Şimdi Ara

STSL | Fenerbahçe - Beşiktaş | 03.12.2016 19.00 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
704
Cevap
3
Favori
12.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4 puan arkadan gelen takim, biz beraberlige sevinmeyiz diye buyukluk yaptigini zannediyo.
    Yok bide sevinseydin Sampiyon oldum diye

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer, işte böyle her sene böyle yok mu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüseyin Gökçek penaltımızı vermedi yoksa bu maçı alırdık. Ayrıca Bjk ballıydı bunuda tartışmayalım artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçeliyim. Beşiktaşlı dostlarımla izledim maçı. Açıkca hakkımızın yendiğini söyledik. Maçın en iyi oyuncusu ne fenerden ne beşiktaştan. Bu maç en iyi hakem oynadı.
    Herkese iyi akşamlar, dostluk kazansın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEŞİKTAŞ'ım en zor deplasmanlardan birisi olan KADIKÖY'den bu sıkışık fikstürde (bunca eksik ve sakatlığa) rağmen TARİHİMİZİN EN ÖNEMLİ MAÇININ AREFESİNDE istediğini almıştır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akabey_55



    BEŞİKTAŞ'ım en zor deplasmanlardan birisi olan KADIKÖY'den bu sıkışık fikstürde (bunca eksik ve sakatlığa) rağmen TARİHİMİZİN EN ÖNEMLİ MAÇININ AREFESİNDE istediğini almıştır.

    Hll

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı çiyanlar sizi. Durun yenilmedigimiz hergün daha cok çıldıracaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarlonBrando11 M kullanıcısına yanıt
    Sen komik bir arkadaşa benziyorsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anam vay. Ortada futbol yok ama siz birbirinizi yiyorsunuz. Real madrid - Barcelona maçını izlemediğiniz her yerinizden belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol dışında her şey var gibiydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cocacocola

    Bi tane de ilk yarı souza vurdu, Sow topu çıkardı. Onu koymamışlar. Sow olmasa gol.

    O pozisyon ofsayttı birader aynı pozisyondan bahsediyosak sow kalecinin görüş açısını kapatıyodu ve ofsayttaydı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen ciddisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Dayı tahmin etmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YOURMOVE

    Vay anam vay. Ortada futbol yok ama siz birbirinizi yiyorsunuz. Real madrid - Barcelona maçını izlemediğiniz her yerinizden belli.

    Barcelona - R. Madrid maçını izledim ortada büyük derbi namına birşey yoktu. İki golde duran toptan oldu, Iniesta girmese bizim oyunda kalite hiç olmayacaktı. Sahada Messi, Neymar, Suarez, Ronaldo, Modric, Benzema ve diğer futbolcular olmasına rağmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  STSL | Fenerbahçe - Beşiktaş | 03.12.2016 19.00

  • Hüseyin göçek denilen herifin bu maçı kaldıramayacağı gün gibi açıktı.Yine de verdiler ve yine ağzına yüzüne bulaştırdı.Pozisyonları hatalı vs değil olan olmayan yanlı yansız defalarca düdük çaldı.Yahu bırak maç bi oynansın.Tempo bir yükselsin.Türkiye bekliyor bu maçı!Fenerbahçe bastırmış golü buldu bulacak düüüütt kes.Soğut oyunu.Bçyle rezil bir hakemlik olmaz.Maçın en başında her iki takıma da vermiyceksin abi ciddi bir faul yoksa.Adın çıkacak futbolcuların arasında diyecekler ki ''bu hakem kolay kolay faul çalmaz''ama bu göçek denilen adamda tam tersi bir algı var.Sıkıştın adam okşadı at yere düdük geliyor nasıl olsa.Sonuç olarak futbol adına rezil bir maç izledik.Bjklı arkadaşlara da bir çift lafım olacak:Oyuncularınız korkudan yan pas çevirmeye gelmiş kadıköye.Bu yıl ciddi anlamda da hakem desteği görüyorsunuz kusura bakmayın.O mete kalkavan denilen bjklının neler hediye ettiğinin hepimiz farkındayız.Böyle korkudan yanpas çevirerek şampiyon felan olunmaz.Bakalım kendi seyirciniz önünde de yan pas yapabilecek misiniz?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Allizzwell27

    Hüseyin göçek denilen herifin bu maçı kaldıramayacağı gün gibi açıktı.Yine de verdiler ve yine ağzına yüzüne bulaştırdı.Pozisyonları hatalı vs değil olan olmayan yanlı yansız defalarca düdük çaldı.Yahu bırak maç bi oynansın.Tempo bir yükselsin.Türkiye bekliyor bu maçı!Fenerbahçe bastırmış golü buldu bulacak düüüütt kes.Soğut oyunu.Bçyle rezil bir hakemlik olmaz.Maçın en başında her iki takıma da vermiyceksin abi ciddi bir faul yoksa.Adın çıkacak futbolcuların arasında diyecekler ki ''bu hakem kolay kolay faul çalmaz''ama bu göçek denilen adamda tam tersi bir algı var.Sıkıştın adam okşadı at yere düdük geliyor nasıl olsa.Sonuç olarak futbol adına rezil bir maç izledik.Bjklı arkadaşlara da bir çift lafım olacak:Oyuncularınız korkudan yan pas çevirmeye gelmiş kadıköye.Bu yıl ciddi anlamda da hakem desteği görüyorsunuz kusura bakmayın.O mete kalkavan denilen bjklının neler hediye ettiğinin hepimiz farkındayız.Böyle korkudan yanpas çevirerek şampiyon felan olunmaz.Bakalım kendi seyirciniz önünde de yan pas yapabilecek misiniz?

    Kendi seyircimiz önünde yenicez zaten geçen sene olduğu gibi rahat ol

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kiev maçı öncesi iyi antreman maçı oldu bizim keratalar ter attı.
  • Ramuli kullanıcısına yanıt
    Sow pasif kalsa ofsayt olmaz Adam ofsayttan çıkmıyor. Bi tane denk gelirse şansına atacak diye 1 kişi eksik oynuyoruz.
  • Hakem maçın sertlik seviyesini ayarlayamadı.İlk arı sonunda Fabri'den çıkan topa korner vermeye büzüğü yemedi.İlk yarı sırf Gökhan Gönül denen vatandaş 3 dk yattı,+1 uzatma verdi ve +1 dahi oynatamadı.Zira Fener gol felan atar mazallah.

    Bir kere ilk yarıda Van Persie'nin Tosiç'in üzerinden aşırtmak istedği ve Tosiç'in elle kestiği topu tartışmasız sarı karttı.Keza ikinci yarı çift taban Lens'e attığı tırpan direkt kırmızı idi.

    Atiba efendinin sarı kartı gene atlandı,Alper Potuk'u direkt biçti.

    Maçın sonlarında Alper Potuk ceza sahasına doğru dribling yaparken Necip tarafından düşürüldü,avantaj verdi hakem ancak avantak kayboldu ve faul olarak devam etmesi gerekiyordu oyunun.Bunun gibi basit bir kuralı dahi gözü yemedği için atlayıverdi.

    Kjaer'in ilk müdahalesine direkt sarı kart verdi,ulan hakem bozuntusu Kjaer'e sarı kart veriyorsan bir maçta sıradan herkese 20 sarı kart vermen lazım;Kjaer'i oyundan düşürtmek için bilinçli yapılan bir karttı.Allah'tan oyundan düşmedi.

    Volkan şen,3 kişi arasında ceza sahasına sprint atarken Oğuzhan tarafından dengesi bozularak düşürüldü.Net sarı kart ve faul,ama veremedi.

    Kısaca fizik olarak üstün olan Fenerbahçe'nin bu üstünlüğünü sahaya yansıtmasına bu hakem müsveddesi müsade etmedi oyuncular dikkat etti iseniz ikili mücadelelerde tedirgindiler.

    Advocaat hamlelerde geç kaldı;Sow'un hafta içi çocuğu olmuş 3 gün Dubai'de imiş,maçta da döküldü zaten.Aatıf da bekleneni veremedi.İkinci yarıya bu ikisini kenara alarak başlasa fena olmazdı.

    Volkan ve Alper arasındaki uyumsuzluk dikkat çekti,kaldı ki Volkan şen bu takımın oyuncusu değil,ne halt yediği beli değil.




  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.