11.2016 20.00 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
3
Favori
11.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tebrikler fenerbahçe ama zevksiz bir oyundu daha pozisyonlu bi karşılaşma bekliyordum
  • Adam 6 kasımda skor bilmiş wtf
    Hocam 7.50 oran tebrikler
  • Galatasaraylı olarak yazıyorum , bizim takımdan hiçbir cacık olmaz. Bruma hariç hiçbirinde gayret yoktu. Kazanmaya gelmemişler zaten ne kalitemiz yeterdi ne yüreğimiz. Sezon başından beri aynı topu oynuyor takım. Saçma sapan bir hocadan ne bekleyebilirsin onun da günahı yok. Zorla takımın başına getirmediler sonuçta. Ama değil G.Saray, ligin en kötü takımına getirsen yine kabul görmeyecek bi adamı sırf beyefendi diye , oyuncular kendisini seviyor ( tabi severler adamı bi şamar oğlanı etmedikleri kaldı ) diye takımın başında tutuyorsun. Sonra çürük oyuncular transfer edip başarı bekliyorsun. Yazın buraya bu takım ilk 3 e giremez 4 olursa öp başına koy
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huso60

    Galatasaraylı olarak yazıyorum , bizim takımdan hiçbir cacık olmaz. Bruma hariç hiçbirinde gayret yoktu. Kazanmaya gelmemişler zaten ne kalitemiz yeterdi ne yüreğimiz. Sezon başından beri aynı topu oynuyor takım. Saçma sapan bir hocadan ne bekleyebilirsin onun da günahı yok. Zorla takımın başına getirmediler sonuçta. Ama değil G.Saray, ligin en kötü takımına getirsen yine kabul görmeyecek bi adamı sırf beyefendi diye , oyuncular kendisini seviyor ( tabi severler adamı bi şamar oğlanı etmedikleri kaldı ) diye takımın başında tutuyorsun. Sonra çürük oyuncular transfer edip başarı bekliyorsun. Yazın buraya bu takım ilk 3 e giremez 4 olursa öp başına koy

    Yazdıkların aklıma direk bizim İsmail Kartal dönemini getirdi.




  • Tebrikler Fenerbahçeme
    Gs lileride tebrik ediyorum
    Altı üstü maç işte geçti gitti
    Önemli olan sezonu önde bitirmek

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kötü döneminde bile Galatasaray'ı bu kadar kötü görmemiştim. Futbol oynamaya gelmemişlerdi. Saçma sapan top çevirdiler topu kaptırınca da hemen faul yaptılar. Gsli oyuncuların bedenleri oradaydı ama ruhlar yoktu,kafa orda değildi. Çok zevksiz maç oldu. Kazanacağımız çok belliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fear The Reaper


    quote:

    Orijinalden alıntı: uzay13x

    beyler 2-3 gündür aklımda bir skor var söylemek istiyorum

    tutarsa forumda efsane olurum, tutmassa zaten kimse kaale almaz sıradan bir tahmin diye

    evet size dehşet skor tahminimi yapıyorum

    FENERBAHÇE 4:4 GALATASARAY

    uzaktan goller havalarda uçuşacak gibi bir his var şuanda böyle

    böyle çatır çutur uzaktan goller atılcak


    4-4 biten derbi var mı dünyada



    Bu maçta max 3 gol olur

    82-83 sezonunda ali sami yende de 4-4 berabere kalmıştık. gs 4-1 öne geçmişti sonra onur-özcan-mehmetin golleriyle 4-4 e gelmişti




  • Her branşta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Türkiye kupası var 4-4 bitip penaltılara giden. 7-6 penaltılarla almıştık. 2001 yılıydı.

    Hatta hiç unutmam yan sınıftaki kızlardan biri evde ailecek maç izlerken anteni düzeltmek için apartmanın damına çıkmış, karanlıkta elektrik kablolarını tutup can vermişti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1hkn

    serdar azizin penaltısı? ordaki mantığı anlamayadım hocam daha ne kadar son adam olabilirdi souza, da kırmızı yemedi bu adam?

    Yeni kural gereği eger son adam olsa bile tamamen kasıtlı hir haraket yoksa kırmızı verilmiyor artik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık asıl derbi Fener Beşiktaştır. Böyle maç mı olur yahu. Galatasaray futbol oynamaya gelmemiş zaten. Mücadele olmayınca derbinin ne anlamı kalıyor. Tamam yeneceğimiz belli ama biraz gayret edin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş yerinde bir ruh hastası gs li var '' Fener kadıköyde hakemle yeniyo hep '' dedi kaç kez. e 6-0 4-0 felan ? diye sorduğumdada onlarda hakemle kasti 2 faul vermezsin maç kopar demişti


    bakalım bugünki bahanesi ne olcak
  • WonderCx W kullanıcısına yanıt
    Gecenlerde avrupa kupasinda gruplara kalmamza cok uzuldum, keske hic gruplara gitmeseydik. Okadar paralar bosa gittiki. Hepsi prim yuzunden bir birine girmis. Teknik ekiple oyuncular birbirine dusman. Nasil terbiyesiz saygisiz bir ortam. Arda yere yakin totosu havalarda ,dunyanin en vasifsiz forveti burak kendini fasulyeden nimet saymakta. Biri saciyla oynarken adami bos birakir gol yeriz. Ertesi gun nispet yaparcasina berberiyle sosyal medyada saciyla ilgili espiriler taklitler yapar ,utanmazligin zirvesine cikar. Ama biz hala bunlara guveniriz su ulkenin futbolunu yere goge sigdiramayiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende az daha tek maçlığına satın alacaktım.Vardır bir hayır.Skor yeterli ama oyun çok tatmin edici değildi sanki
  • siyahlee97 kullanıcısına yanıt
    Hareket kasıtlı işte. Daha doğrusu son adam eğer topla oynama gayesi yoksa kırmızı. Serdar'ın oynatmamak gayesi var kırmızısı es geçildi dün aklı çalışan bir yorumcu bile kırmızı değil demedi.
  • huso60 kullanıcısına yanıt
    İstek eksikti ama bunu sadece hoca sağlamaz. Ben Riekerink'e aşırı yüklenildiğini düşünüyorum açıkçası. Mütevazi bir adam elinden geleni de ypaıyor ama adam yetiştirici. Rekabet ortamında takım iş yapamıyor zaten Snejider desen Dün Emre çolak'ı koy daha iyi oynardı hem yürekli hem emre de teknik. bırak Emre'yi Özer Hurmacı daha çok iş yapardı.

    -Carole çok yetersizdi bu adam Galatasaray seviyesinde değil hep onun tarafından gittik, çok uyuyor, bir De Jong mücadele etti, bir Bruma.
    -Sinan zaten uçmuş, çok umutluydum ama ben oldum diyor ağzında oyun Serdar Özkan kadar bile yok.
    -Tolga desen çok beğeniyordum ama beceri eksikliği var adamda 6 numara falan olur da öyle çok atak işi yapacak durumda değil ayak olarak.
    -Serdar 4.5 milyon değil 450 bin euroluk adam. O hatayı yapmaz, Amatör oyuncu koy o öyle oyalamaz topu kale ağızında. Hem paraya yazık, hem serdar'a. Ahmet daha iyi olurmuş bence. Hakan yaşlanmış, tecrübeli ama artık ağır kalıyor.
    -Eren'i çok yalnız bıraktılar, Kjaer-Skrtel'e tek başına karşı koyacak oyuncu değil ki bir tane orta açamadı takım. Bunu görünce kendisi podolskiyi almalıydı. Eren'i kaleden uzaklaştırdıkça çok düşüyor. ama o da mücadele etti denedi.

    Eren, Jong ve Bruma'yı 11'de tutup geri kalanı belki Hakan hariç değiştirmek gerek. Tolga, Serdar, Carole yedek olur ama gerisi tutmaz.
    Benim gördüğüm Galatasaray bu zamana kadar hep yürekli oynardı, gelir genelde yenilirdi ama mücadele görürdük. Dün mücadele etmemek için kart gördü Galatasaray.




  • GS lıların kızdığı nokta burası zaten. 6-0 yenildikleri maçta bile daha çok pozisyona girdiler ve mücadele ettiler. Taraftar her yerde aynı arkadaş, takımın koştuğunu mücadele ettiğini görmek ister yenilse dahi. Bülent korkmaz olsa mesela dün akşam Carol'un yerine orda Şener'i indirir kırmızı kart görürdü. İlk yarı berabere bitse ikinci yarı belli olmaz ümitlenirdi takım belki, 10 kişi kalmış olmanın getirdiği direnç de daha fazla olabilirdi. GS kafasında zaten mağlup gelmiş buraya beraberliği kurtarsak iyidir amaç. Ama Fenerbahçe ile derbi maçına geliyorsan puan tablosunu bir kenara koyacaksın. Senin taraftarın şampiyonluğa tercih eder Kadıköy'de Fenerbahçe galibiyetini.
    Son zamanların en kötü ve vasat derbisiydi. Fenerbahçe hiç oynamadan kazandı ama rakip mücadele etmeyince zevki de çıkmıyor galiba. Doğru dürüst sevinemedik bile. Eskiden olsa takımı Samandırada karşılardı taraftar. Şimdi kimse gitmemiş bile.




  • Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeyi tebrik ederim, hak eden ve iyi olan kazandı, Fenerbahçe son yıllarda her zaman Galatasaraydan daha iyi olmuştur, ama ümidimizi yitirmiyoruz bir sonraki derbide görüşmek üzere :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasımlar onların Mayıslar bizimdir abi ben orada gittim kupa kaldırdım bu hayatta ne zaman olur 100 yılda 1 bırak feneri Allah fenere bi kadıkoy galıbıyetı bırde 6-0 verıyor baska bırseyle ovunduklerı yok adamların unıted macı harıncde bu zamana kadar ovuneceklerı yok bır kere sunu unutmayın ısın ucunda kupa yoksa onu fener alır ama kupa varsa sıttın sene fener o kupayı gsden alamaz.Sen istediiğin kadar yen beni hiç umrumda bile olmaz hakaretler et ezik de ne dersen de ben o sahada kupa kaldırdım daha ne olsun ben bunu yaşadım 4cü yıldızı herkesin önünde gözüne soka soka aldım başkaları gibi halleyin çakma yıldızını arkama takmadım bu gelenek boyle gıder bu sezon olmasada baska sezonların mayısında hep gs guler gulmustur gs kupaların takımıdır skorların değil.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.