Şimdi Ara

STSL | Fenerbahçe - Beşiktaş | 03.12.2016 19.00 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
704
Cevap
3
Favori
12.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşın dediği doğru Beşiktaş bize karşı her zamanki oyununu oynamaya kalkarsa rengarenk bir skorla karşılaşabilir.

    Fenerbahçe ne yapamıyor? Kapalı takımı açamıyor. Üstün sağlayamadığı maçlarda durumu lehine çeviremiyor. Fenerbahçe ne yapıyor? Öne geçtiği maçta sağlam savunmasıyla üstünlüğünü çok güzel koruyabiliyor. Ve kontralarla etkili olup farkı açabiliyor. Topa sahip olan rakibine karşı üstün oynuyor.

    FB-GS maçında kilit nokta şuydu. Fenerbahçe'nin oynayacağı oyun zaten belliydi. Önemli olan GS'nin ne yapacağıydı. Yine bizim oynayacağımız oyun belli. Soru BJK ne yapacak?
  • Maç için skor tahminim 4-1 Fenerbahçe alır yönünde;bahis olarak da 4-1 oynayacağım.Bjk ilk yarı direkt kırmızı karttan 10 kişi kalacak.

    Allah'ın izniyle balonu patlatacağız.

    Tabi bu düşünceler normal şartlar altında varsayımlarım,eyyamcı bir hakem çıkarsa herşey olabilir.Kaldı ki Bjk bu sene en çok kollanan takım.Ortalama 10 kartı pas geçildi bu sene ligde.Avrupa'da da öyle üstün,ezici bir oyunlarını görmedim.Oldukça şanslılardı.Benfica gibi skor ne olursa olsun 30-40 metre önde her takım defans kurmaz.Arka tarafını kabak çiçeği gibi açmaz.Napoli gibi tek santraforu olup onu da sakatlıktan kaybedip santraforsuz oynayan bir takım bal yapmayan arı hüviyetinde,bu da herkese nasip olmaz.

    Gs maçında Bruma gibi bir patlayıcıyı durdurduk,Bjk'de, bizdeki 4-4-1-1 düzenine tehlike yaratacak oyuncu cidden yok,stoperlerimiz gayet sert ve stabiller;bekler garantici olduğundan açık vermeyiz.Orta sahamız da sert ve stabil.

    Bjk 'de fark yaratacak oyuncu Ömer Şişmanoğlu olabilir.Tek korkum bu oyuncu.




  • Huseyin gocek hakem.Bjk icin zor oldu bak mete kalkavan cuneyt cakir ikiside yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüseyin Göçek'in 2009-2010 sezonunda yönettiği Kadıköy'de oynanan derbi karşılaşmasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etmişti. Sarı-lacivertlilerin tek golü Alex'ten geldi. Göçek bu müsabakada 3 kez kırmızı kartına başvururken, Fenerbahçe'den Vederson, Beşiktaş'tan ise İbrahim Toraman ve Ernst'i oyun dışında bıraktı.

    Göçek'in yönettiği 3 derbi maçta Beşiktaş, gol sevinci yaşayamadı. Fenerbahçe ise Göçek ile çıktığı 2 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

    Tecrübeli hakem 2008-09 sezonunda Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi maçta düdük çalarken, sarı-lacivertliler maçı 4-1 kazandı.

    2011-12 sezonundaki play off maçında ise Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş'ı 2-0 yenmeyi başardı.

    Türk Telekom Arena'da, 2014-15 sezonundaki derbi maçta Galatasaray, Beşiktaş'ı konuk etti. Müsabakayı ev sahibi Galatasaray 2-0 üstün bitirdi.

    aha buda göçek in fener performansı 22 maç 1 mağlubiyet

    http://www.transfermarkt.com/huseyin-gocek/bilanz/schiedsrichter/964

    biz meteye beşiktaşlı falan diyoruzda mete nin beşiktaş kariyeri göçek in fener kariyerinden kötü.beşiktaş mete ile 17 maçta 4 kez mağlup olmuş.

    http://www.transfermarkt.com.tr/mete-kalkavan/bilanz/schiedsrichter/1217




  • evi arabayı ne varsa satın fenere oynayın agaaa. 1.70 banko . düşük oran olsada banko maç bütün verilere baktığımızda.süpriz olma olasılığı yok.ben beraberlik acaba olur mu diyordum da yok arkadaş.beşiktaş göçekle 3 maçta gol dahi atamamış derbilerde.
  • bence 2-2 bitecek maç ama kazanırsa da fb kazanır gibi
  • fenerin kanatları iyi, lens ve volkan sen cok hızlılar. ortasahada josef le topal cok iyi kesici adam geçirmiyorlar. oğuzhan tolgay formsuz gökhan inler ne yaptığı belli değil, frie quaresma oynarsa geriye yardım olarak fazla birsey yapamayız ve kanatlar otobana döner. en azından bir kanatta olcay gibi defansif bir oyuncu oynamalı diye düşünüyorum. aboubakar güclü kajer le skertel in aboubakarı bırakacağını düşünmüyorum ancak aboubakar yarın bi tane net gol kaçırır karşı karşıya vs. twitterde bu takımın forveti gomez der bizimkiler.. aboubakar araya iyi kaçarda g. inler gibi oyuncularla arkaya top atabilirsek gol atariz, baska türlü fenere gol atmamız zor. he yermiyiz? bana kalırsa yeriz.. yarınki maçı kaybedeceğimizi düşünüyorum. h. göceğinde fenere karşı 22 maçta 1 mağlubiyeti olduğunu düşünürsek gayet örtüşüyor dediklerimle bunlar.. yani kaybetmemize hakemde yardım edecek. formsuz beşiktaş hakeminde desteğiyle ilk yenilgisini kadıköyden alır..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

    fenerin kanatları iyi, lens ve volkan sen cok hızlılar. ortasahada josef le topal cok iyi kesici adam geçirmiyorlar. oğuzhan tolgay formsuz gökhan inler ne yaptığı belli değil, frie quaresma oynarsa geriye yardım olarak fazla birsey yapamayız ve kanatlar otobana döner. en azından bir kanatta olcay gibi defansif bir oyuncu oynamalı diye düşünüyorum. aboubakar güclü kajer le skertel in aboubakarı bırakacağını düşünmüyorum ancak aboubakar yarın bi tane net gol kaçırır karşı karşıya vs. twitterde bu takımın forveti gomez der bizimkiler.. aboubakar araya iyi kaçarda g. inler gibi oyuncularla arkaya top atabilirsek gol atariz, baska türlü fenere gol atmamız zor. he yermiyiz? bana kalırsa yeriz.. yarınki maçı kaybedeceğimizi düşünüyorum. h. göceğinde fenere karşı 22 maçta 1 mağlubiyeti olduğunu düşünürsek gayet örtüşüyor dediklerimle bunlar.. yani kaybetmemize hakemde yardım edecek. formsuz beşiktaş hakeminde desteğiyle ilk yenilgisini kadıköyden alır..

    daha maç başlamadan hakem diye ağlamışsın kaç maçı hakemle alıyorsunuz utanmadan sıkılmadan hala konuşuyorsunuz valla pes.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

    Fenerbahçemizin Beşiktaş'ın hayatına renk katacağı maç 5-0 diyorum

  • Unbelievable7 kullanıcısına yanıt
    Teknik güzel.

    Değişik bir totem sevdim.
  • Bence Sow çakar Aboubakar
  • İki takım, bugüne dek resmi ve özel olmak üzere Ülker Stadı’nda 52 kez karşılaştı. Kadıköy’deki maçlarda Fenerbahçe 19, Beşiktaş 18 kez kazandı, 15 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Kadıköy’de Fenerbahçe 71, Beşiktaş 69 kez gol sevinci yaşadı.



    11 yıldır yenememiş halimiz böyle
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Galatasaray maçında tuttu inş yine tutar
  • Unbelievable7 kullanıcısına yanıt
  • 9-0 olsun bizim olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi kerede hakem diye ağlayan beşiktaşlıları görmesem şaşarım :D durun daha maç oynanmadı maçtan sonra başlarsınız ağlamaya
  • beşiktaş bu maça konsantre olmalı. napoli - benficaya 2 maçta kaybetmemiş takımın iddiasız kieve puan kaybetmesi deplasman bile olsa çok zor. tabi berabere bitmesi daha hoş olur bizim için berabere bitmeyecekse de beşiktaş kazansın
  • 3-0
  • Şuan hastanedeyim. Sol böbreğimi sattım, diyaliz makinesinden yazıyorum. H1'e 1 adet sağlıklı böbrek basıldı. Maç sonu benden cevap gelmezse yeni böbrek ilanlarına bakabilirsiniz.
  • Fenerli oyuncular koltuk değnekleriyle çıksa bile evinde alır maçı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.